Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC

Prezentare generală. Datorită lui Jupiter și lui Saturn, care subliniază obiectivele pe termen lung și conexiunile sociale și de afaceri, vei fi gata pentru ceva diferit. Și în februarie, o nouă fază este pe cale să se deschidă pentru tin.

Marte stăpânul tău planetar, în Taur după multe luni în care a stat în semnul tău, face ca prin prezența lui aici să poată ajuta să te stabilizeze pe tine și viața ta. Este o oportunitate de a-ți consolida poziția și de a obține relațiile cheie.

Totuși, cu Mercur în Vărsător și din 2 februarie și cu Venus acolo, accentul se pune pe rețea și extinderea acesteia și mai mult. Conectarea cu oameni inovatori și cu diverși antreprenori, poate aduce oportunități interesante.

Luna nouă din Vărsător, din 11 februarie, în Casa a 11-a a viitorului, face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și face din acest lucru o adevărată schimbare de joc. Orice vei iniția în acest moment poate fi un pas major înainte. Singurul lucru la care mă gândesc este să fii sigur că acesta este lucru pe care îl dorești, mai ales că este posibil să nu mai poți da înapoi, odată pasul făcut. 

Expansivul Jupiter face un pătrat cu Uranus electric pe 17 februarie, care ar putea acționa ca un bolt din senin și ar aduce o schimbare instantanee în treburile tale. Mergeți ușor, totuși, deoarece vă poate înclina și să fiți impulsiv, mai ales în ceea ce privește banii.

Trecerea Soarelui în Pești pe 18 februarie găsește numărul de planete din acest semn idealist mu mai puțin de 5 planete – Soare, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn. Calitățile umanitare te pot ghida să iei în considerare proiecte care reflectă o calitate universală.

Luna plină din Fecioară de pe 27 februarie, face un trigon cu Uranus și o opoziție la conjuncția separantă Soare-Venus, așa că ia-o ușor și încearcă să îți simplifici programul. O poveste de dragoste ar putea ajunge să se împlinească și atracția să fie mai puternică ca niciodată. Totuși, nu te grăbi.

Mercur este retrograd din 30 ianuarie, dar revine în mers direct pe 21 februarie. Perioada a fost o chemare la reflecție și revizuire. Evită să te grăbești să pui lucrurile în mișcare. Fii pregătit să ai timp.

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC Relaţional

În sfârșit, recunoști că ești îndrăgostit! Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă vrei să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și propune-I acest lucru. Cu siguranță va fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie. Cu siguranță nu vei fi lipsit de emoție luna aceasta când vine vorba de romantism. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC Profesional

Luna aceasta, vei face lucrurile să meargă de cele mai multe ori și îți va fi destul de ușor să îți atingi scopurile. Pune în mișcare planurile pentru a lansa un nou proiect. Nu trece cu vederea niciun detaliu, deoarece nu îți permiți să faci greșeli. Nu ezita să iei acest lucru în serios chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. Domeniile tehnice aduc rezultate excelente datorită performanței intelectuale. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC Financiar

Luna aceasta, trebuie să cheltuiești inteligent. Fluxul de bani poate fi puțin limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. Nu este un moment bun pentru a investi pe piața de capital. Instabilitatea pe piața acțiunilor te poate îngrijora. Abia în a treia săptămână vei observa o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Încearcă să deschizi niște depozite pe termen scurt ca să îți crești veniturile.

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC Sănătate

Anumite probleme minore de sănătate ți-au ocupat mintea și indiferent de ceea ce ai făcut, ele nu au dispărut. Mișcarea te va ajuta să îți controlezi sănătatea, vei putea vedea și aprecia diferența uriașă pe care obiceiurile sănătoase le-au făcut atât pentru fizic, cât și pentru mental. Dureri de cap difuze dacă ești stresat și dacă ai obiceiuri alimentare proaste. Atenție la diabet și la hipertensiunea arterială.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top