Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

01.03.2021
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Privire generală. Toții suntm destul de familiarizați cu ceea ce nu putem face în timpul carantinei, așa că nu vor fi prea multe cupluri angajate care vor ieși la restaurant sau multe persoane singure care vor dori să participe la un chef alături de necunosuți! Toate acestea îți stimulează creativitatea și face să lucrezi mai mult pentru a crea o dispoziție romantică pentru tine. Și sub influența visătoarea a Lunii Noi din Pești, ai curajul să duci lucrurile la nivelul următor. 

Indiferent dacă ai sau nu planuri romantice, familia este oricum în centrul atenției. Întrucât textele sunt în seama lui Saturn la mijlocul lunii, vei dori să îți îndrepți atenția către o rudă sau un prieten apropiat, care trece cu adevărat printr-o situație confuză. Dacă nu ați fost în relații prea bune la începutul carantinei, problemele acestei persoane ar putea să te ajute să te pui în perspectivă. Este un moment bun pentru a-ți îndeplini obligațiile cu răbdare și atenție. 

În martie, te susține un ritm de viață mai lent. Acest lucru se datorează lui Mercur, planeta comunicării și clarității. Acest lucru te poate determina să reevaluezi sau să reconsideri unele planuri privind o casă, o proprietate imobiliară sau o chestiune de familie. În ciuda unor întârzieri sau incertitudini, o mare cantitate de energie poate aduce oportunități de creștere în aceleași zone.

Venus, planeta iubirii, este în Pești, iar pe 4 martie ajunge acolo și Marte, asigurându-ți un moment mai plăcut acasă și chiar oferindu-ți inspirația pentru a-ți actualiza spațiul, dacă dorești. De asemenea, pot apărea mai multe momente destinse cu membrii familiei.

Soarele se mută în Berbec pe 20 martie. Acest lucru ar putea aduce celor singuri o ocazie de a întâlni pe cineva nou sau de a aduce senzualitate celor deja angajați.

Martie se încheie cu Luna Plină în Balanță și în Casa a 12-a, pe 28 februarie. Este probabil ca o invitație la un eveniment sau la o serată în rețea să te aducă în față. Dacă participi, ai putea ridica spiritul discuției.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion Relațional

Pe măsură ce Venus iese din Vărsător și își începe călătoria prin Pești și nu sunt atât de multe reguli de urmat. Vei fi uimiți de experiențele pe care le ai odată ce te lași dominat. Problemele de comunicare se intensifică în timpul pătratului dintre Marte și Mercur, doar pentru că ești convins că ai dreptate, lucru care nu înseamnă că de fapt, nu ai. Oferă unei persoane pe care o cunoașteți mai bine, șansă de a-și spune povestea fără a o întrerupe sau a încerca să ghicești ce va spune în continuare.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion Profesional

Pe 4 martie, Marte intră în Gemeni. Este timpul să te întorci la elementele de bază. Vocea ta unică este ceea care îți aduce succes. Nu căutați o formulă sau pași de făcut. Ai incredere in tine, doar știi calea. Pe a 13 martie, Luna Nouă în Pești, ar putea aduce o oportunitate pentru o afacere de familie sau o afacere rămase fără casă. Ia în considerare deschiderea unui magazin online. Această energie ar putea funcționa la fel de bine pentru o afacere tehnologică sau o afacere de finisare a mobilierului în piese chic, pictate manual. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion Financiar

Săptămâna începe cu câteva vești bune pentru tine. Faci bani investind în scheme pe termen scurt. Unele indicii sugerează că profiturile tale ar fi mult mai mari decât te aștepți. Îți vei extinde cu succes afacerea prin creșterea vânzării operațiunilor proprii. Folosește-te de îndrumarea unui expert financiar pentru a folosi cât mai bine banii.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion Sănătate

Există un accent major pe semnul Vărsătorului. Se pregătește o transformare care te poate ajuta cu mese mai sănătoase și să rămâi în formă în confortul casei tale. Ar însemna să faci modificări în bucătăria ta și, probabil, să cumperi electrocasnice noi, pentru a pregăti piureuri, legume și alte delicii potrivite. Vei avea destule vitamine B, inclusiv B12, dar și suplimente de magneziu și ulei de pește care te poate ajuta, să rămâni calm și relaxat.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI