Horoscop Minerva Mai 2019 Vărsător – Planurile se schimbă

30.04.2019
Horoscop Minerva Mai 2019 Vărsător – Planurile se schimbă

Horoscop Minerva Mai 2019 Vărsător

Pe 1 și 2 mai, s-ar putea să te întrebi dacă cineva din familie nu cumva profită de tine, mai ales că Soarele este în casa a 4-a, sectorul familiei și a gândurilor tale, unde se întâlnesc Soarele cu energicul Uranus în Taur. În acest caz, ai încredere în intuiție și nu vei greși prea mult.

Universul te încurajează să îți acordzi o atenție deosebită atunci când faci cumpărături sau când te ocupi de hârtii ori procese care implică mulți bani. Este vital să citești orice act, orice clauză și să verifici că totul să fie în ordine pentru tine.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Cu o concentrare fermă a astrelor asupra sectorului familial și urmare a Lunii Noi din 5 mai, vei avea ocazia să te întâlnești cu prietenii și să inițiezi noi planuri și proiecte.

Posibil să te confruntați cu frustrări și întârzieri, de asemenea, dar ele vor începe să se ușureze, pe măsură ce Mercur încă în Berbec, te impulsionează să acționezi dar să te și concentrezi și să fii concis. Dacă unele planuri s-au oprit, lucrurile se vor mișca din nou. Nu în cele din urmă, s-ar putea să te simți generos, dar sfatulmeu este să nu sari calul cum ai obiceiul.

Aceasta este una dintre acele perioade în care e mai ușor să fii tu poate și pentru că nu simți nevoia să te schimbi, să joci un rol, pentru a te potrivi unei situații. Adaugă, cum ai obiceiul mai mult dinamism grupului de colegi sau de prieteni pe 10 mai.

Pe 13 mai, opinia ta detașată, imparțială și cunoașterea situației vor fi un atuu important pentru evenimentele care vor urma. Oamenii ar te vor asculta, deci fii îndrăzneț atunci când te exprimi.

Probabil vei observat că viața socială este impulsioată de Luna Plină din 18 mai. Fiecare coleg și fiecare prieten va planifica suficiente momente de divertisment pentru sfârșitul de săptămână, așa că trebui e să fii în formă.

Nu trebuie să le organizezi și cu atât mai puțin să participi la toate, dar îți poți permite să mergi la care din ele vrei. Liniștește-te și bucură-te. Nu permite comunicării să îți complice distracția, inutil.

Soarele este punctual la întâlnirea cu Mercur pe 16 mai. Surprinde-te și simte-te confortabil cu planurile de vacanță în buzunar. Este posibil să nu poți încetini ritmul în timpul primului pătrar al Lunii, dar poți să te abții și să te concentrezi asupra detaliilor importante din rutina cotidiană.

Spală legumele și fructele pentru mâncare, udă florile și plivește-le și încearcă să înțelegi că, indiferent ce se întâmplă, situația este sub control. Un comentariu sau un gest neașteptat pot îmbogăți mult o situație deja plăcută.

Ce s-ar întâmpla dacă ai spus exact ce gândești pe 23 mai? Nu înseamnă că trebuie să te retragi, dar dacă eziți să-ți împărtășești gândurile, trebuie să existe un motiv. Ar putea fi o lovitură de imagine, neașteptată. Există o mulțime de idei care se învârt în jurul tău în această perioadă, așa că acționează punând în practică una dintre ele. Nu vei știi niciodată ce s-ar putea întâmpla dacă nu încerci. Abordarea unică, sigur va face o impresie de durată.

Pe 24 mai responsabilitățile familiale pot avea prioritate față de preocupările legate de muncă. Spune-le tuturor dacă planurile se schimbă.

Așteaptă-te la distracție la locul de muncă. O energie mobilă și creativă va duce la relații ușoare și plăcute atât cu colegii, cât și cu clienții. Orice lucrare cu privire la copii sau act de creație ar putea câștiga recunoașterea publică. Este un moment norocos pentru călătorii sau planuri de îmbunătățire a talentelor. Ai putea obține o majorare de salariu dacă vrei.

Este momentul unei șanse extraordinare în ce privește casa banilor munciți și a valorilor. Extinde-ți interesele prin găsirea de noi modalități de a câștiga bani pe 27 mai.

Și întreabă-te ce înseamnă banii pentru tine. La ce vrei să renunți pentru a avea mai mult? Merită să sacrifici ceea ce ai? Pe măsură ce răspunzi la aceste întrebări, problemele se rezolvă.

Alinierea planetelor face ca luna mai să onoreze prieteniile și, uneori, este mai bine să le oferi prietenilor un spațiu mai mare de exprimare. Cu toate acestea, observi dificultățile pe care le ai în comunicare. Nu este nevoie să-ți atragi prietenii în conflicte, toate aceste situații pot aștepta o săptămână sau două ca să le rezolvi.

La sfârșitul lunii, concentrează-te pe sănătate și fericirea proprie, trăind normal și adoptând o dietă echilibrată din care să nu lipsească multă apă.