Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI

Prezentare generală. Luna aceasta accentul se va pune pe sectorul de afaceri și activele partajabile, pe măsură ce începe februarie. Cu Soarele aici până pe 18 februarie, ai ocazia să faci lucruri bine gândite, să reorganizezi munca de la birou și actele financiare și, probabil, să profiți de orice oportunitate ambițioasă.

Cu toate acestea, Marte care s-a mutat de luna trecută în Taur și în Casa a 12-a, casă de spiritualitate și de abilități psihice. Poate fi un moment în care atenția ta este îndreptată spre interior și s-ar putea să simți dorința de a face schimbări și ajustări în felul tău de a fi dar și la nivel de mentalitate. Dacă ai nevoie de ajutor din partea unui consilier, a unui psiholog sau a aunui astrolog, găsirea unuia te poate ajuta să îți trăiești pe deplin potențialul.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător, într-o căutare perpetuă de noi provocări și șansa de a explora noi terenuri. Pe 2 februarie a intrat și Venus în Vărsător, în Casa a 9-a a spiritualității, a studiilor aprofundate și a drumurilor lungi, ceea ce care poate fi excelent pentru oportunități neașteptate care îți vor ușura munca. 

Luna Nouă în Vărsător de pe 11 februarie, poate fi un moment bun pentru lansarea unei idei de afaceri sau inițierea unui plan financiar care te poate ajuta să ai un control mai ferm asupra banilor tăi, să achiți datoriile și să îți gestionezi finanțele într-un mod mai bun.

Jupiter este conjunct cu Mercur retrograd pe 15 februarie. Ai putea vedea mâna sorții la locul de muncă! Postului la care visai devine brusc disponibil. Cu toate acestea, este mai bine să nu îți schimbi totalmente actualul stil de viață. În schimb, fă lucrurile pas cu pas, pe măsură ce se schimbă situația.

Trecerea Soarelui în Pești în seara de 18 februarie, în Casa a 10-a a carierei, te încurajează să privești imaginea de ansamblu și să pășești în necunoscut. Următoarele trei săptămâni ar putea fi interesante.

Și nu în cele din urmă, Mercur, stăpâna ta planetară, revine în mers direct, pe 21 februarie. Mercur a intrat în retrogradare pe 30 ianuarie. Revenirea în mers normal face ca tot ce a însemnat întârziere, dar și anumite blocaje, dispar iar drumurile ți se deschid din nou și timpul începe să lucreze în favoarea ta.

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI Relaţional

 Îndrăgostiții trebuie să petreacă cât mai mult timp, unul cu celălalt. A trecut ceva timp de când voi doi nu ați mai discutat cu privire la problemele care contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați puțin înainte de a da de știre părinților. Adolescenții ar trebui să lase dragostea și să se concentreze asupra studiilor. Perspectiva ta schimbată va atrage atenția iubitei/lui așa că sărbătoriți această ocazie. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI Profesional

Eforturile susținute și atitudinea prudentă în tot ce întreprinzi vor da rezultate. Ai grijă însă, frontul tău emoțional îți poate crea unele probleme. Dar chiar și atunci cu putere interioară vei depăși problemele. Vei tensiona relațiile cu colegii dacă nu îți limitezi discursul. Eforturile depuse acum vor aduce rezultate foarte bune în zilele următoare. Scrisorile, mailurile și întâlnirile de tot felul vor contribui la noile contacte se vor stabili destul de repede. 

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI Financiar

Limitează orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să îți depășești cu mult bugetul. Solicită un împrumut, dacă ai nevoie, deoarece îți va fi aprobat cu ușurință. Te sfătuiesc să iei cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi pe care foarte greu le vei recupera. Fă tot posibilul și amână decizia de a vinde o proprietate până la o dată ulterioară, deoarece prețul nu este cel care îl ceri.

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI Sănătate

Unele probleme minore de sănătate te-au determinat să fii atent la sănătate și să îți schimbi stilul de viață ceea ce, cu siguranță este un pas în direcția cea bună. Cu toate acestea, nu pleca urechea la sfaturile prietenilor, deoarece ai putea face greșeli. Îngrijorat de greutatea ta ești gata să faci ceva cât de curând. Ești mai atent la dietă și alegi ce să mănânci. Profită de aceste vibrații ușoare pentru a te relaxa și a-ți revigora corpul și spiritul.

Citește și Horoscop Minerva Februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top