Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec. Punct critic la mijlocul lunii, ai grijă la semne

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec. Punct critic la mijlocul lunii, ai grijă la semne

Horoscop Minerva Mai 2019 Berbec.

Posibil să ai un început de lună în forță dacă ne gândim la crucea cardinală din perioada 1 – 10 mai care marchează începutul lunii cu o tonalitate mai aspră, noroc că ai energia și puterea de a face lucrurile să meargă.

Orizonturile se extind și lumea ta este cu ferestrele largi deschise după Luna Nouă din 5 mai. Posibilități, oamenii și șanse de neimaginat vor fi în jurul tău.

Mercur este în Casa a 2-a a banilor munciți, astfel că viața devine mai liniștită dar și mai pragmatică. De asemenea, vei simți din plin trigonul minor dintre conjuncția Saturn – Pluto, Neptun și conjuncția Soare – Mercur din 17 mai care adaugă un impuls energetic, care seamănă cu magia, într-o zi care este deja puternică. Fii atent ce dorești, deoarece astăzi s-ar putea să și primești.

Lumea exterioară te va putea atrage cu impactul lunii pline de 18 mai și știi cum să te miști pentru a-ți fi bine, dar mai este până atunci.

Acordă prioritate familiei tale și abia apoi obligațiilor sociale. Poți să te ocupi de toate, fără probleme. Curând va intra Marte în Rac, va trebui să te oprești, să îți tragi sufletul și să fi atent la problemele de sănătate ale cuiva din familie.

În ciuda unei teme aventuroase și a unei dorințe puternice pentru noi experiențe și oportunități, s-ar putea accentua și o tendință mai spirituală și mai controversată.

Problema credinței ar putea fi pe ordinea de zi și asta ar putea afecta modul în care abordezi o idee sau un proiect. Ai încredere că va merge așa cum era de așteptat sau ar trebui să ai acordul unui mentor cu experiență în domeniu? Un accent mai practic sugerează că nu ar strica un început care să implice ambele opțiuni.

Luna nouă a deschis drum unor noi aventuri, în special celor care implică călătorii sau studii. Și cu Mercur în săptămânile următoare poate fi mai ușor, cu mai puține lovituri sub centură sau întârzieri.

Sfârșitul lunii ar putea să te găsească, de asemenea, concentrat asupra mai multor idei spirituale și poate că nu te vei gândi atât de mult la afaceri. Visele ar putea fi foarte impresionante și pot transmite câteva avertismente.

Dragostea nu este o chestie glumeață dar dacă nu vei face haz de necaz pe seama unor dileme prostești cu care te-ai confruntat la ultimele întâlniri, s-ar putea să plângi.

Păstrează o atitudine pozitivă, vei trece și peste asta. Rutina îți va oferi opțiuni de întâlniri foarte bune, la sfârșitul săptămânii. Nu îți face griji cu privire la modul în care te comporți când faci ceva pentru prima oară!

Textele și mesajele din SMS-uri și mail-uri îți răpesc mare parte din timp acum. Cele mai bune locuri de muncă sun cele care îți oferă șansa de a ieși și de a face vizite unor clienți sau potențiali, clienți.

Curiozitatea ta este puternică. Nu ezita să pui întrebări în orice domeniu de interes sau care îți trezește suspiciuni. Este un moment pozitiv pentru a fi de folos comunității, deși ai pute să simți că nu prea te atrage perspectiva. Acest lucru ar putea fi un moment bun pentru a lua o pauză de gândire și de a te relaxa.

Urmează vremuri interesante, cu aspectul armonios care implică energia Casei a 9-a, a studiilor academice, a călătoriilor și a spiritului de aventură dar și a spiritualității, aducând un interes nou în toate aceste domenii datorită lui Jupiter retrograd.

Dacă te gândești ce să faci mai departe, sau dacă îți dorești acum este un moment bun pentru a obține un nou loc de muncă. Dacă vrei să te perfecționezi, acum ai tot sprijinul astral să o faci.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Aspectele din a doua parte a lunii, funcționează armonios pentru a-ți induce un sentiment cald de bunăvoință și de bunăstare. Concentrează-te pe această energie și depune eforturi acolo unde această energie este mai necesară: sănătatea ta. Ascultă-ți corpul și dă-i ceea ce are cu adevărat nevoie.

Nu există niciun motiv să treacă vreo zi în care să nu fii atent la nevoile tale. Ai putea face sport. Dacă poți continua în acest sens pentru o perioadă mai lungă, îți vei face o mare favoare, deoarece ai putea petrece câteva zile undeva într-un loc exotic și este timpul să începi să te antrenezi ca să fi în formă.

Dacă dai câteva kilograme jos acum, nu îți face griji cu privire la cele câteva pe care ai să le câștigi în pauza de la rutina obișnuită.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top