Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ

Prizentare generală. Timpul liber și romantismul sunt în cărți, și în a doua lună a anului. Atmosfera este mai puțin apăsătoare de când Saturn s-a mutat în Vărsător, iar acest lucru te poate stimula să fii creativ și inventiv. Încrederea ar putea fi mai mare decât a fost și poți constata că te afli implicat mult mai mult atunci când te angajezi într-un proiect sau activități antreprenoriale.

Marte este în Taur și conjunct cu Lilith la începutul lui februarie. Casa a 9-a a spiritualității și a drumurilor lungi este un sector dinamic care ia amploare, încurajându-te să fii îndrăzneț și să profiți de șanse care te pot duce într-un nou cerc social. 

Totodată, se pune un accent puternic pe probleme de muncă și pe stilul de viață. Cu Saturn, Venus și Jupiter din Vărsător, în Casa  6-a, ai putea simți o dorință nouă de a rezolva lucrurile. Cu cât îți poți simplifica mai mult modul de a lucra și poți elimina aglomerația din spațiul de lucru, birou, sertar sau oriunde altundeva, cu atât îți va fi mai limpede ce ai de făcut. Casa a 6-a, a muncii și a rutinei cotidiene sugerează drumul spre un nou început, indiferent dacă acest lucru are legătură cu slujba ta, cu sănătatea sau dacă profiți la maximum de viață și te simți mult mai fericit.

Mercur este și el în Vărsător și parcurge prima retrogradare a anului care se va încheia pe 21 februarie, ceea ce încurajează planificarea și strategia, permițându-ți să fii mai productiv.

Luna nouă din Vărsător de pe 11 februarie este perfectă pentru noi începuturi, indiferent dacă acest lucru se referă la un proiect creativ, la sentimente sau la cea mai recentă idee. 

Ia-o ușor în jurul Lunii Pline de pe 27 februarie și încearcă să îți simplifici ziua. Emoțiile intense ar putea face dificilă concentrarea și riscul de a da greș este foarte mare.

Și cum Mercur, stăpânul tău planetar a revenit în mers direct, poți să mai relaxezi măsurile de protecție, să respiri adânc și să iei la mână fișierele și documentele importante și acordă-ți suficient timp pentru a respecta orice termen limită.

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ Relațional

Cei singuri care caută cu disperare iubire își vor vedea visele împlinite luna aceasta. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de o persoană. De asemenea, este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite, deoarece dezacordurile din ultimele zile se vor rezolva. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu. Casa și familia vor fi sursa de bucurie și fericire în această lună. Surprinde-ți partenerul cu gesturi neașteptate

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ Profesional

Este foarte important să fii atent la orice greșeli la locul de muncă, deoarece acest lucru poate împiedica progresul. Cei din domeniul didactic vă veți descurca bine și ușor. Cei care intenționează să se prezinte la examene pentru servicii publice pot începe pregătirile. Vei vedea multe schimbări bune în carieră, în special dacă lucrezi în domeniul editării și publicării. Artiștii, pictorii și muzicienii vor avea o mulțime de oportunități să-și demonstreze talentul și să profite de beneficii financiare neașteptate.

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ Financiar

Cu o creștere a venitului, îți vei plăti cu ușurință datoriile restante. Este o lună bună pentru a investi în acțiuni și proprietăți. Ești pe punctul de a pune pe picioare ceva pe cont propriu, captivant, ingenios, plin de energie și distracție. Șansele sunt mari deoarece vei discuta acest lucru cu prietenii și colegii. Vorbești despre detalii cu partenerii. S-ar putea totuși să îți fie oarecum dificil să finalizezi proiectele la care lucrezi.

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ Sănătate

Eforturile și agitația de la locul de muncă a dus la o minte și un corp suprasolicitat. De multe ori, dacă ții cont de sănătatea ta, acesta este motivul pentru apariția numeroaselor probleme de sănătate. O minte sănătoasă stă într-un corp sănătos, așa că fii atent și încetează să-ți mai vinzi sănătatea pe imic. O alimentație adecvată  bună și o gândire pozitivă vor face o mare diferență în această lună.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top