Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – TAUR

31.05.2020
Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur . Problemele bănești și cheltuielile sunt preocuparea ta, săptămâna aceasta, deoarece vrei  să îți îmbunătățești fluxul de numerar și cum să obții venituri suplimentare. Mercur este de câteva zile în Casa Comunicării și în Rac, încurajându-te să favi ordine în viața și în casă, curând vei articolele pe care nu le mai vrei sau nu mai ai nevoie. Cu un pic de pricepere ai putea câștiga o mulțime de bani din articole care sau adunat de ceva vreme. 

Ceea ce aparent s-a stricat ar trebui să înceapă să revină în echilibru. Vestea proastă este că poate dura un timp până când pendulul va reveni la punctul optim. Vestea bună este că această schimbare nu are loc dintr-odată. Schimbarea va fi treptată, dar te afli într-un punct esențial în care îți poți seta obiectivele pe exact ceea ce dorești.

S-ar putea să fii dornic să te conectezi cu cei care îți împărtășesc ideile și idealurile. Aderarea la aceste grupuri, online sau offline, poate fi plină de satisfacții și te poate ajuta în crearea unei rețele de oameni cu gânduri similare.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur Relational

Ești încurajat să alegi o persoană care să îți fie partener, dintre mai multe persoane, fiecare dintre acestea au convingere că dețin cheia inimii tale. Nu poți să-i cunoști pe toți cum sunt în reală, iar de acest lucru îți vei da seama acum. Una dintre ele este deosebit de specială, așa că ar fi mai înțelept să rămâi cu ea.

Există o emoție puternică cu privire la o nouă relație care ar putea apare în preajma lunii pline în Săgetător. Dacă ești nervos în jurul cuiva este un semn destul de bun că te atrage.

Este greu să-ți negi sentimentele în timp ce Marte începe să evolueze în Pești, încă de la începutul săptămânii, dar să oferi totul deodată nu cred că ar fi o idee bună. Explorează-ți puțin emoțiile înainte de a le exprima cu voce tare.

Luna de mai târziu, din Scorpion, te îndeamnă să fii mai ordonat și mai organizat, dar oare acest lucru te poate ajuta cu adevărat sentimental? Nu ar trebui să te simți rănit. Există beneficii nevăzute pentru orice schimbări pe care le faci acum.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur Profesional

Este o săptămână bună să te concentrezi pe problemele de carieră, chiar dacă nu ești la serviciu. Știi foarte bine ce dorești și știi și cum să le obții. Angrenajele mentale se pun în mișcare într-o direcție pozitivă. Ai vrea să ai încrederea de săptămâna trecută, dar din păcate, nu este așa. Astăzi ești puțin mai letargic și îți este dificil să ai curajul pe care l-ai avut cu o săptămână înainte.

De asemenea, ar putea să îți distragă atenția problemele de familie. Orice stres pe care îl simți va începe să se ușureze curând. Fă tot posibilul pentru a echilibra responsabilitățile de acasa și de la locul de muncă. Cu cât comunici mai bine cu cei pe care îi vezi în fiecare zi, cu îți va fi mai ușor timp. Folosește tehnologia și învață lucruri noi. Ai putea să te bucuri de sprijinul unui cleg mai veci sau a unui șef căruia îi place ce faci. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur Financiar

Ai aspecte care accelerează energia mentală în tema natală, și face mai ușor să gândești, să planifici sau să rezolvi probleme complexe. Cheltuielile vizează casa a 5-a, casa romantismului, a distracție și a creativiății și îți colorează imaginea despre educație și spiritualitatea. Banii tind să vină atunci când îți unești forțele cu cineva așa că fă apel la cât mai multe persoane pentru ajutor și astfel vei știi cum să dirijezi cheltuielile.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur Sănătate

Aspectul săptămânii îți oferă o explozie minunată de energie pozitivă. S-ar putea să te simți de parcă orice este posibil. Simți vara în aer! Acest sentiment de fericire îi poate atinge cu ușurință și pe ceilalți. Chiar și mâncarea pe care o consumi poate reflecta respectul pentru acest tip de energie. Mâncarea ecologică, cultivată cu respect pentru pământ, este un loc minunat pentru a începe și are o aromă mai bună!.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *