Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător.

O parte din viața ta care a luat recent o altă turnură. Proiectele mari care implică consum de energie electrică, gadgeturi sau piese mecanice sunt, în sfârșit, favorizate acum. Ai răbdare, deoarece schimbarea energetică de astăzi poate fi una subtilă.

Soarele își continuă tranzitul prin Casa a 7-a, sectorul tău relațional, așa că săptămânile următoare ar putea vedea o interacțiune mult mai mare, online sau offline. S-ar putea să dorești să faci rețea pentru a atinge obiective care par dificil de realizat singur.

Totuși, cu Venus retrogradă în aceeași Casa a 8-a, ai putea avea perspectiva obiectivă a anumitor relații. Cu toate acestea, nu lua nicio decizie pripirtă. Așteaptă până când Venus va reveni în mers direct și abia apoi fă alegerea. Multe lucruri se pot schimba și transforma în următoarele săptămâni, deci ia-o ușor.

Mercur, stăpânul comunicării, stăpânul casei relaționale, tranzitează Casa a 4-a a familiei și a rădăcinilor, iar aceasta poate fi o oportunitate pentru a discuta în amănunt, aspectele cheie. Punerea în practică a problemelor de bază poate permite apariția adevăratei naturi a anumitor situații și ajută la găsirea unei soluții.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător Relațional

Așa cum apa are nevoie de un canal ca să poată curge, și tu ai nevoie de o bază fermă și solidă, înainte de a permite unor sentimente profunde și intense să iasă la suprafață într-o relație. Curând ai să realizeze că persoana cu care ești nu este una care să renunțe la cea mai mică dificultate.

Viața ta sentimentală beneficiază de energia Soarelui în Gemeni. Este ușor să ai o dispoziție senină atunci când iei lucrurile la întâmplare și ușor. Nu ești sigur spre ce se îndreaptă relația, dar asta este jumătatea distracției.

Trigonul dintre Lună și Marte, aflate în semnele de apă, aduce la suprafață emoții profunde, și faci tot ce poți pentru a le stăpâni.

Mercur este în Rac, dar totuși emoțional, astfel încât conversațiile sunt scurte, dar semnificative. Cu cât investești mai mult, cu atât vei fii mai recompensat.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător Profesional

O eroare pe care nu ai reușit să o vezi acum câteva săptămâni se întoarce acum să te bântuie. Deodată vă confrunți cu provocări dificile și o opoziție foarte puternică din partea colegilor. Recunoaște-ți greșeala și fă ceva pentru a găsi o nouă soluție.

Ai ajuns la un punct inconfortabil în ce privește locul de muncă. S-ar putea să te simți ca și cum ai vrea să fugi și să te ascunzi. Poate că te simți ca și cum ai fi pierdut controlul asupra a ceva care este important pentru tine. Nu-ți face griji. Ceea ce se întâmplă acum este o lecție de viață.

Responsabilitățile de familie și preocupările casnice ar putea fi acum o mare agitație. În același timp, ambiția ta poate fi deosebit de puternică. Un flirt la locul de muncă s-ar putea transforma pe neașteptate într-o poveste romantică. Asigură-te că acest lucru este înțelept înainte de a merge mai departe. Relațiile cu femeile sunt bune și chiar tolerezi o anumită critică.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător Financiar

S-ar putea să fii pe pragul dintre a avea și a nu avea, dar nu chiar acolo unde ai vrea să fii. Aceasta se datorează aspectelor care îți afectează casa a 12-a, a lucrurilor ascunse. Te predispune uneori la accidente când te grăbești să ajungi undeva. În momentul de față, este vorba despre planificarea și punerea în practică a acestor piese finale ale puzzle-ului financiar. Vei putea să te apropii mai curând de obiectivele tale.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător Sănătate

Aliniamentul planetar astăzi este tulburător pentru mulți dintre voi, deoarece este vorba atât de mult despre emoții. Înfruntarea sentimentelor dvs. este dificilă deoarece trebuie să admiteți vulnerabilitatea și să recunoașteți durerea. Nu este ușor pentru nimeni. Poate doriți să contactați prietenii și să le cereți ajutor. Dacă nu simțiți că există ceva care vă tulbură, poate vă puteți trata cu multe comportamente hrănitoare. O cină frumoasă, o cadă fierbinte și o noapte de odihnă bună.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top