Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn. S-ar putea să te simți ca și cum te-ai întors după o lungă călătorie, profund schimbat. Bine, nimeni nu a fost nicăieri în aceste zile, dar totuși poți face călătorii interioare în timp ce stai pe loc, iar schimbarea să fie, cu adevărat profundă.

Prezența Soarelui în Casa a 6-a, a stilului de viață, îți dă șansa să analizezi rutinele de sănătate și pentru a face câteva schimbări. Dacă simți că discuția cu un psiholog sau cu un nutriționist, te-ar putea ajuta, ar merita să te întâlnești cu unul pentru câteva sfaturi sincere. Chiar și așa, s-ar putea să ai chef să aduni informații despre o problemă care te preocupă. Cu siguranță este mai bine să fii bine pregătit și să ai un plan de acțiune.

Venus își continuă retrogradarea în aceeași Casa a 6-a, iar prezența ei aici te poate încuraja să iei în considerare ideea de cât de bine ai grijă de tine. Îți faci timp pentru îngrijire de sine, mese hrănitoare și relaxare sau mereu ești pe fugă? Răspunsul ar putea fi extrem de revelator.

Mercur, stăpânul comunicării, se mută în Rac, în Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel și face conjuncție cu Nodul Nord. O conversație poate duce o relație la un nivel cu totul nou și poate schimba relația cu această persoană în sens pozitiv.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn Relațional

Dacă plănuiești o întâlnire virtuală în această seară, atunci ar trebui să te îngrijoreze faptul că fie este un pic trist/ă, fie prea afectuos/oasă ca să fie adevărat. Este posibil ca sub inflența interacțiunii energiilor cerești să nu fie încurajată cea mai pasională conversație pe care ai putea-o avea, dar dacă îi acorzi timp, poți foarte bine să te îndrăgostești. Pas cu pas se face lumină.

Cu Soarele în Gemeni, discuțiile tale sunt ușoare, spumoase și fluente. Să înveți ceva despre cineva este mai distractiv decât ai crede.

Mercur este în Rac și se pregătește de retrogrdare, așa că s-ar putea să nu vrei să spui prea multe despre tine sau sentimentele tale. Ignoră tăcerile incomode care se pot crea.

Luna în Scorpion, de joi, te face critic pentru cineva nou, ceea ce nu este corect. Până la urmă, nimeni nu este perfect și este greu să auzi pe altcineva că îți enumerăe greșelile.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn Profesional

Nu ai nicio tragere de inimă spre lucrurile obișnuite, de rutină, plictisitoare. Săptămâna aceasta este una din acele săptămâni, în care ar trebuie să te preocupi de aceste tipuri de probleme și să le reinventezi. Revin-o cu picioarele pe pământ și caută-ți rădăcinile. 

Săptămâna se arată disponibilă pentru demararea de noi proiecte și de realizarea planurilor. Dacă ești în poziție de conducere, fă tot posibilul să fii organizat și acordă atenție atenție detaliilor. Cu cât poți face mai mult pentru a-ți satisface colegii sau clienții, cu atât vei avea rezultate mai bune, indiferent de domeniu. Această perioadă poate aduce provocări persoanelor care doresc să încerce ceva nou. Cere ajutor dacă ai probleme cu tehnologia. S-ar putea să te simți neapreciat. Vei fi cel mai fericit în momentul în care te poți muta dintr-un loc în altul. Joi, ar fi bine dacă ți-ai asuma prezentarea publică a echipei. Împărtășește-ți ideile cu încredere. Este perioada care ar putea aduce alături și o persoană critică pe care trebuie să o tolerezi. Nu uita că tu ești singurul critic pe care trebuie să-l mulțumești.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn Financiar

Un aspect frumos susține grupurile sociale și politica. Folosește impulsul pentru a afla mai multe despre poziții sociale cu beneficii multiple, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau a investitorilor care ar putea fi interesați de ideea ta de afaceri. Dacă accesezi contactele existente, vei găsi ceea ce ai nevoie.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn Sănătate

Cu siguranță vei simți efectul influxurilor astrale, deoarece acestea vor avea un impact destul de puternic asupra stării tale generale. Dacă ești îngândurat, neliniștit și nu te poți calma, este posibil să constați că dansul, înotul sau o altă formă de mișcare te va ajuta să eliberezi energiile blocate în organism.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top