Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Privire generală. Luna începe cu trigonul Pluto – Marte, pe 2 și 3 martie, care aduce transformări serioase în planul carierei și acest lucru nu ar trebui să te sperie. Apoi, Marte care se mută în Gemeni, în Casa a 3-a a comunicării, pe data de 4. Venus este deja în Pești, în Casa a 12-a a abilităților psihice și a lucrurilor ascunse. În această calitate poate ajuta la calmarea oricărei tensiuni. Prezența celor două planete aici vă permite să aveți energia de care este nevoie ca să înțelegeți situații noi în care s-ar putea să te simți în largul tău. Poți prospera atunci când vrei să lucrezi în echipă. A face parte dintr-un grup îți permite să faci mult mai mult pe măsură ce îți aduci în comun, talentele și alte resurse proprii.

Oportunitățile romantice pot apărea, de asemenea, atunci când intri în relație cu cine trebuie. Luna nouă din Pești de pe 13 martie, în Casa a 12-a, îți poate aduce un val de energie pentru a te ajuta să trăiești la maxim. Vrei să cunoști mai bine pe cineva? Această lunație te ajută să  descoperi curând că poți atrage noi prieteni. De asemenea, puteți atrage noi clienți, o iubire și cei care sunt cu tine pe aceeași lungimea de undă.

Pe 21 martie, Venus se mută în Berbec și în Casa 1 a identității și  deciziilor. Pe măsură ce te revezi cu prieteni vechi, poți reconstrui o relație care a fost activă în trecut. 

În aceeași zi, Saturn face trigon cu conjuncția Marte – Nodul Nord din Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, semn că aceste elemente vor fi esențiale până la sfârșitul lunii. Acest aspect poate fi catalizatorul de care ai nevoie pentru a trece la un nou nivel. Dacă ți-a fost frică să faci un pas înainte, acest tranzit ar putea schimba regulile jocului. 

Pe 20 martie, Soarele intră în semnul tău și te poate inspira să experimentezi alte practici care aduc perspective puternice. 

Lună Plină din Balanță, de pe 27 martie, arată că profiți de o șansă care apare din senin. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec Relational

 Martie este o lună excelentă pentru viața ta sentimentală, pe măsură ce vei vedea că armonia revine la relația ta. Orice neînțelegeri în cuplu se vor rezolva și vei experimenta o nouă căldură și apropiere în relația voastră. Unii dintre voi, care sunt singuri, ar putea fi surprinși plăcut de o propunere romantică neașteptată din partea unui prieten apropiat. Vei face tot posibilul să accepți acest lucru. Însă nu te supune tuturor cerințelor acestuia fără a lua în considerare consecințele. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec Profesional

Începutul acestei luni va începe bine pentru mulți dintre voi, deoarece proiectul de peste mări se va dovedi benefic. Aduce mai mulți bani dar îți va stimula cariera. Dacă urmează să mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. Este o lună în care trebuie să înveți să-ți dezvolți noi abilități și strategii. Cineva de la locul de muncă îți împărtășește experiența pentru a te motiva. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec Financiar

Eforturile neobosite te vor conduce să reușești și să ai parte de câștiguri bănești. Acest lucru îți va îmbunătăți poziția financiară și îți va permite să îți achiți toate datoriile. Investește o parte din bani într-un teren sau o casă. Înainte de a investi, pune la punct câteva strategii și apoi pune-le în practică pentru a culege dividende bogate. Gândește-te că viitorul tău financiar depinde de noile strategii urmate cu precizie, pas cu pas. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec Sănătate

Cei care suferă de hipertensiune arterială vor trebui să fie puțin atenți. Dacă ai o problemă legată de greutate, încearcă să scapi de excesul de kilograme prin mișcare. Unii dintre voi se pot confrunta cu o problemă emoțională – vedeți ce fel de schimbări se produc în viața voastră. Fii vesel! Respiră ușurat în timp ce te recuperezi după o boală enervantă la mijlocul lunii.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top