Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni. Relațiile sentimentale sunt în pericol

30.04.2019
Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni. Relațiile sentimentale sunt în pericol

Horoscop Minerva Mai 2019 Gemeni.

Mercur, stăpânul tău planetar, mărșăluiește de acum prin Gemeni, în domiciliu, și încearcă să corecteze o serie de greșeli din ultimele săptămâni. Seamănă cu un duș cu apă rece, nu trebuie decât să ții pasul cu el și să îți asumi responsabilitatea pentru greșelile comise.

Urmările Lunii Noi din 5 mai semnalează că un iubit poate deveni sălbatic de…generos, sau ar putea fi aproape sufocat în manifestările și demonstrațiile de admirație și de afecțiune. Știe cât de mult dorești asta. Vrea să te simți bine alături de el/ea. Mercur te împinge îninte dar nu îți dă brânci. Mai e până acolo. Dă-i timp.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Mercur intră în domiciliu pe 21 mai. Acum, poți pregăti din mers, sezonul de vacanță/concediu cu siguranță. Și te și poți încălzi pentru asta. Tot acum Soarele intră și el în semnul tău. Jupiter în pătrat cu Neptun nu îți prea lasă loc de întors. Gândește la nivel macro, dar acționează cu grijă și compasiune. Generozitatea aduce lucruri bune mai târziu.

Premergător Lunii Pline din 18 mai, vei cere și vei primi mai mult decât îți poți imagina. Concentrează-te asupra a ceea ce trebuie făcut. Ceea ce ai nevoie și dorești – plus ceea ce îți va fi dat ca bonus.

S-ar putea întâmpla multe în anumite relații, proiectele de echipă și viața socială. După 22 mai ai putea să fi sfâșiat între dorința de petrecere a timpului liber și executarea obiectivele și responsabilităților pe care le ai. Dacă te simți blocat, îți va lua ceva mai mult timp pentru a lua în considerare prioritățile, dar te poți ajuta să fii mai productiv.

Mercur, guvernatorul semnului tău, ar putea facilita circulația, mișcarea, mersul pe jos în săptămânile următoare, mai ales în perioada atât de ocupată a sfârșitului de lună și sugerează că vei avea ocazia să ai inițiativa cu privire la anumite relații. Acest lucru poate fi un moment bun pentru a începe o colaborare sau pentru a relua o poveste de dragoste la un alt nivel ori să renunți pur și simplu la ceva ce nu mai maerge.

Poți fi în centrul atenției în timpul weekend-urilor, astfel încât ceilalți să fie deosebit de conștienți de persoana ta și de acțiunile tale. Pentru a-ți păstra reputația intactă însă, arătă-ți partea cea mai bună și gândește-te, cu atenție, cum vrei să te vadă ceilalți.

Dacă ceea ce faci în prezent nu funcționează, reorientează-te. Relaxarea vis –a – vis de zona de confort la sfârșitul lunii ar putea avea rezultate mixte, și cel puțin vei putea spune că ai încercat. Complicitatea cu tine însuți/însăți este dușmanul iubirii, să nu scapi asta din vedere.

A fi împreună cu cineva care îți place este plăcut, dar este posibil să îți dorești să mai renunți la așteptările tale. Chiar dacă nu se dovedește a fi exact așa cum ai planificat, este distractiv, ia lucrurile bune.

Luna mai rămâne un moment extrem de pozitiv și optimist pentru tine. Planurile mari și ambiția sporită vor găsi sprijin dacă ești dispus să comunici cu toată lumea.

Dacă ți-ai luat concediu medical pentru că nu îți place ce faci la birou, este un moment propice să găsești ceva mai bun. Sau găsește cel mai bun moment pentru a-ți aborda șeful. Nu trebuie să fii ocupat tot timpul pentru a fi eficient la locul de muncă.

Ai atâta energie încât te poți ocupa de cercul de prieteni, au și ei nevoie de un ghiont oricât de mic ar fi. Ești inspirat să întâlnești oameni noi și să participi la evenimente, așa că asigură-te că ai cantitatea necesară de cărți de vizită pe care să le distribui. Cine știe, poate că lucrurile devin mai importante decât oricând.

Există o nouă structură adăugată în casa a 10-a, carierei, imaginii publice și obiectivelor profesionale, deci ai sprijinul astrelor și a șefilor în ceea ce vrei să faci.

Astrele și-au îndreptat atenția asupra ta. Există o șansă să te simți mult mai în formă decât decât în alte zile și să îți fie mai ușor să te implici în ajutorarea altor persoane. Oamenii pot răspunde pozitiv, dar nu uita să ai grijă și de tine!

Contează când vine vorba despre sănătatea ta. Dieta este o mare parte din starea ta de spirit, deci ține cont de ceea ce simți și mănânci. Poate că vei putea da replica atunci când nu te simți în apele tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *