Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

28.02.2021
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Privire generală. Martie începe cu Venus în Pești unde a intrat pe 25 februarie și este în companie bună. Soarele este și el în Pești, iar alte trei planete – Jupiter, Saturn și Mercur sunt în Vărsător în Casa a 9-a, a călătoriilor lungi, aventurilor și a noilor descoperiri, semn că vei fi într-o continuă mișcare toată luna. Vrei mai mult de la viață și de data aceasta ești hotărât să obții. Cheia este disponibilitatea de a ieși în afara zonei de comfort tot timpul. Ești pregătit pentru noi provocări și experiențe și îți faci prieteni și asociați noi. Iar Luna Nouă din Pești de pe 13 martie te va ajuta să faci progrese remarcabile.

Luna Martie este dominată de un aspect incomod între prudentul Saturn și revoluționarul Uranus, pe de o parte, iar pe de alta cu Luna Neagră, care ar putea coincide cu un conflict legat de credință. Obiceiurile moștenite din copilărie s-ar putea ciocni cu idei și valori noi care par să promită multe. Alege orice cale îți permite să te simți mai liber și mai autentic. 

Mercur stăpânul tău planetar, în aspect separant cu Marte, ar putea provoca explozii verbale. Uneori, te-ai putea îndoi de tine și poate nu vei fi dispus să părăsești siguranța pe care o ai.

Pe 20 martie, pe măsură ce Soarele trece în Berbec, urmat la scurt timp de Venus, o zi mai târziu, este timpul să pășești în lumina reflectoarelor. Este unul dintre momentele cele mai bune pentru a-ți transmite mesajul în lume, pentru a-ți redacta CV-ul și pentru a-i face conștienți pe ceilalți de talentele și abilitățile tale.

Dacă trebuie mai întâi să faci câteva modificări, aspectul puternic Marte-Saturn de pe 25 martie, te va încuraja să te ocupi de orice aspect al vieții care părea să te împiedice să acționezi, așa că eliberează-te! 

Luna Plină de pe 28 martie, ar putea să îți direcționeze atenția către echilibrul dintre viața personală și viața profesională. Dacă nu este sincronizată, această fază lunară dinamică te poate încuraja să faci ceva în acest sens.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni Relațional

Trebuie să afli dacă partenera/ul ta/tău este interesat de o relație pe termen lung. Vorbește cu ea/el și ia o decizie în acest sens. Înainte de a face orice pas, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune. Viața intimă va beneficia de această conversație sinceră. Nu ignora problemele deoarece asta nu le va face să dispară. Ai șansa neplăcută ca un prieten apropiat să te pună într-o situație jenantă. Nu dezvălui nimănui detaliile unei relații, dacă nu știi sigur încoro se îndeaptă aceasta.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni Profesional

Vei termina toate lucrările în așteptare ceea ce a fi impresionant pentru șefi. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu șefii și cu colegii mai în vârstă. Se pot produce greșeli și neînțelegeri. Planifică ce vrei să faci în viitor și să nu-ți asumi riscuri care te depășesc. Negocierile vor fi extrem de fluide și vei fi mândru de tot ce vei obține în această lună. Șansele sunt în favoarea ta și vei ajunge lider printre cei mai în vârstă. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni Financiar

 Martie va fi excelentă pentru tine, deoarece veți obține o mulțime de câștiguri atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Dacă dorești  să îți cumperi propria casă, ar trebui să mergi mai departe acum. Cei care intenționează să investească în proprietăți ar trebui să continue, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra proprietăți. Evită să soliciți un credit în acest moment. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva contracte profitabile. 

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni Sănătate

Dacă suferi de o afecțiune cronică s-ar putea să dai peste un tratament care funcționează. Vezi dacă nu cumva, schimbările meteo sunt de vină. Ești predispus la răceală și tuse. Stresul din ultimele luni te ajunge din urmă acum, mai ales pe cei tineri. Unii dintre voi sunt predispuși la accidente, deci trebuie să fiți foarte atenți mai ales în timp ce conduceți sau când sunteți pe stradă.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI