Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Privire generală. Luna Nouă din Pești de pe 13 martie, înseamnă că trebuie să te lași dus de val – oriunde te duce această energie foarte neconformistă, îți dorești să rămâi în fundal, în culise, departe, de orice dramă adusă. Vei fi acolo pentru a te prezenta atunci când este necesar, dar în afară de asta, ai prefera ca oamenii să pretindă că nu ești acolo! Aceasta nu este o zi minunată pentru a programa întâlniri virtuale sau discuții la distanță, oricui va fi evident că nu ești cu adevărat atent!

Conjuncția Lună-Neptun, îți mărește de sensibilitate și intuiție, așa că vei fi în ton cu alte persoane. Acest lucru poate crește confuzia dacă te gândești la prea mult lucruri, făcându-te să experimentezi sentimente care variază de la incomod și trist până la a te îmbolnăvi fizic. Nu lăsa tentați nesănătoase să te bâtuie, mai ales în seara asta. Dacă te simți fătă vlagă, trimite un mesaj unui unui prieten sau contactează un membru al familiei și spune-i cum te simțiți. 

O lună nouă, pe 13 martie, în acest sector, îți deschide o ușă pentru a un partener actual sau pentru a găsi pe cineva care să se alinieze cu adevărat spiritului tău. Cu toate acestea, există și posibilitatea unei confuzii în viața amoroasă. Poți auzi despre cineva din trecut sau ai putea lua legătura cu un fost iubit. Dacă te simți dintr-o dată, nesigur, cu privire la locul în care stai alături de un iubit sau simți că nu te afli pe aceeași lungime de undă, este un moment bun pentru a-ți examina și reevalua interacțiunile. 

Soarele va trece în Berbec, pe 20 martie. Venus, de asemenea, trece și ea, în acest sector din 25 februarie, deci asigurăte că ai discuții de plăcute cu colegii de muncă și clienții. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropiae sfârșitul lunii, Luna Nouă va avea loc pe data de 28 martie. Acest aspect te încurajează să te odihnești, să îți reâncarci bateriile și să aștepți momente mai bune. Fă acest lucru acum, în timp ce poți, încă să te destinzi, înainte să revinii la muncă!

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță Relațional

Conjuncția Venus-Jupiter aduce noroc în viața amoroasă și te face să-ți dai seama cât de mult înseamnă întâlnirea planificată. Ai încredere în univers deoarece te duce la locul potrivit în momentul potrivit ca să-ți întâlnești următorul iubit și / sau partener. Marte este în Pești și aduce niște sentimente destul de intense. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță Profesional

Ai noroc să ceri o mărire de salariu. Nu vrei să ratezi această ocazie, așa că vezi dacă poți să ai o discuție cu șeful. Ar putea să-ți aducă un sentiment de neliniște și dorință de mai mult. Energia pozitivă din jurul carierei, ar fi benefică să ceri multă responsabilitate la locul de muncă sau cauți un alt loc de muncă nou. Aii grijă la investițiile financiare în acest moment. Ceea ce pare o idee bună s-ar putea dovedi a fi devărată capcană. Asigură-te că ai un plan de rezervă.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță Financiar

Câteva chestiuni financiare te vor stresa la culme. Evită să împrumuți bani cuiva, deoarece există șanse să îi mai recuperezi la Sfântu Așteptă. Contul tău va rămâne stabil dacă vei găsi o modalitate de a câștiga un venit suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigați vă vor ajuta să navigați în această perioadă de venituri mici. Probabil că facturile vor fi cam mari în weekend.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță Sănătatea

Dacă vă plac sporturile de fond, precum drumețiile, alpinismul sau orice altceva similar și o poți face regulat, ar putea fi o modalitate excelentă de a te conecta la ceilalți, menținându-te, în formă. Neptun este în sectorul de sănătate, astfel încât energia ta ar putea fi epuizată fie folosind-o greșit, fie pentru că absorbi prea multe vibrații negative. O recomandare ar fi practicarea unei forme de igienă vibrațională, ceea ce înseamnă să petreci mai mult timp cu persoane pozitive.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top