Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 – Scorpion. Mici probleme cu banii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 – Scorpion. Mici probleme cu banii

Horoscop Minerva Mai 2019 – Scorpion.

Posibilitățile creative și romantice sunt din belșug în această lună, însă ele vor necesita și mulți bani. Gândește-te foarte atent la costul unui proiect creativ sau al unei noi relații.

Deși acest lucru poate părea mercantil, Universul te îndeamnă să ai încredere în instinctele tale. Ai o capacitate înnăscută de a ști când ceva nu este așa cum ar trebui să fie, iar în primele zile ale lunii mai ai șansa să le demonstrezi dar să le și folosești.

Luna Nouă din 5 mai are loc în sector partenerial și se pare ca te va determinat să preiei inițiativa cu privire la unele proiectele-cheie.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Este, de asemenea, o șansă de a planifica toate cheltuielile suplimentare în săptămânile următoare mai ales că ești în pragul celor mai mari și ai costisitoare perioade din an. Poți să te pregătești făcând câteva ajustări simple. Mercur din Casa rutinei la locul de muncă arată că dificultățile și frustrările pot începe să se ușureze.

Posibil ca pe 12 mai să cunoști pe cineva. Această persoană ar putea să nu fie ceea ce pare a la prima vedere, deci ai mare grijă. Este timpul să devi tu. Ești destul de bun și îți place să trăiești într-o țară construită după fantezia ta, dar asta nu te va duce nicăieri, mai ales că odată ce te confrunți cu realitatea, revi cu picioarele pe pământ și îți va fi mult mai bine.

Ești tentat să îți asumi un risc undeva pe la mijlocul luni, 15 – 16 mai, dar gândește-te dacă merită să o faci. Mișcările de anvergură sunt interesante, dar consecințele ar putea să nu fie la fel. Asigură-te că știi ce ai de urmărit înainte de a face următorul pas.

În aceste condiții, s-ar putea să fii nevoit să petreci singur câteva ore pentru a-ți reseta programele mentale, nu de alta dar influențele altor persoane se pot insinua în psihicul tău la Luna Plină din 18 mai. Nu există niciun motiv pentru a face întotdeauna ce vor alții, cu atât mai puțin să susții ce spun aceștia.

Sensibilitatea ta, te va ajută să înțelegi multe lucruri despre ceilalți, dar poate, de asemenea, să te tragă în jos dacă începe să te preocupe povara lor. Încearcă să contrabalansezi această tendință cu mai multă energie interioară.

De asemenea, s-ar putea să jonglezi cu mai multe angajamente la începutul lunii mai. Abilitatea ta de a explica lucrurile complicate într-un mod clar, concis, ușor de înțeles, va câștiga puncte. Așa că, privește acest timp ca pe o oportunitate necesară oricărui nou început.

Contactele sociale recente, te pot ajuta în ce privește perspectivele de carieră. Dacă ai vrut să începi ceva singur, este un moment excelent să consulți un plan de afaceri sau să te gândești la o finanțare potențială ca punct de pornire. Cu alte cuvinte, este un moment bun să aplici pentru ceva nou sau mai bun și să mergi mai departe. Verifică dacă ai toate atuurile în mână înainte de a face o prezentare sau de a argumenta o anumită poziție.

Pe de altă parte, această lună este despre aspectele care impactează zonele tale de dragoste, copii, familie, divertismet și distracție. În timp ce s-ar putea să fi ispitit să arunci o privire în altă parte, aceasta poate deveni, cum se spune, o mică scăpare cu urmări dintre cele mai neașteptate, așa că încearcă să reziști! Este mai bine să îți folosești energia pentru a rezolva o problemă comună în aceste domenii. Economia în bani va fi ușoară atunci când o faci cu…cap.

Profită la maxim de aspectele curente ca să rămâi deschis prietenilor. Totuși, există o problemă de comunicare, așa că nu uita să gândești înainte de a vorbi. Comunicarea este esențială după 21 mai, așa că este important să știi cum te simți vis-a-vis de o anumită problemă înainte să alegi ca să vorbești despre ea. Mai bine rezervă-ți timp pentru tine și meditează – pentru că analiza introspectivă lucrează pentru tine. Alergatul sau exercițiile la sală sunt întotdeauna bune pentru trup și pentru minte.

Nu trebuie să te coste mulți bani ca să rămâi în formă și sănătos. În loc să preferi o alegere costisitoare, poți folosi timpul pentru a merge mai mult și să lași mașina acasă. Dacă nu poți face asta cu locul de muncă, atunci fă plimbări lungi după amiaza, pentru a respira aer curat și pentru a rămâne în formă. Dansul pe muzica preferata te va ține într-o formă excelentă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top