Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Privire generală. Pe măsură ce Marte încinge Casa a 11-a a comunității în care te învârți,  vei simți că viața ta socială este foarte activă încă. Din 4 martie trece în Casa a 12-a a abilităților psihice. Acest lucru va aduce probabil știri interesante de la prieteni, precum și probabilitatea de a afla ce stă în spatele unor evenimente și întâlniri. 

Venus este în Pești în casa a 9-a a piritualității și a drumurilor lungi, ceea ce ar trebui să crească nevoia de afecțiune și senzualitate. Din păcate, nu se întâmplă așa.

Lună Nouă în același sector, pe data 13 martie, te-ar putea ajuta să te apropii  de o relație sau să te îndepărtezi definitiv. Dacă soliciți asistență financiară, o bursă sau un împrumut, acum le-ai putea obține. Ai grijă ce acorduri închei sau ce decizii pripite iei în această lună.

Pe 20 martie, Soarele se mută în Berbec, în Casa a 1-a a carierei și a imaginii publice. Ești îndemnat să căutați lucruri noi. Ai putea să te concentrezi profund pe un plan academic sau de  imigrație, care să te facă să te simți ca și cum ai pătrunde pe un nou teritoriu.

Pe măsură ce luna se apropie sfârșitul lunii, pe 28 martie, Luna Plină  te provoacă să lansezi un mesaj important. Aceasta ar putea fi un punct culminant în ceea ce privește un efort legat de scris, de vorbit sau de marketing. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac Relațional

Cu Venus în Pești, timp de câteva săptămâni, nu ai poftă de apropiere emoțională, care, de obicei, este condiția ta preliminară pentru a vă întâlni cu cineva. Curiozitatea îți este stârnită de cineva nou și nu ești imun la valorile netradiționale. Va fi frumos să lași garda jos în fața cuiva pe care abia îl cunoști fără teama de a fi vulnerabil. 

Sfârșitul lunii ar putea să facă să îți fie imposibil să treci peste defectele cuiva. Deși ai o latură foarte înțelegătoare, această lună expune trăsăturile negative de personalitate ale celor mai mulți oameni și le vezi într-o lumină dură. Dacă nu te potrivești cu cineva din punct de vedere etic sau moral, persoana nu este pentru tine.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac Profesional

Deși poți obține o mulțime de informații, ar fi înțelept să nu sari la primul sfat care ți se pare bun. Pe urmă, Saturn este încă în pătrat cu Uranus și cu Luna Neagră. Saturn vorbește despre responsabilitate și Uranus reglementează automatizarea, iar Luna neagră, intuiția. Deci este posibil să dorești să generezi plăți automate ale facturilor sau să descarci extrase de cont pentru a pregăti impozitele pe care le are instituția sau firma în care lucrezu, de plătit. Dacă aștepți să vină un contract de muncă, acum ai ocazia să pui mâna pe el și să începi să examinezi detaliile.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac Financiar

Trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să depășești bugetul. În schimb, este momentul potrivit pentru a solicita un împrumut, care va fi aprobat cu ușurință. Te sfătuiesc să iei cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi. Fă tot posibilul să amâni decizia de a vinde orice proprietate până la o dată ulterioară, deoarece este posibil să nu obțineți un preț bun în acest moment. Acum poți obține ajutor pentru împrumuturi sau investiții complexe, cum ar fi strategii pentru opțiuni de venituri sau mutarea unui credit dintr-un cont într-altul.

Fă-ți timp și trece în revistă site-ul instituției pentru a găsi fonduri potrivite pentru pensionare, planuri de cumpărare de acțiuni sau reduceri la asigurări. S-ar putea să dureze câteva ore pentru a stabili toate acestea, dar ai putea primi beneficii pentru anii următori.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac Sănătate

Jupiter, stăpânul Săgetătorului care este pe casa a 6-a a sănătății, se află într-o zonă emoțională, așa că ai putea fi mai introspectiv în ceea ce privește atitudinea și abordarea sănătății. Încearcă o scurtă detoxifiere ca modalitate de reîmprospătare și curățare a organismului. Câteva zile cu sucuri de fructe, salate și apă îți pot da un impuls interior caresă te facă să arați și să te simți bine.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top