Connect with us
Horoscop Minerva Mai 2019 – Capricorn. Luna nouă are mare efect asupra ta

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Mai 2019 – Capricorn. Luna nouă are mare efect asupra ta

Horoscop Minerva Mai 2019 – Capricorn.

La începutul lunii, ai putea simți nevoia să te retragi din lume și vrei să rămâi singur, dar, în același timp, ai putea fi preocupat de o problemă care nu are nimic de-a face cu tine.

Părerea mea este că o perspectivă detașată ar fi cea mai bună acum, deoarece îți va permite să înțelegeți adevărata problemă. Cu toate acestea, problema ar putea să îți mai provoace nopți albe o vreme, până se rezolvă, nu ai nevoie decât de răbdare și nu de implicare.

Horoscop Minerva Mai 2019 zodii

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Vorbim și despre niște aspecte care te fac să te simți mai emotional pentru câteva zile. Observă ce sentimente apar și ia-le ușor. Totuși, fii atent la sănătate, pe 5 mai de Lună Nouă.

Nu există niciun motiv pentru care să nu fii blând cu tine dară-mi-te să transpiri o grămadă la sala de gimnastică! De fapt, pe măsură ce emoțiile sunt prelucrate, exercițiile pot fi benefice pentru corp deoarece transpirând, eliberezi toxinele din organism. Asigură-te că bei apă multă pentru a demara experiența curățirii.

În ciuda acestui fapt, urmările Lunii Noi care a avut loc sectorul sănătății al temei tale natale, te poate inspira să adopți o practică care te va ajuta să fii liniștit în viața de zi cu zi.

Meditația sau o altă disciplină te pot ajuta să te simți mult mai bine. Relaxarea prin Mercur din Casa a 5-a, face ca relațiile să se poată îmbunătăți treptat, iar frustrările să înceapă să se ușureze. Acest lucru ar putea face o mare diferență pentru săptămânile viitoare când te vei bucura de zile însorite.

În cele din urmă, week-end-urile ar putea fi perioade foarte creative, mai ales dacă îți place să scrii. Evită să închei însă contracte dacă nu le-ai analizat așa cum trebuie și mai ales nu ai citit clauzele.

Ai un loc aparte în inima cuiva tot așa cum are el sau ea în a ta. Chiar dacă nu există nici o scânteie romantică între voi doi, este bine să ai un prieten sigur la care poți apela în orice moment.

Câteodată dragostea platonică se transformă în dragoste sinceră. Există posibilități interesante între tine și un coleg sau un fost coleg de școală, să vă vedeți în afara programului, dar amândoi ezitați să faceți prima mișcare. Trimite-i un mail sau un SMS pentru a testa apele.

Fii dispus să ai ceva timp în plus, fără a te plânge că nu ai de lucru. Pe 10 și 12 mai, legăturile familiale te pot ajuta în perspectivele de angajare dacă nu ai un loc de muncă. O conversație obișnuită ar putea aduce o ocazie neașteptată. Bucură-te de sentimentul unui echilibru mai mare și de armonie la locul de muncă.

Cu cât poți fi mai organizat, cu atât vei fi mai eficient. O situație dificilă va cere să îți asumi responsabilitatea și să iei poziție. Nu-ți fie frică să spui ce crezi. Aceste momente pot aduce oportunități în carieră, mai ales dacă ai încredere în intuiția ta.

Financiar, în mod normal, după 22 mai, ai la îndemână posibilitatea de a face investiții. Pentru asta, comunicarea poate deveni și mai importantă.

Vei primi mai multe apeluri, scrisori, e-mailuri și SMS-uri legate de chestiuni bancare. Sunt posibile schimbări bruște și uneori neașteptate, iar unele dintre ele te pot surprinde mai degrabă decât să se ridice la nivelul unui atac personal, răspunde atent, chibzuit, măsurat. Fondurile te vor mulțumi mai târziu.

Este știut că mintea și corpul sunt legate într-un mod inextricabil, iar faptul că ești sănătos are un efect profund asupra nivelurilor de energie și a capacității de a îndepărta bolile.

În săptămânile următoare, ai putea afla cât de important este să renunți la emoții negative și să lași puterea iertării și a iubirii să pătrundă în viața ta.

Dacă ai vreo furie și resentimente, găsirea unei modalități de eliberare în siguranță a acestor emoții îți poate aduce mai multă liniște interioară pe 25 mai. Corpul îți va mulțumi și doar prin faptul că vei fi mai puțin predispus la inflamații. Vei observa că sistemul nervos funcționează mai bine în general.

Aspectele de sfârșit delună te vor face să te simți mai emotiv. Cum spuneam, observă ce sentimente apar și ia-le ușor. Sănătatea metală este mai importantă acum. Asigură-te că lucrurile sunt în stare mai bună decât le-ai găsit. Este un moment potrivit pentru a te îngriji de spațiul personal și de mediul înconjurător.

Este, de asemenea, excelent dacă ai face unele cumparaturi pentru tine. Fii atent doar să nu cheltui prea mulți bani. Adevărul este că atunci când lucrurile frumoase îți încântă ochiul, ar fi greu să le reziști, indiferent cât de mult ar costa.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top