Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță. Scutură praful din ultimele săptămâni și dă la spate confuzia. Imaginația bogată și creativitatea ta au rămas în stare latentă, deoarece nu ai știut cum să o canalizezi. Poate că le-ai folosite prost, și asta se reflectă nedorit în anumite sectoare ale vieții tale. Vestea bună este că lucrurile se schimbă. Fă un efort conștient pentru a reorienta această creativitate într-o direcție pozitivă.

Ideea de a ieși după câteva săptămâni de izolare, poate a stârnit entuziasmul dar foarte repede ai înțeles că acest entuziasm este o capcană. Poziția Soarelui în Gemeni, în Casa a 9-a,  sectorul călătoriilor și a aventurii, în săptămânile următoare te poate face dornic să explorezi noi oportunități, să încerci noi idei și să extinzi gama de opțiuni.

Mercur este în Rac, în Casa a 10-a, casa profesiei, un sector important al temei natale.  Prezența sa aici te face să vorbești cu autoritate și să fii capabil să oferi sfaturi acolo unde este nevoie. Relațiile profesionale, poate fi benefică, de asemenea, oferindu-ți posibilitatea de a negocia contracte sau oferte care poate nu au fost disponibile până acuma.

Vineri, conjuncția Soare – Venus este încă în sextil cu Chiron aflat în casă partenerială și sugerează că o călătorie spirituală cu partenera/ul poate face, pentru amândoi, o lume mai bună.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță Relațional

Relațional. Deși s-ar putea să nu stea prea multe în calea pasiunii, astrele sugerează faptul că, dacă vei cunoaște pe cineva nou, vei înțelege foarte repede cum stau lucrurile. Poate părea mai mult o prietenie în această etapă decât o mare poveste de dragoste. Dar, uneori, cele mai bune relații pornesc de la un nivel platonic, iar căldura și sentimentele se amplifică treptat. Neliniștea pe care o simți se poate transforma în ceva pozitiv dacă ești dispus să mergi cu fluxul.

Comunicarea este mult mai sensibilă cu Mercur în Rac de săptămâna trecută. Poți spune mult mai multe în șoaptă decât ridicând tonul și este mai ușor să înțelegi pe cineva în prezența căruia te afli, acordând atenție limbajului corporal.

Ești un planificator atent în timp ce luna trece prin Scorpion, joi, iar așteptările tale sunt mari. Nu lăsați nici cel mai mic detaliu neverificat să strice impresia de ansamblu.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță Profesional

Ritmul zilei este foarte propice pentru tine și muncă. Unii sunt în poziția de a te sprijini. Simte-te liber să contezi pe ei dacă te blochezi în vreun fel. Cu ritm constant câștigi cursa și ești în poziția perfectă pentru a face asta.

Acum că a început munca, toată lumea va aprecia și mai mult silința și atitudinea flexibilă. Oamenii apelează la tine pentru răspunsuri, iar tu le ai. Căile tale bine fundamentate și stabile aduc beneficii. Și unii își dau seama că este un atu valoros.

De asemenea, fii echilibrat. Funcționezi dintr-o poziție de forță atunci când refuzi să depui eforturi heirupiste. Această poziție te va ajuta dacă ai un client sau un șef dificil. Dacă nu ai un loc de muncă, acum e momentul să aplici pentru unul sau pune la puct un plan ori proiect nou și mergi pe drumul tău. Vei avea nevoie de răbdare. Este posibil să te simți și extrem de neliniștit. Este o perioadă deosebit de bună pentru educație sau seminarii. Poți străluci ca student sau profesor.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță Financiar

Ai o oportunitate interesantă acum, o mică infuzie în casa a 2-a, a banilor proprii  și valorilot. Aceasta aduce noi modalități de a câștiga și a economisi bani. Și noi modalități de a vedea rolul banilor în viața ta. Tu decizi cât de important va fi, nu șeful, nu banca sau altcineva. Este destul de interesat când te gândești la asta.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta, acționează armonios și îți aduc un sentiment cald de bunăstare. Nu există nor pe cer decât dacă întâlnești pe altcineva care nu are o zi atât de grozavă ca a ta! Concentrează-te pe această energie și du-o acolo unde este mai necesar: sănătatea ta. Ascultă-ți corpul și dă-i ce are nevoie. Nu există niciun motiv să nu te simți bine cu puțină atenție.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top