Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC

Privire generală. Cea de-a doua lună a anului aduce schimbări în mod clar în ce privește imaginea publică. Accentul se va pune pe Casa a 8-a, sectorul transformărilor și renunțării la tot ceea ce nu îți mai servește interesele.

Soarele este și el în Vărsător și în Casa a 8-a, deschizând calea către noi perspective și posibilități pentru tine și partenera/ul ta/tău. 

Luna Nouă din Vărsător de pe 11 februarie este bună pentru a începe o nouă poveste de dragoste, pentru a crea un parteneriat de afaceri sau pentru a te deplasa în cercuri sociale noi.

Marte este în Taur și îți impulsionează Casa a 11-a, aducând energie mai mare în interacțiunile tale cu prietenii și grupurile cu care lucrezi sau cărora le aparții. Dacă vrei să mergi către un obiectiv pe termen lung, Marte îți poate spori entuziasmul.

Mercur este retrograd, prima din acest an, în Vărsător și tot în Casa a 8-a. Oferă perspectiva de a crea o strategie financiară solidă și de a planifica în avans ceea ce privește noile demersuri instituționale.

Între timp, Venus care este tot în Vărsător și tot în Casa a 8-a, aduce o atmosferă armonioasă care poate spori discuțiile, negocierile și relațiile, în general.

Soarele se mută în Pești, seara, pe 18 februarie, în Casa a 9-a, sectorul ambițieie, a studiilor aprofundate a credinței dar și a drumurilor lungi și a spiritului de aventură, ceea ce aduce un accent suplimentar asupra afacerilor comerciale și asupra aspectelor cheie din viața ta. Prezența sa aici poate fi un apel pentru a face un bilanț al situației actuale și de a găsi modalități prin care banii să lucreze mai mult pentru tine.

Luna plină de-a lungul axei dvs. financiare pe 27 februarie poate duce o situație la capăt, așa că este mai bine să eviți orice mișcare impulsivă. De asemenea, s-ar putea să te simți puțin apatic și dornic să cumperi fără o țintă anume.

Mercur revine în mers direct pe 21 februarie. Înseamnă că nu vei mai face greșeli, verifici mai lejer documentele și contractele, există șansa să observi că ceva a fost trecut cu vederea.

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC Relațional

Trebuie să afli dacă partenera ta dorește o relație pe termen lung. Vorbește cu ea ca să poți lua o decizie. Înainte de a face orice pas major, asigură-te că ceea ce simți este iubire și nu doar pasiune. Viața romantică va beneficia de pe ura acestei conversații sincere. Nu ignora problemele deoarece ignorarea lor nu le va face să dispară. Nu dezvălui nimănui detaliile unei relații, dacă nu ești sigur încotro merge aceasta. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC Profesional

Vei folosi timpul în avantajul tău și îți vei face munca la timp. Vei termina toate lucrările amânate și vei impresiona. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu clegii. Luna aceasta este un moment incredibil pentru tine deoarece începi să planifici ce vrei să faci în viitor și nu-ți asumi riscuri înainte să le analizezi. Negocierile vor fi extrem de fluide și vei fi mândru de tot ceea ce vei obține.

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC Financiar

Se pare că februarie va fi excelentă din punct de vedere financiar, vei obține o mulțime de câștiguri atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Brokerii o vor duce foarte bine în această lună. Dacă dorești să ai propria casă, trebuie să mergi mai departe acum. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva cntracte, în timp ce costructorii se vor descurca foarte bine. Cei care doresc să cumpere un vehicul nou aș spune să amâne.

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC Sănătate

 Ai putea să găsești un tratament care să funcționeze pentru o afecțiune cronică cu care te confrunți. Fii atent, nu cumva să fii meteosenibil. Stresul din ultimele luni este obligat să te ajungă din urmă, acum, mai ales pe cei tineri. Persoanele vârstnice ar trebui să evite orice lucru prea extenuant, deoarece acest lucru ar putea duce la dureri articulare și dureri musculare. Ești redispus la accidente, deci fii atent mai ales la volan sau când traversezi strada.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top