Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu. Mintea îți este clară acum, iar comunicarea merge extrem de bine. Ai nevoie de puține cuvinte pentru a înțelege. Te vei conecta cu oamenii pe mai multe niveluri. Înțelege că ai informații importante pentru a le împărtăși cu cei din jur. Opinia ta critică, practică, fundamentată, joacă un rol esențial în activitățile săptămânii.

Sectorul social continuă să fie plin de viață cu Soarele în Casa a 11-a, aducându-ți oportunități de relaționale și de relaxare. Totuși, curiozitatea tipică Gemenilor, te poate angrena în toate tipurile de activități, deoarece curiozitatea te conduce să explorezi mai mult. 

Venus retrogradă este și ea în acest sector, așa că este mai bine să nu te implici prea mult în sentimental. Cineva îți poate atrage atenția, dar cu Venus retrogradă, s-ar putea să pui la îndoială relația și prin asta să o pui în pericol. Fă-ți timp pentru a cunoaște persoana și vei știi dacă este potrivită pentru tine sau nu.

Joi, Mercur din Casa a 12-a, un sector mai retras al temei tale natale, te poate conecta la cunoașterea intuitivă și te încurajează să îți scrii visele. Merită să o faci pentru că ar putea conține îndrumări valoroase.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu Relațional

Rareori privești departe, cu excepția cazului în care ești sigur de terenul pe care te afli. Influxurile astrale de săptămâna asta sugerează faptul că, începi să ai încredere că relația nu se va clătina nici la cea mai mică furtună pentru că este rutinată. Acum poți planifica viitorul cu mai multă încredere. 

Nu ai nicio problemă să vorbești cu cea mai apropiată persoană din casă, datorită carismei pe care semnul Gemenilor ți-o conferă. Luând-o ca pe o glumă, ești întotdeauna ca un spărgător de gheață.

Sentimentele tale irump în timpul trigonului dintre Venus și Marte, dar poate fi puțin prea devreme să le scoți la iveală. Ai putea să sperii pe cineva spunând anumite lucruri prea curând.

Luna din Scorpion, de joi, degajă o vibrație logică și îți reamintește să folosești bunul simț ori de câte ori este posibil. Iubirea și logica nu se amestecă întotdeauna, dar încercarea de a păstra o linie de mijloc, te avantajează în weekend.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu Profesional

Cred că săptămâna aceasta ai putea fi nevoit să renunți la vechiul mod de a funcționa pentru a face față problemelor dificile ale săptămânii. Alții preiau conducerea și este mai bine să-i urmezi în loc să te lupți cu ei. Dă Cezarului ce este a Cezarului.

Alții calculează, analizează, disecă, observă ce fel de om ești. Alții sunt capabili să simtă subtilitățile unei anumite situații. Comunică cu acești oameni și împărtășește-ți cunoștințele. Pe măsură ce aduni toate piesele, ți se dezvăluie întreg tabloul. Toți puteți beneficia de pe urma lui.

Sesizezi starea de spirit în care ești, și asta aduce șansa de a descoperi modalități de a face persoanele aflate la muncă sau acasă, să se simtă mai protejate. Poate ți se pare plictisitor să urmezi anumite standarde, dar efortul conștiincios pentru atingerea unor obiective clar definite va aduce rezultate. Poate simți că te vei desprinde de rutina obișnuită, dar este mai sigur ceea ce faci cu mâinile tale și rămâi cu picioarele pe pământ.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu Financiar

Ești renumit pentru că felul tău organizat de a fi. Culmea este că s-ar putea să te împiedici de situația perfectă la momentul perfect. De ce? Universul semnalează un fel de legătură suflet-pereche între tine și munca ta. Nu te întreba de unde vine. Doar urmărește ce faci sau îți pare rău mai târziu.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu Sănătate

Poți folosi energia adusă de aspectul favorabil de astăzi pentru a-ți întări  respectul de sine. Aplica cele mai bune intenții pentru a te îngriji. Înțelege nevoia de dietă, consolidarea sănătății și menținerea ei cu puțin exercițiu în fiecare zi și încercarea de a evita  situațiile stresante. Cu puțină dedicare în aceste direcții, poți planifica să te confrunți cu momente interesante! Nu este nimic mai valoros pentru respectul de sine al unei persoane decât voința de a reuși și puterea de a face acest lucru.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top