Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Privire generală. Martie garantează că mintea ta este foarte concentrată pe venituri și pr propria prosperitate. Deși îți place întotdeauna să-ți construiești viața ca o afacere, este de preferat în mod special să-ți sporești abundența în această lună și pe tot parcursul anului chiar.

Soarele, Venus, Neptun atrag deja atenția asupra Casei a 10-a a carierei după cum Mercur, Jupiter și Saturn atrag atenția asupra casei a 9-a a spiritualității. Este un îndemn de a găsi o modalitatea de a îmbina, partea practică cu cea spirituală. 

Luna Nouă din acest sector de pe data de 13 martie, aduce probabil vești despre o creștere, un nou client profitabil sau despre oferta unui loc de muncă mai bine plătit. Aplică peste tot, acum, dacă îți cauți un loc de muncă.

Sfârșitul lunii ar putea provoca un vortex de activitate mentală pentru tine, pe măsură ce o Lună Plină din Balanță de pe 28 martie, în Casa a 9-a a spiritualității. Lunația aduce punctul culminant al unei chestiuni media, academice, editoriale, imigraționale sau de călătorie. Indiferent despre ce va fi vorba, vei fi dornic să te îndrepți într-o direcție nouă. Dacă te-ai gândit să scrii o carte, ar fi un moment excelent să o finalizezi și să o trimiți editurii. Dacă încerci să te muți undeva peste hotare, ziua ar putea aduce, în cele din urmă, o informație legată de viză.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn Relațional

Saturn, stăpânul tău planetar, pe 1 martie, formează un pătrat cu Uranus din Taur semn că lucrurile nu sunt ceea ce ar trebui să fie. Începi luna cu gânduri despre ce vrei să faci în viitor cu viața sentimentală. 

Luna Nouă din pești de pe 13 martie, te ajută să gândești noi modalități de a obține ceea ce dorești. Ești mai deschis și mai puțin conservator acum decât de obicei. Încă ai limite, dar ești dispus să încalci regulile pentru persoana potrivită!

Lună Plină în Balanță de pe 28 martie, aduce mai multe motive gândirii tale romantice. Odată ce începi să devii mai realist cu privire la anumite lucruri, unele posibilități încep să se estompeze. Ei bine, a fost distractiv cât a durat, nu?

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn Profesional

Luna Nouă din Pești de pe 13 martie, pune reflectoarele asupra finanțelor. Acest aspect îți amintește să fii un bun manager cu banii statului. Pe măsură ce îți concentrezi atenția asupra a ceea ce vine, poți face ca lucrurile să meargă și proiectele să se finalizeze.  

Frugalul Saturn din Vărsător încă îl plachează pe Uranus din Taur. Ia în considerare lansarea ideii tale de afaceri, mai degrabă decât să încerci să strângi fonduri. Asta ar putea însemna să cumperi proviziile la care a reunțat un magazin care nu mai funcționează sau să-l determini pe nepotul tău, expert în tehnologie, să îți construiască un site.

Pe 15 martie ajunge și Mercur în Pești, după cum Luna Plină din Balanță încheie luna martie cu armonie. Ai putea avea o oportunitate de a vorbi sau de a conduce un grup ori ai putea să predai la o clasă. Acest lucru poate aduce conexiuni importante și mai multe oportunități.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn Financiar

Unele câștiguri neașteptate din investiții anterioare – renovarea unui apartaent pe care apoi l-ai inchiriat, te motivează să obții mai mult investind în afaceri deja cunoscute. Extinderea acesteia îți va aduce profituri bune, dar este bine, să discuți și cu un consultant financiar, înainte de a face orice pas major. Cu toate acestea, la jumătatea lunii, unele suișuri și coborâșuri pe piața financiară te îngrijorează. Pe 4 martie, Marte intră în Pești în sectorul muncii și al sănătății. S-ar putea să fii recompensat pentru munca ta și, deși s-ar putea să nu fie mulți bani, fiecare leu este bun.

Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn Sănătate

Astrele nu se concentrează pe sectorul de sănătate luna aceasta, însemna că lucrurilese  bifează ca de obicei. Cu toate acestea, energia, puternică și agitată, a lui Marte în sectorul de agrement te-ar putea încuraja să te bucuri de o relaxare minunată. Mersul în natură sau drumețiile pe trasee, în mod regulat pot fi foarte bune.

Citește Horoscop Minerva Martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top