Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Privire generală. Cu atât de multă activitate planetară în Casa a 4-a și Casa a 5-a, este clar că ai o mare activitate de culise. Acest lucru ar putea crește intuiția sau intensitatea viselor tale. Acordă atenție mesajelor din Univers acum pentru că ai putea avea degetul pe direcția unor descoperiri semnificative. Același sector al cerului reglementează, de asemenea, lucrul la proiecte în privat sau în curs de dezvoltare care pot dura ceva timp pentru a se corecta, așa că, prin toate mijloacele, lasă creativitatea să lucreze. Și să facă dacă trebuie și brainstorming!

Martie începe cu Saturn în Vărsător în pătrat cu Uranus din Taur. Un comunicat surpriză ar putea ateriza pe biroul tău. Ar putea fi o ofertă pentru un loc de muncă care credeai că este deja ocupat. Dacă ai o afacere, aceasta ar putea fi progresul pe care l-ai căutat. Va fi multă muncă, dar ești la înălțimea sarcinilor.

Marte intră pe 4 martie în Pești. S-ar putea să te contacteze un virtual partener de afaceri. Poate fi un partener tăcut, cineva care vrea să investească în tine, dar vrea ca tu să conduci afacerea. Sau s-ar putea să primești sprijin din partea membrilor familiei pentru această aventură.

Luna nouă din 13 martie ar putea să te ajute să obții inspirația atât de necesară sau să găsești mai mult timp pentru odihnă, reîncărcare și relaxare dacă lucrați susținut de prea mult timp.

Când Soarele lasă semnul semnul tău pentru a intra în Berbec pe 20 martie, te poți relaxa și simții mai confortabil în pielea ta. Nu te prefaci că ești cine nu ești, chiar dacă ți se pare atractiv pentru persoana dorită. 

Sfârșitul lunii vă îndreaptă atenția către cel mai important partener îndrăgostit sau de afaceri, pe măsură ce Luna Plină are loc pe 28 martie. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești Relațional

 Venus călătorește deja de câtev zile în Pești, ceea ce te scoate ușor din zona ta de confort. Această energie explozivă te încurajează să mergi în locuri în care nu ai fost niciodată și să vorbești cu oameni cu care nu ai vorbit niciodată. Poate fi destul de incomod pentru un om de casă ca tine. Încearcă să ai o atitudine pozitivă în timp ce explorezi necunoscutul. O parte din energia sexuală este stârnită de trigonul dintre Marte și Neptun de pe 27 martie, încurajându-te să faci prima mișcare într-un mod creativ. Folosești un vocabular seducător pentru a atrage pe cineva cu un mail sau cu un SMS.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești Profesional

Pe măsură ce Venus intră în Pești, locul de muncă devine mai sigur și mai armonios, mai ales după ce o persoană pleacă din biro. Liniștea și armonia pot domni acum. 

Luna nouă în Pești pe 13 martie, sugerează mult timp petrecut în culise, lucrând la un proiect extins. Ești mai tăcut în acest moment, așa că, dacă nu primești informațiile de care ai nevoie de la alte departamente, ai putea fi nevoit să alergi în sus și în jos pentru a atrage atenția celor implicați. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești Financiar

O investiție imobiliară nouă va aduce probabil câștiguri bune în viitor. Creșterea veniturilor sunt și ele ridicate. Dacă intenționezi să investestești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară, trebuie să fii precaut. Unele pierderi minore pot apărea undeva către sfârșitul lunii. Fă investiții numai după ce ai consultat pe cineva mai experimentat decât tine. Câștigurile sunt indicate pe măsură ce iei decizii financiare solide luna aceasta. Nu fii prea îngrijorat de modul în care lucrurile se desfășoară pe frontul financiar acum.

Sunt posibile și împrumuturi pentru întreprinderi mici.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești Sănătate

Fie că ești nerăbdăto să luptați pentru a-ți fortifia corpului, fie că vrei un corp perfect, vei găsi pe cineva care îți împărtășește obiectivele și care te susține din toate puterile.  Într-adevăr, contribuția sa ar putea fi cu adevărat utilă, mai ales în acele momente în care este ușor să descurajezi. Posibil să descoperi că perioadele de reflecție și meditație te ajută în această lună. Șansa de a elimina bagajele emoționale nedorite îți dă un sentiment de vitalitate și bunăstare aparte.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top