Horoscop Minerva Mai 2019 Taur. Ai doua mari încercări, dar și o provocare pe măsură

30.04.2019
Horoscop Minerva Mai 2019 Taur. Ai doua mari încercări, dar și o provocare pe măsură

Horoscop Minerva Mai 2019 Taur.

Venus este în Berbec, în Casa a 12-a, casă spirituală și se îndreaptă cu pași repezi spre domiciliu. Dacă dragostea nu era profundă înainte, s-ar putea să devină acum.

Urmările Lunii Noi din 5 mai, sugerează că poți rezolva orice problemă, mare sau mică, dar destul de stringentă și care poate să aducă complicații personale cu cineva care are grijă de tine.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Așteaptă să fii întrebat, abia apoi să oferă-ți ajutorul ca să te bucuri de asta. Mercur a început deja să corecteze erorile și greșelile din perioada de retrogradare iar complicațiile vor fi reduse la minim dacă nu chiar eliminate.

Mișcarea lui Venus prefigurează deja trigonul minor cu Lilith și cu Marte pe 15 mai. Viața devine mai romantică, iar romantismul devine mai idealist. Încântă-ți ochii cu frumusețea din jurul tău, dar protejează-ți inima. A început vara și Soarele este în semnul tău. Acest lucru te va ține cu picioarele pe pământ.

Luna plină din 18 mai se pregăteșpte și ea să îți aducă tot confortul și plăcerea de care ai nevoie și care este aproape de casă. Oamenii pot fi foarte ocupați, dar este timpul pentru cadouri, gesturi delicate, care au loc între prieteni dar și pentru a face și a primi favoruri care fac acest sezon de iubit.

În timp ce s-ar putea să îmbrățișezi mai multe probleme, cu scopul de a face schimbări-cheie, viața socială strălucește și ea. S-ar putea să fie nevoie să echilibrezi viața interioară și cea exterioară dacă vei fi productiv în această lună.

Cu toate astea, acest lucru ar putea fi dificil după 20 mai când un eveniment social ce pare deosebit de promițător te îndepărtează de problemele presante.

Luna nouă s-a produs săptămâna trecută în Casa a 1, a personalității și poate aduceprobleme psihologice profunde ceea ce poate fi o oportunitate pentru un nou început. Chiar dacă ai doar intenția de a schimba lucrurile și asta ar putea fi suficient.

Dacă vrei să faci progrese concrete, este posibil să fii nevoit să renunți sau să rezolvi unele aspecte ale trecutului înainte de a te orienta către viitor. Iar Mercur poate pune capăt oricăror neînțelegeri. Pe de altă parte, sfârșitul lunii ar putea coincide cu o întâlnire interesantă cu cineva care pare învăluit într-o umbră de mister.

Când ai un lucru bun, vrei să îl păstrezi. Și cu toate acestea, apar probleme atunci când devi posesiv și începi să controlezi viața altora. Alegerile la întâmplare nu sunt stilul tău, dar sugerează o întâlnire în care vei încerca să-ți exerciți presiunea tipică asupra alte persoane și nu va funcționa, îți spun de pe acum.

Pe urmă, există o mulțime de activități și întâlniri distractive nu ai decât să alegi, în weekend-uri, și ar fi frumos să lași și celuilalt tot atâtea opțiuni. Confortul ar trebui să fie unul din factorii stabilizatori.

Gândește-te cu atenție la ceea ce urmează să transmiți prin SMS-uri și prin mailuri. Uneori, oamenii pot înțelege greșit o afirmație care pur și simplu se referă la afaceri în nici un caz la sentimente. Înscrie-te la toate cursurile de specializare oferite de instituția sau firma la care lucrezi.

Acesta te va ajuta să construiești sentimentul de legătură cu ceilalți și ai putea învăța ceva despre ei! Acordă o atenție deosebită muncii pe care o faci. Dacă există vreo modalitate de îmbunătățire a procedurilor pe care le folosești atunci îmbunătățește. Evită să fii prea autocritic.

Luna se referă la ocuparea forței de muncă și la sănătate. Universul dorește să îți construiești o structura stabilă și te încurajează să depui eforturi serioase în muncă, deci acum este mai bine să îți pui mintea și competențele la încercare ca să finalizezi un proiect, care se cere reluat în scris și cu o prezentare perfectă. Alte aspecte astrale influențează datoriile și banii altor oameni. Îndeplinește-ți obligațiile înainte de a cheltui prea mult.

Un tranzit favorabil a lui Jupiter în trigon cu Luna, pe 30 mai, face lucrurile ușoare. Norocul plutește în aer. Pentru a te ajuta să îți joci corect cărțile, bea multă apă și du o parte din această energie de purificare până la ficat.

Există mai mult pentru sănătatea ta decât ai ochi să vezi! Continuă să îți cureți organismul și fă din aceasta un obicei frecvent. Fii conștient de faptul că evacuezi toxinele din sistem și nu le depozitezi. Acesta este un act de respect față de tine însuți/însăți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *