Horoscop Minerva Mai 2019 Balanță. Tensiunile se eliberează

30.04.2019
Horoscop Minerva Mai 2019 Balanță. Tensiunile se eliberează

Horoscop Minerva Mai 2019 Balanță.

Stabilirea priorităților în ordinea lucrurilor ar putea fi dificil de stabilit la începutul lunii, deoarece alții ar putea cerea mai mult sau poate va trebui să dai o mână de ajutor unor nevoiași.

Este posibil să îți stabilești clar limitele dacă vrei să faci totul așa cum ai intenționat. Cu toate acestea, latura ta plină de compasiune poate câștiga și te poți afla în situația de a cere ajutorul cuiva, chiar dacă trebuie să îți sacrifici propria notorietate.

Luna Nouă din 5 mai, care are loc în sector partenerial poate fi neașteptat de bună în sensul că ai șansa să lansezi un produs nou sau un web ori să semnezi, în sfârșit, un acord sau un contract pe care le discuți din iarnă.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Datorită lui Mercur îți va fi mai ușor să navighezi printre întâlniri, seminarii, deplasări în interes de serviciu și să faci toate lucrurile la timp.

Cum Marte în sextilcu conjuncția Venus – Uranus din 17 mai, s-ar putea să realizezi că un tratament constând în masaj sau proceduri spa te ajută să ușurezi tensiunea și face să te simți mult mai bine.

Venus intra în domiciliu pe 15 mai și poate aduce dificultăți care țin de relații nerezolvate rămase din perioada retrorgadării de anul trecut și care pot fi rezolvate acum.

Ți-aș sugera să petreci mai mult timp în compania prietenilor din cartier. Te vei distra atât de bine încât nu-ți vei mai dori să mergi în altă parte. Iar, dacă iei concediul mai devreme, fii fericit. Dă-le timp oamenilor să se organizeze.

Se prefigurează deja sextilul Venus-Neptun care va adăuga o magie de vis unui sezon de vacanță deja promițător. Strălucirea nu va dura însă mult, deci bucură-te de ceea ce ai. Soarele va intra și el în Taur pe 21 mai și primăvara astronomică seamănă mai mult a vară.

Primul pătrar al Lunii te menține în centrul atenției la locul de muncă și în mediul social. Ai mari perspective și autoritate acum, așa că fă ce trebuie făcut și din prima dacă se poate.

Îți dorești foarte mult să renunți în a te concentra pe viața ta sentimentală. Poate și pentru că este o situație în care nu poți ajunge la un compromis. Dragostea nu este întotdeauna ușoară, dar merită efortul atunci când întâlnești persoana potrivită.

Îți plac lucrurile frumoase și ești expert în creerea unei atmosfere romantice perfecte pe 18 mai, așa ca deLună Plină când toate se expandează.

A fi înconjurat de lux este ca și cum cornul abundenței s-a răsturnat la tine în prag.

Profesional simți o dorință deosebit de puternică de a te exprima. Încredere în sine aduce idei noi. Fii deschis la feedback. Lucrările legate de călătorie și cele juridice vor fi cele mai active. Acordă o atenție deosebită detaliilor financiare după 22 mai. Este un moment pozitiv pentru crearea sau revizuirea bugetelor.

Deciziile pe care le-ai luat cu ceva timp în urmă, acum pot avea un impact de durată. Evită implicarea în bârfa de la birou. Dacă vrei ceva nou, nu îți fie teamă să te conectezi la locuri și lucruri neobișnuite. Este un moment bun pentru seminarii sau munca cu diverse grupuri.

Din 27 mai poți avea mâinile legate din cauza muncii și a sănătății. Volumul de lucru se poate dubla brusc sau poți fii implicat în mai multe proiecte independente care sunt prea bune pentru a le lăsa să scape. Rețeaua de posibile surse se extinde, indicând faptul că ai putea auzi, de asemenea, despre un loc de muncă în domeniul tău pe care într-adevăr ți-l dorești, dar cu tot norocul tău, este mai bine să te oprești.

Cu o energie atât de favorabilă în 29 mai, poți vedea ceva ce nu ai văzut înainte. Ai puterea de înțelegere și acest lucru este valabil mai ales în relațiile cu prietenii.

Zicala ce ție nu-ți place altuia nu-i face, este sintagma zilei. Tratează-i pe ceilalți așa cum ți-ai dori să fi tratat și deci, același lucru se așteaptă și de la voi. Cu alte cuvinte – nu uita să îți tratezi corpul ca și cum a-i fi oaspetele acestuia. Mișcarea, mâncatul sănătos și băutul de apă plată, sunt cheile lunii.

S-ar putea să aibă loc și mult stress în viața ta, atât de mult încât menținerea sistemului nervos la cote cât mai ridicate este imperios necesară. Mișcarea este o modalitate excelentă de a elimina orice stagnare. Dacă deja lucrezi la asta, vei găsi aceste zile deosebit de interesante, mai mult, vei putea să împingi și să îți depășești limitele obișnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *