Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

01.03.2021
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Privire generală. Cariera ta va lua rapid o curbă ascendentă! Pe 4 martie, Marte trece în Gemeni și în Casa a 11-a a viitorului și a prietenilor. Poate face din acesta un moment extrem de interesant pentru urmărirea obiectivele profesionale. Stabilește întâlniri importante cu asociații de afaceri, cu cei interesați de colaborare, propune-ți planurile sau caută un loc de muncă mai bine plătit. Promovarea, distincția și recunoașterea publică se pot manifesta prin lucrările finalizate anterior.

Cu toate acestea, luna aceasta ar putea aduce și unele întârzieri și confuzii. Dacă poți amâna semnarea unor contracte sau încheierea unor acorduri până în a doua parte a lunii, vei fi mulțumit că ai făcut-o.

O mare parte din atenție se va concentra pe parteneriatele din această lună cu Soarele, Venus, și Neptun în casa a 8-a a resurselor de la alții. Acest lucru este de bun augur pentru a că te apropie de cineva, vei discuta despre modalități de a vă îmbunătăți relația sau chiar ai pute găsi pe cineva și relația să aibă potențial pe termen lung. Luna nouă de pe 13 martie este cea mai bună perioadă a anului pentru a face acest lucru, deoarece poate deschide larg ușa pentru tine.

Lună Plină din 28 martie, are loc în Casa a 3-a a comunicării și gândirii . Acest lucru ar putea aduce vești despre o creștere a afacerii, un client nou profitabil sau un loc de muncă mai bine plătit. Acum poți semna contracte cu  încrederea că vor dura. 

Soarele lasă semnul Peștilor și se îndreaptă cu pași repezi spre Berbec, un semn dinamic și impulsiv, pe 20 nartie. Intrarea în noul semn îți va permite să intri în legătură cu sentimentele tale și să profiți de ceea ce iubia/ul ar putea gândi și simți și ei. Subconștientul tău este foarte activ acum, așa că nu ignora micile sugestii mentale care te-ar putea îndrepta spre marea dragoste.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu Relațional

Ești încurajat să nu iei dragostea în serios. Opiniile tale tind să fie acum mai neortodoxe, ceea ce poate fi revelator și eliberator. Nu simți nevoia să cedezi la ceea ce își doresc sau așteaptă cineva de la tine. Viața amoroasă este a ta și numai a ta. Te pot ajuta în acest sens, întâlnirile, care permit adevăratei tale personalități să strălucească. Cum ești un vorbitor excelent și povestitor, îți place să fii în centrul atenției. Exagerarea detaliilor și înfrumusețarea adevărului va aduce drama pe care o dorești.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu Profesional

 Venus este în Pești, în sectorul familiei. Este un moment excelent pentru a găsi pe cineva cu care să colaborezi în micile afaceri. Dacă lucrezi pentru o companie, discută cu oameni din alte departamente pentru a găsi aliați. Ar putea fi necesar să găsești echilibrul între încredere și umilință, mai ales atunci când vorbești cu șeful tău. Dacă nu te gândești la ele, va fi greu să le respecți. Nu ar strica să îți cauți un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu Financiar

E remarcă o creștere a venitului, plătești la timp cotizațiile restante. De asemenea, investițiile pe care le faci îți aduc profituri bune. O lună bună pentru a investi în acțiuni și proprietăți. Ești pe punctul de a face o nouă afacere – una captivantă, ingenioasă, plină de energie și distracție. Șansele cresc pe măsură ce vei discuta acest lucru cu prietenii și colegii. iscuți detaliile cu partenerii. Verifică încrucișat toate documentele și așteptă un moment mai bun pentru a semna ceva nou. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu Sănătate

Ai o pasiune pentru a amesteca lucrurile și tendință de a te bucura foarte mult de compania altora, așa că este o idee bună să respectați regulile de distanțare socială și alte practici igienice pentru a evita îmbolnăvirea. Pluto își continuă călătoria prin zona de wellness, așa că s-ar putea să fi gata să îți conservi sănătatea luând măsuri radicale. O abordare lentă și constantă este totuși cea mai bună. Dacă îți plac antrenamentele de forță, găsești programe pe YouTube.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI