Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară. Respiră adânc, îndreaptă-ți spatele, privirea înainte și mergi mai departe. Nu te gândi la tine ca la o persoană mai puțin sufletească pentru că nu ești de acord cu igiena de la locul demuncă și cu colegii. Menține-ți respectul pentru tine si pentru opiniile tale. Spune lucrurilor pe nume. Nu da înapoi și fii pregătit să lupți dacă trebuie.

Fii gata să fii remarcat. Cu influxurile astrale puternice în Casa a 10-a, cel mai înalt punct al temei tale natale, la începutul săptămânii, poți prospera fiind în centrul atenției. Prezența Soarelui aici, sugerează că vei atrage atenția asupra ta, indiferent dacă îți place sau nu. Este un moment bun pentru a profita la maxim de această influență puternică și a-ți promova abilitățile și talentele.

Fii puțin atent, totuși, deoarece Venus este retrogradă în aceeași Casa a 10-a, tranzacțiile ar putea cădea în mod neașteptat. Modificările ar putea apărea oricând în săptămânile următoare și pot să te facă să pui la îndoială planurile inițiale. Te poți întreba chiar dacă mai sunt viabile.

Mercur stăpânul tău planetar, este în tranzit prin Casa a 11-a, în sectorul tău social, iar prezența sa aici poate fi perfectă pentru conectarea cu ceilalți, pentru afaceri sau plăceri. Prietenii tăi se simt ca o familie, așa că petreci ceva timp cu prieteni vechi, cu nostalgia lucrurilor trecute.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară Relational

Aspectele actuale în joc, pot face ca o nouă cunoștință a cuiva să reaprindă focul și dacă perseverezi, poți constata că a merită mult efortul. Nu înseamnă că nu poți să o faci sau să nu te angajezi imediat; ci faptul că simți că există ceva atât de profund între voi încât te face să îți dorești să o iei în direcție opusă. Ia-o încet și bucură-te să vă cunoașteți.

Luna plină în Săgetător din 5 iunie, te încurajează să ieși din rutină și să încerci ceva nou. Aventura generată de o  întâlnire, la începutul săptămânii, te-ar putea surprinde într-un mod plăcut.

Trigonul în semne de apă, Scorpion și Pești, dintre Lună și Marte, în prima parte a săptămânii, ar putea provoca confuzii, mai ales dacă ești sfâșiat între a-ți urmări rațiunea sau în a-ți urmări inima. În ciuda intenției de a rămâne logic, dragostea câștigă de obicei.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară Profesional

Curajul tău iese la lumină și nu îți este frică să faci următorul pas cu convingere. Ești și creativ și puternic. Pune-ți planul principal în mișcare. Detaliile sunt în mintea ta, adună-te și dă-i bătaie. 

Ai idei extraordinare, dar felul în care le folosești nu este eficient. Folosește-le mai sistematizat. Fii mai practic. Trebuie să înțelegi pe ce teren joci înainte de a te apuca să faci ceva anume. 

Dacă vrei să pornești la drum de unul singur, acum este momentul excelent pentru a face un plan de afaceri sau să găsești o potențială finanțare pentru a porni. Ai putea să fii într-o poziție puternică la locul de muncă, dacă lucrezi. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a aplica ceva nou sau mai bun. Asigură-te că ai toate datele în mână, înainte de a face prezentări de caz sau de a argumenta o anumită poziție. Orele peste program în acest moment, te vor ajuta să îți pregătești programul viitor de muncă.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară Financiar

Un aspect armonios îți influențează sectorul comunicării într-un mod nou și chiar dramatic. O mulțime de acțiuni, însemnând scrisori, mailuri, SMS-uri și mesaje telefonice, se combină cu multe discuții. Este ca o gură dublă de aer. Banii vin atunci când îți folosești abilitățile pentru comunicarea în scris, vorbind, acționat sau altceva. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară Sănătate

Te poți simți destul de bine ca stare interioară săptămâna aceasta. Există ceva meditativ1 în legătură cu tine în aceste zile: s-ar putea să rezolvi un mare mister emoțional care te-a preocupat luni întregi. Oferă-ți beneficiul a 30 de minute de exercițiu fizi zilnic sau de plimbări. Sângele oxigenat ajută să la claritatea minții, în timp ce relaxarea care va urma te va împiedica să suferi de orice tip de anxietate.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top