Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR

Privire generală. Energia se concentrează asupra familiei și a tot ce acoperă ideea de ereditate. Soarele în Vărsător și în Casa a 4-a până pe 18 februarie este perfect pentru a vă pune la curent cu planurile și proiectele viitoare și pentru a păstra legătura cu ceilalți pentru asistență și sprijin reciproc.

Luna Nouă din 11 februarie în aceeași Casa a 4-a, face din acesta unul din momentele cele mai bune pentru a lansa un proiect, a începe o afacere online sau a începe să vă faci schimbările pe care le dorești în casă. Și dacă există un subiect despre care dorești să afli mai multe, această fază lunară te poate sprijini în această călătorie inițiatică.

În plus, Marte este în Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel, ceea ce poate aduce probleme cheie la suprafață. Dacă poți discuta despre anumite lucruri deschis și să faci un compromis, cu atât mai bine. Cu toate acestea, dacă ai fost împins dincolo de limite, vei fi gata să spui stop și să le spui asta și celorlalți. Poți mai hotărât să faci și altele în acest sens.

Din 18 februarie accentul se va pune pe Casa a 5-a a copiilor și a creatvității. S-ar putea să fii gata să investești într-o proprietate nouă sau în locul în care locuiți sau poate ești dornic să te extinzi. Acest lucru ar putea însemna adăugarea unei camere pentru a-ți face biroul la domiciliu, un loc în care duci o idee de afaceri mult mai departe. Sau poate vrei să-ți extinzi familia. Un copil înseamnă mereu o bucurie.

Luna Plină din Fecioară de pe 27 februarie ar putea face ca sentimentele să curgă în ideea de a-ți cunate viitorul și să te aducă în centrul atenției în cercul prietenilor. Ce vrei cu adevărat? S-ar putea să fii pe cale să afli acum.

Pe 21 februarie, Mercur în Vărsător revine în mers direct după ce te-a provocat să verifici anumite detalii ale unor planuri în lucru. Verifică-ți atent faptele care ți se par ciudate deoarece în culise, se petrec lucruri pe care s-ar putea să nu le bănuiești.

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR Relaţional

Viața romantică este mai palpitantă ca niciodată în această lună. Te simți foarte pasional și dorești să dai iubire și afecțiune partenerei/lui tale/tău. Unii dintre voi se vor gândi serios să intre într-o relație angajată. Posibil să întâlnești o fostă relație și te gândești să revii dar eu spun să-ți vezi de treaba ta. Posibil ca persoanele singure să găsească partenerul viselor lor. Aș spune că se anticipează o lună foarte promițătoare în ceea ce privește viața ta amoroasă. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR Profesional

Nu încerca să faci totul dintr-odată. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune. Fii prudent când iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Există posibilități de creștere în acest moment. Luna aceasta vine cu vești interesante pentru șomeri. Vor primi un răspuns pozitiv la un interviu de muncă pe care l-ai susținut. Poziția oferită îți va place și te va ajuta în cariera pe termen lung. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR Financiar

Luna aceasta se va dovedi excelentă financiar pentru toți cei care au afaceri, mai mari sau mai mici. Cei care intenționează să investească în proprietăți ar trebui să o facă acum, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra terenuri sau pentru a începe construcția unei case. Nu te împrumuta la bănci în acest moment, deoarece rambursările se vor dovedi o adevărată povară. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva contracte cu adevărat profitabile.

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR Sănătate

Vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a trece printr-un program agitat. Toate femeile însărcinate să nu se agite, să nu se supere pentru nimicuri și să urmărească cu strictețe sfatul medicului. Unii dintre voi ar putea fi predispuși la accidente, deci fiți foarte atenți în timp ce conduceți. Persoanele vârstnice se vor bucura de o sănătate bună luna aceasta, după disconfortul din ultimele luni. Cei care au avut dureri articulare vor observa o îmbunătățire viziblă a stării de sănătate.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top