Connect with us
Horoscop Minerva 1 - 7 Iunie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător. Lucrurile ar trebui să meargă deosebit de bine săptămâna aceasta pentru tine, așa că nu îți face griji pentru nimic. Viața nu devine neapărat mai ușoară pe măsură ce îmbătrânești, poate mai patinată. Înveți doar să te descurci cu lucrurile care până nu demult nu te atrăgeau sau nu îți plăceau. Vei constata că sunt și ele bune la ceva, deoarece sensibilitatea și înțelepciunea ta incredibilă îți permit să ai o perspectivă mai clară asupra vieții. Îți dai seama că, în ciuda fricii și a pandemiei, lucrurile pot fi de fapt mult mai bune decât credeai.

Pauza relațională nu cred că este o idee bună ci mai de grabă, un moment să fiți împreună și să faceți lucrurile care vă plac cel mai mult.

Venus este retrogradă în Gemeni, ar putea fi mai înțelept să alegi întâlnirile online, discuțiile telefonice, decât întâlnirile face to face. E adevărat, sentimentele tale ar putea fluctua în următoarele săptămâni, așa că cel mai bine este să nu iei nicio decizie majoră acum.

Mercur se apropie de Casa a 6-a, casa stilului de viață și sunt multe de spus despre organizarea și regândirea acelor activități care nu mai funcționează pentru tine.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător Relațional

Aș spune că participi la un eveniment neplanificat, iar acesta are legătură cu viața ta sentimentală. Oricât de mult ți-ai dori să fii avertizat legat de aceste lucruri, nu ai cum să câștigi deocamdată acest privilegiu. Vei fi aruncat direct în mijlocul evenimentelor și va trebui să înveți să te orientezi imediat.

Energia Gemenilor te urmărește săptămâna aceasta întru totul și îți amintește că întâlnirile ar trebui să fie distractive și nu stupide. Îți place să întâlnești persoane care sunt diferite și chiar puțin ciudate decât ceea ce cunoști.

Nu este întotdeauna ușor să fii deschis cu străinii, iar conjuncția lui Mnercur cu Nodul Nord, de la mijlocul săptămânii, nu ușurează deloc lucrurile. Luna din Scorpion te ajută să te orientezi spre detalii vineri, ceea ce ar trebui să te ajute să îți amintești lucruri importante despre cineva care îți place cu adevărat. Surprinde dezvăluind un fapt despre el sau ea, despre care nu credeau că știi.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător Profesional

Acum sunt în prim-plan valorile și credințele personale. Ce este important pentru tine? Faci o muncă care să rezoneze cu propriul sistem de credințe personale? Ești remunerat corect sau meriți mai mult? Fii onest cu tine însuți.

 De asemenea, debutează o tendință pe termen lung, cerându-ți să te ocupi mai mult de rolul de lider în următoarele patru săptămâni. Direcționează-ți energia spre exterior în loc să o întorci spre interior. Folosește puterea acestor săptămâni pentru a te transforma și a prinde curaj.

Probabil că te simți destul de energic. Este un moment excelent pentru parteneriate, probleme legale și diverse probleme sociale. Această perioadă ar putea fi stresantă dacă încerci să faci mai multe lșucruri deodată. Șefii pot fi, de asemenea, foarte solicitanți. Fii  flexibil, astfel încât să te poți bucura de cele mai bune rezultate. 

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător Financiar

Au loc schimbări în carieră. Influxurile astrale aduc comunicare și creativitate. S-ar putea să fie nevoie să explorezi o nouă cale în carieră pentru a rămâne la curent cu ceea ce faci. Ar putea nu doar o cantitatea mai mare de energie creativă, ci și oportunități noi. Este posibil să experimentezi acum un impuls în carieră, ceea ce înseamnă cu siguranță mai mulți bani. Nu îți minimaliza nici aportul și nii realizările. Meriți ceea ce câștigi.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător Sănătate

Săptămâna aceasta ar putea exista un conflict între ceea ce ești dispus să faci pentru altcineva și ceea ce ești dispus să faci pentru tine. Sau, conflictul ar putea fi legat de locul de muncă și te preocupă nu doar pe tine, ci și pe alți colegi de muncă. Ori de câte ori conflictul amenință să izbucnească, există posibilitatea de a-l aplana. Pentru a învăța ceva dintr-un conflict, trebuie să faci un pas înapoi ca să ai o perspectivă de ansamblu asupra acestuia. Respirația profundă ajută foarte mult în această privință. Învață să respiri și îți va fi mai bine.

Citește horoscopul săptămâni 1 – 7 Iunie 2020 și pentru restul zodiilor:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top