Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec. Deși această săptămână se concentrează foarte mult pe comunicare și relaționare, există în continuare oportunități de conectare cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus își continuă retrogradarea, s-ar putea să renunți sau să pierzi unele contacte. Dacă cineva pare superficial și nu te bucură compania sa, cel mai bine este să te detașezi de el. Acest lucru poate deschide calea pentru întâlnirea cu alte persoane cu care te simți cu adevărat familiar.

Mercur se va muta în Rac, în Casa a 4-a, sectorul casei și a familiei, joi. Aceasta poate fi o ocazie să faci pauză, mai ales că ai nevoie de liniște pentru a te gândi la anumite lucruri. Gândurile tale s-ar putea orienta către problemele de familie și cele casnice și la soluționarea problemelor care au nevoie de o perspectivă logică. De asemenea, îți va fi mai ușor să îți împărtășești sentimentele.

În cele din urmă, vineri s-ar putea să fii dispus să discuți despre ceva care s-a dovedit incomod sau neplăcut până acum. Împărtășind-o, poți găsi soluții.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec Relațional

Există o influență astrală armonioasă, cu toate aspectele care sunt în joc. Acest lucru ar putea avea un efect liniștitor asupra ta și, de asemenea, aprofundează legătura actuală. Vă oferă ocazia amândurora să vă explorați sentimentele într-un mod care vă este propriu. Poți fi exact cine ești și să știi că ești iubit și acceptat.

Ai o mulțime de opțiuni de explorat, deoarece Ssoarele este în Gemeni. Agilitatea mentală se îmbunătățește, ajutându-te să ajungi la acea latură a unui intelectual sexy care vrei să fii.

Conjuncția Venus – Lună – Mercur în Gemeni, din prima parte a săptămânii, te încurajează să împărtășești o parte din tine pe care nu o expui prea des. A fi vulnerabil este un sentiment nou.

Vineri când Mercur se va muta în Rac, conversațiile se vor lâncezi dar vei fii mai puțin agresiv verbal. Ce înseamnă asta? Numai timpul va spune, așa că ai răbdare.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec Profesional

Cineva pare să te pregătească pentru dezastru în săptămâna care tocmai începe. Nu lăsa persoana respectivă să se bage în ceea ce faci. Ripostează, invocă-ți intuiția și demonstrează că nu poți să lucrezi în acest mod. Fii nu doar puternic, ci și determinat.

Emoțiile sunt sub control și acest lucru face să te concentrezi mai ușor asupra muncii. Sentimentul de împământare este puternic – te ajută să te stabilizezi și să transformi visele în realitate. Acum este momentul să lași să se manifeste gândurile și dorințele care le ai.

Este un moment puternic pentru planificarea pe termen lung și organizarea în viitor. E posibil să te bucuri acum de o mare doză de energie suplimentară. Pune-o la bătaie cu folos îmbunătățindu-ți abilitățile fiind cât mai productiv posibil. Ar putea urma o perioadă intensă cu ore suplimentare. S-ar putea să ți se pară că nu ești apreciat pentru munca ta. Fă-o pentru propria vanitate și pentru orgoliul de a arăta ce poți. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec Financiar

Te confrunți cu o perioadă de schimbări serioase. Casa a 10-a, a carierei, este puternic susținută de Jupiter și de Pluto, ceea ce înseamnă că este de două ori mai important să visezi la lucruri mari și să fii atent la tot ceea ce pare prea bun ca să fie și adevărat. Adevărul este că sunt șanse să fie chiar bune. Dar nu lăsa ca acest lucru să te rețină de la a căuta soluții financiare pentru că ești preferatul tuturor acum. Fă planuri că vei reuși.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec Sănătate

Energia pe care o ai este dublată de susținerea astrală de săptămâna aceasta, și acționează cu rapiditate și plin de viață pentru această planetă emoțională. Mercur este încă, în Gemeni, da rsâmbătă pe 30 iunie va intra în Rac de unde va și retrograda. Te bucuri de relațiile personale apropiate, chiar dacă momentan, doar de la distanță. Nu lăsa indispoziția sau o dietă proastă să te priveze de acest moment starea de bine interioară. Este timpul să îți conservi energia cu exerciții fizice și alimente ușoare! 

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top