Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni. Concentrarea pe semnul tău continuă să îți ofere un avantaj, deoarece vei avea mai multă încredere pentru a merge mai departe cu planurile cheie. Puterea ta ar putea crește, mai ales dacă faci ceva care are un sens mai personal pentru tine.

De asemenea, este momentul să îți îmbunătățești imaginea. Și cu Venus retrogradă, s-ar putea să fii pregătit pentru ceva care va fii o schimbare radicală pentru tine.

Mercur este în Rac în Casa a 2-a, casa banilor proveniți din muncă proprie, așa că este un moment bun pentru a aplica un plan legat de situația financiară și pentru a pune lucrurile în ordine, dacă nu ai făcut-o până acuma. Totuși, vei fi mai atenți la sentimentele tale și, din acest motiv, ai putea fi ispitit de elemente care îți pot stimula starea de spirit. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni Relațional

Îți place să te simți în siguranță alături de parteneră, iar aspectele de săptămâna aceasta îți aduc această posibilitate. Ți se pare greu să suporți o relație în care te simți folosit și nu știi ce vei face de la o clipă la alta. Ai nevoie de confort ca să recunoaști că ceea ce ai în acest moment nu poate fii decât mai bun.

Soarele în semnul tău nu face decât să îți sublinieze personalitatea juăușă și să arunce o lumină asupra talentelor tale ascunse. Surprinde-ți partenra/ul cu o întâlnire neașteptată și să faci făcând ceva la care niciodată nu s-a gândit că vei putea face!

Mercur, stăpânul tău planetar, este în Rac, astfel încât comunicarea devine imaginativă și intuitivă. Ascultă-ți visele și intuiția când vei cunoaște pe cineva.

Luna în Scorpion, scoate în evidență latura logică a iubirii, dar uneori se ascund mai multe decât pare la prima vedere. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni Profesional

Ai grijă acum de problemele personale, astfel încât să poți avea un început nou, pe măsură ce săptămâna începe. Este o săptămână ca să te concentrezi pe tine și pe propriile nevoi. Sfatul meu: Fii egoist. Pune-te pe primul loc. Acest lucru îți va oferi o bază solidă pentru a lucra pe cont propriu începând de săptămâna viitoare.

Ești cel cae conduce jocurile la masa deciziilor. Pivește-i în ochi, fruntea sus și vorbește calm, cu voce joasă și cu încredere. Dorința ți se va împlini așa că mergi mai departe și coordonează cum simți și nu cum ar vrea unii și alții. Deocamdată tu ești la comandă, tu ești stăpânul împărăției tale în acest moment și asta te destinde dar îți stimulează și creativitatea.

Așteaptă-te la o perioadă plăcută. Relațiile la locul de muncă sunt plăcute și satisfăcătoare iar superiorii vor avea o părere bună despre tine. Energia te poate aduce în conflict cu oameni încăpățânați cărora nu le place să facă compromisuri. Revin însă și accentuez este cel mai bun moment pentru a lucra singur pe cât posibil. Va fi mai ușor să adopți o abordare mai relaxată a oricărui plan sau proiect. Ai încredere în intuiția ta.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni Financiar

Cu activitate în casa a 8-a, casa psihicului și a emoțiilor interioare, poți fi în contact cu tot felul de amintiri și reflecții trecute. O parte din tine ar dori să începi o afacere nouă, pe care să o coordonezi de acasă sau să te bucuri în continuare pentru că lucrezi de  acasă. Este mai ușor să atragi bani de la investitori externi dacă începi ceva nou sau să plătești datoriile existente dacă să fii tributar rutinei cotidiene.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni Sănătate

Aspectul zilei, metaforic vorbind, ar putea fi asemuit cu o mamă inventivă și creativă, care poate să-i placă și să-și fascineze copiii. Cam așa trebuie să te simți vis-à-vis de corpul tău, adică fii atent la alimentație mai ales. A avea un corp sănătos este ca și cum ai avea un copil, într-un fel: trebuie să-l observi și să-l hrănești în fiecare zi. Cel mai bun mod de a începe să-ți observi corpul este să-l asculți fără să judeci sau să te întrebi de ce așa și nu cum vreau eu. Dacă faci acest lucru, va începe să îți spună ce vrea.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top