Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Prezentare generală. Trebuie să-ți păstrezi abilitățile, mai ales în această lună, când Universul te încurajează să eliberezi energiile creatoare. Cu Soarele, Neptun și Venus, planete cheie în Casa a 10-a, a obiectivelor personale și a carierei, este timpul să vă deschizi portofoliul de talente și să le reverși pentru ca toată lumea să le vadă. 

Mai ales că pe 3 martie Venus, stăpâna ta planetară, trece în Pești, în Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care te miști. Vei avea carismă și farmec care va impresiona într-un mod aparte, multă lume. Ceea ce te-ar putea împiedica să faci față acestora este atitudinea ta, care poate fi puțin încăpățânată uneori, mai ales dacă ai probleme cu ritmul schimbării. Pe măsură ce luna trece, ar putea exista un conflict real în acest sens, deoarece te lupți din răsputeri să te adaptezi la provocări. Însă acestea te propulsează în lumina reflectoarelor și în sus și ar putea fi o experiență reală de creștere. Dar nu uita, dacă vrei să se împlinească tot ceea ce speri, vechiul trebuie să facă loc noului, indiferent de cât de mult ai prefera să rămână. 

Luna nouă din Pești, în aceași Casa a 11-a, de pe 13 martie, poate fi o chemare pentru a face pasul cel mare în schimbare și a face ceva ce pare că te îndepărtează de tot ceea ce ai știut. Dar ar putea fi și ceea ce faci.

Pe măsură ce conjuncția Soare – Venus pătrunde în Berbec, pe 20 și 21 martie, centrul de greutate se mută de pe schimbare și nou, pe talente neștiute, în Casa a 12-a. Următoarele patru săptămâni vor fi excelente pentru crearea cercului de relații și stabilirea unor noi alianțe. Și cu o Venus aici vei dubla atracția socială.

Lună Plină în Balanță, în Casa a 5-a a creativității și relaxării are loc pe 27 martei și ar putea coincide cu un eveniment la care vei dori să lași garda jos. Dacă nu vrei să te legi la cap cu nimic, atunci găsește o altă modalitate de refuza invitația. Ai să te simți mult mai bine.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur Relațional

Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții alături de o anumită persoană, perseverează și fă-i propuneri, cu siguranță vei fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie. Cu siguranță nu va lipsi emoția luna aceasta când vine vorba de romantism. Ți se face o propunere de către cineva care te place. Cel mai probabil vine din partea unui prieten apropiat care ți-a plăcut în urmă cu ceva vreme. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur Profesional

Martie este un moment bun pentru a pune în mișcare planurile care le ai și pentru a lansa un nou proiect sau lucrare. Nu trece cu vederea niciun detaliu la locul de muncă, deoarece nu îți permiți să faci greșeli. Lucrurile vor fi excelente pentru majoritatea dintre cei care lucrează în agenții guvernamentale, în învățământ sau în producția manufacturieră. Pentru cei din domeniile tehnice, martie va aduce rezultate excelente datorită performanței.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur Financiar

Trebuie să cheltui inteligent pentru a avea profit. Fluxul de numerar poate fi limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent. Nu este un moment bun pentru a investi în piața de valori. Instabilitatea de pe piața acțiunilor te poate îngrijora. Abia către sfârșitul lunii vei vedea o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Îndrumarea unui expert te va ajuta cu investițiile în această lună. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur Sănătate

În ultima vreme, probleme minore de sănătate te-au preocupat și, indiferent ce ai făcut nu au dispărut. Poate te vor ajuta un medic orelist, stomatolog sau un oftalmolog. Te poți confrunta și cu dureri de cap sâcâitoare, mai ales dacă ești stresat sau mănânci neregulat. Dacă ai probleme cu diabetul sau cu hipertensiunea arterială ai grijă. Ar fi bine dacă eviți o dietă picantă și neregulată.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top