Connect with us
Horoscop Minerva 13 - 19 mai 2019 SĂGETĂTOR - Este o săptămână în care vei câștiga bani

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 – Săgetător. Prioritățile tale devin tot mai clare

Horoscop Minerva Mai 2019 – Săgetător.

În timp ce s-ar putea să te simți plin de viață și vigoare, scena casnică precum și membrii familiei pot necesita sprijin pe tot parcursul lunii mai. Cineva ar putea să se simtă singur și să aibă nevoie de atenția ta, și dacă da, este ceva de rezolvat cu ușurință, fără a compromite propria-ți ordine de zi.

Luna Nouă din 5 mai are loc în Taur, în Casa muncii și a rutinei sociale, ocazie numai bună, pentru tine deoarece șansa de a stabili prioritățile pentru următoarele săptămâni este maximă.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Fă-ți o listă cu toate lucrurile pe care speri să le faci. Citirea ei te va ajuta ca ideile să fie forjate și transforme în lumea ta interioară și vei putea merge înainte în mod natural. Și cu Mercur care te susține după 21 mai, din domiciliu, orice dificultăți sau neînțelegeri pe care le-ai experimentat ar putea începe să rezolve.

Și nu în cele din urmă, fii precaut în a face promisiuni către sfârșitul lunii, pentru că lucrurile se pot încurca mai ceva decât ți-ai imaginat.

Vei observa că disciplina, organizarea și un pic de dramatism sunt exact lucrurile de care ai nevoie pentru a avea succes. Doar pentru ca trebuie sa fii practic nu înseamnă că trebuie să fii aspru și să-ți tune și să-ți fulgere la fiecare pas.

Amintește-ți că rezolvarea unor probleme serioase poate fi de fapt, la fel de distractivă atâta timp cât ai o atitudine pozitivă în legătură cu situația în sine. Un zâmbet poate aduce multe.

De fapt, ar trebui să te întreb ce te reține. Preferi un impuls înainte de a privi înainte, dar ceva te menține legat de trecut. În cele din urmă, după 12 mai, ar putea fi posibilă finalizarea problemei.

Dacă primești semnale mixte de la cineva în timpul liber, cere lămuriri. Oricine se joacă de-a iubirea și își face iluzii ca te va cucerii, nu merită timpul tău.

După 15 mai ai o doză mare energie, așa că ar trebui să te simți ușor și să fie plăcut să lucrezi cu alții. Funcționezi dintr-o poziție de rezistență în care nu poți fi înlocuit.

Acest lucru te va ajuta dacă ai un client sau un șef dificil. Pe de altă parte, este momentul ideal pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau pentru a începe orice plan sau proiect nou. Ai nevoie însă, de multă răbdare deoarece ai putea să te simți deosebit de agitat.

Este un moment deosebit de bun pentru a călători, pentru propria educație sau participat la seminarii, și de asemenea, excelent pentru a construi prietenii care să îți susțină interesele în carieră.

Ai un aspect armonios care impactează casa familiei și emoțiile, un sextil între Saturn, Pluto și Neptun. Dacă ești implicat într-un câmp de creație sau de design, gâdește-te unde îți sunt limitele și unde ridici ștacheta pentru propria ta vanitate.

Din moment ce atâtea amintiri și sentimente se agită, poți găsi că viața îți poate oferi baza unor idei minunate. Bani vin atunci când combini planul personal cu cel profesionional.

Cu tranzitele din această lună, comunicarea poate deveni provocatoare. S-ar putea să crezi că ai vorbit altcuiva și apoi ai descoperit că persoana respectivă nu are nicio idee despre ce ai vrut să spui. Acest lucru poate fi frustrant, deci este important să fii foarte atent atunci când explici ceva, să fie clar și pentru tine și pentru ceilalți.

Amintește-ți că atunci când vorbim despre comunicare, trebuie să privim lucrurile asemenea unei străzi cu două sensuri! Vezi pe care parte ești, rămâi relaxat și păstrează-ți simțul umorului. Exercițiile fizice regulate și o dietă sănătoasă te vor ajuta.

Pozițiile planetelor după 22 mai îți oferă șansa să te verifici emoțional. Mulți oameni se vor simți sensibili, deci dacă este nevoie de o atenție deosebită, trebuie să găsesești cum să aranjezi lucrurile ca să arate într-un fel. O baie de aburi sau o saună după aceea ar fi plăcută sau ar fi grozav un masaj!

Cum mai spun eu, tratează-te cum vrei să te trateze ceilalți și vei fi mai pregătit să te ocupi de conflictele neașteptate care pot apărea.

Dacă simți că te epuizezi energeti, este posibil să ai nevoie să îți ajustezi dieta pentru a-ți crește puterea și rezistența. Nu mânca prea multe alimente grase sau produse zaharoase și încercați să limitezi cofeina.

Evită mâncarea pe care corpul o procesează mai lent, și optează pentru cereale integrale, fructe și legume proaspete și orez brun. Sunt cu mult mai ușoare pentru organismul tău. Bea multă apă proaspătă și ceaiuri de plante.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top