Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion.

Proiectele pe termen lung la care lucrezi sunt apte să se transforme în adevărat atuu înainte de termen. Această schimbare poate fi subtilă, dar este destul de puternică și extrem de utilă în ceea ce încerci să realizezi. Visele care păreau cândva dificil de realizat acum au o șansă mai mare să se materializeze.

Soarele este în Casa a 8-a, sectorul cel mai intens al temei tale natale, și va sta aici câteva săptămâni, așa că aceasta poate fi unul dintre acele momente bune pentru a-ți pune afacerile și finanțele, în ordine. Direcționarea atenției către acele zone care ar putea fii încurcate sau confuze, ar putea aduce claritate, permițându-ți să concepi un plan de acțiune.

Totuși, odată cu Venus retrogradă în această zonă, stimulează dorința de lux. În loc să treci mai departe, privește mai adânc în tine, la orice sentimente pe care le-ai putea reprima. Recunoașterea acestora poate aduce eliberarea și un sentiment de liniște interioară și îți poate permite să economisești și ceva bani.

Ești gata să explorezi noi opțiuni? Mercur tranzitează Casa a 9-a, sectorul drumurilor lungi și a călătoriilor, ceea ce te poate face dornic să asculți noi voci. Dacă ești gata să înveți ceva nou, ai putea urma un curs sau frecventa un atelier de specialitate.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion Relațional

Aspectele de săptămâna aceasta, sunt un indicator natural al armoniei și au efectul de a calma tensiunile care s-ar fi putut acumula în relație. Profită de această ocazie pentru a-ți arăta dragostea făcând lucruri practice pentru cea/cel drag/ă, de la distanță, dacă este necesar. Va aprecia aceste lucru.

Trigonul dintre planetele aflate în semne de apă Lună în Scorpion și Marte în Pești, face ca miercuri să debuteze ceva mai emoționant. Încearcă să nu lași nostalgia să te ducă înapoi într-un loc unde ai mai fost. Amintirile pot juca trucuri făcându-te să dorești să revizui o relație care nu mai are demult, viitor.

Conversațiile tale sunt cu subînțeles atunci când Mercur intră în Rac, dar acest lucru poate funcționa în avantajul tău. Îți place să fii misterios și cu cât spui mai puțin, cu atât partenera/ul  ta/tău este mai intrigată.

Luna în Scorpion, aduce soluția la o problemă romantică mai târziu peste săptămână. Ai așteptări mari la cineva nou, dar încercați să nu fii prea repezit.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion Profesional

Șefii îți vor monitoriza activitatea. Vor analiza atent acțiunile și productivitatea așa că este important să fii eficient și atent la calitatea muncii. Pășește cu dreptul.

Gadgeturile scumpe nu îți vor face, neapărat, munca mai ușoară. Nu cumpăra asemenea jucării doar pentru că unii prieteni îl au. Poți pierde mai mult timp încercând să descoperi cum funcționează decât dacă ar fi să faceți lucrurile în mod obișnuit.

Ai o săptămână în care te bucuri de un sentiment de echilibru mai mare și de fericire la locul de muncă. Ai nevoie de timp pentru a sorta mailurile și alte documente legate de muncă. Cu cât poți fi mai organizat, cu atât poți fi mai eficient. O situație provocatoare îți cere să îți asumi responsabilitatea și să te bazezi pe ceea ce faci. Nu îți fie frică să spui ce crezi. Poate fi vorba chiar desre oportunități în carieră, mai ales dacă ai încredere în intuiția ta.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion Financiar

Primești o doză suplimentară de energie. Vei face o mulțime de comunicări, deoarece influxurile astrale susțin casa a 8-a a psihicului și a activelor partajabile și pune accent pe imaginea ta în lume. Dacă ți-ai dorit un schimb de experiență, aceasta este săptămâna numai bună pentru a începe. Oamenii te percep ca pe cineva care se ia în serios. Fă-ți curaj și cere o mărire de salariu!

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion Sănătate

Un tranzit favorabil face lucrurile ușoare pentru tine săptămâna aceasta. Există un sentiment de stare de bine care plutește în aer. Pentru a te ajuta să îți juci cărțile corect, bea multă apă și adu o parte din această energie purificatoare în organism, în ficat. Există mai mult pentru sănătatea ta decât se vede cu ochiul liber! Continuă să îți purifici organsimul toată săptămâna și să fă cât de multă mișcare poți. Fii conștient că eliberezi toxinele din sistem.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top