Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 Fecioară. Bani vin, dar și pleacă

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 Fecioară. Bani vin, dar și pleacă

Horoscop Minerva Mai 2019 Fecioară.

Mercur în Berbec pare că a făcut legea pentru tine. Fă lucrurile în topica ta, cum ești obișnuit și oferă-ți plăcerile mărunte. De pe 5 mai, seara, parcă viața de acasă va devini mai strălucitoare, mai fericită și mai confortabilă imediat după Luna Nouă. Te simți în siguranță, și mulțumit în spațiul propriu.

Fă o fereastră în tavan și redescoperă cerul. Mercur este solitar cu tine, mai ales că neînțelegerile, greșelile, neglijența nu se vor termina imediat, dar vor începe să se diminueze.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

De marți, 7 mai, însă, Mercur intră și el în Taur. Pătrunzi mai adânc și mai mult în spiritul de vacanță și chiar te bucuri mai mult. Apoi Mercur este în conjuncție cu Uranus face ca fiecare sugestie și idee pe care o ai să fie potrivită și plăcută tuturor.

Fă un slalom grațios prin toate întâlnirile de la sfârșit de săptămână pe măsură ce Primul pătrar al Lunii te susține în tot ce faci. Lasă-i pe alții să se ocupe de ospitalitate, singurul lucrur pe care trebuie să îl faci este să arăți fabulos. Vei rezolva o îndoială profundă atunci când Mercur va face trigon cu Saturn și Pluto și mai apoi trigon minor care îl implică și pe Neptun.

S-ar putea să ai câteva lucruri de făcut la domiciliu, dar și alte persoane ar putea avea anumite cerințe de la tine. Dacă vor într-adevăr ceva de la tine, ar putea încerca tot felul de trucuri pentru a-ți atrage atenția.

Pentru a păstra liniștea ar putea fi necesar să găsești un echilibru între nevoile tale personale și nevoile lor. Ar putea fi dificil să înțelegi motivele cuiva și, dacă simți că nu sunt adevărate, amâna orice acorduri sau să faci vreun angajament.

Luna Plină din 18 mai îți face cadou co configurație numită Zmeu având ca focar conjuncția Soare Mercur din casa a 9-a a călătoriilor lungi, a studiilor academice, a ideilor religioase și a spiritului de aventură și poate fi o oportunitate pentru lansarea unor proiecte care țin de pregătirea ta și de o călătorie în locuri îndepărtate. Acum, cu Jupiter în Casa a 4-a a familiei, tranzacțiile imobiliare s-ar putea realiza și mai bine.

Ți se pare prea mult? Întâlnirile pot fi la fel de simple sau de dificile depinde cum le abordezi. În loc să te gândești că toate pot merge prost, încearcă să îți imaginezi lucrurile bune care îți ies în cale. Este posibil, să știi! Ești plin de reguli și de tipicării, dar ce se întâmplă atunci când ieși din mediul tău și stai câteva zile departe de casă?

Știu, ești departe de a fi un rebel, dar ți-ai putea dori să trăiești intens sentimentul sălbaticiei. Dar ca să-ți permiți asta, trebuie să și dorești să faci schimbarea.

Este important să ai standarde profesionale foarte ridicate. Cu cât ești mai exigent cu ceilalți, cu atât ar trebui să îți fie mai ușor să accepți critici din partea altora.

Vei știi măcar când faci o treabă bună. Este perioadă plăcută să lucrezi confortabil cu oameni aflați în situații pe care le cunoaști bine. Fă cinste cu un prânz și așa vei lucra pentru a economisi bani. Dacă ai făcut deja acest lucru, planifică o petrecere la birou pentru a ridica moralul colegilor.

Pe de altă parte, ești într-o fază de regândire a felului în care vin câștigurile. Acest lucru face să adaugi o structură nouă la modul în care îți câștigi bani, precum și o creștere generală a securității emoționale. Totul se întâmplă datorită muncii care te salvează de fiecare dată.

Aspecte benefice impactează casa a 8-a, casa emoțiilor interioare, de unde Neptun face un trigon cu Nodul Nord începând cu 26 mai. Ce vei câștiga, să spunem, ar trebui să fie cheltuit fie prin cumpărarea de proprietăți, fie prin înnoirea a ceea ce ai deja.

Tranzitele zilei de 25 mai aduc partea mai ușoară – poate îți dorești să fii mai aproape de copiii ori să îți iei o zi liberă și să stai acasă! De asemenea, îți poți explora partea slabă, în timp ce te afli la lucru, ascultându-ți colegii și arătându-le că te interesează ce spun sau sprijinindu-i practic.

În orice caz, este important să accentuezi aspectul tău afectiv, deoarece există și spațiu pentru conflicte, dacă te încăpățânezi să ai o toleranță scăzută la oameni sau la situații stresante. Fuu tu pentru a evita conflictele spontane.

S-ar putea să ai probleme cu gâtul ușor inflamat. Acesta este un semnal pentru a încetini și a te relaxa. De asemenea, ar putea însemna că este nevoie să faci o detoxifiere câteva zile. Mănâncă fructe și legume proaspete și bea apă plată pentru a oferi sistemului tău imunitar șansa de a scăpa de impurități. Te vei simți mult mai bine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top