Connect with us
Horoscop zilnic, Minerva, 6 iulie 2020 - Puterea lui Marte ajută Berbeciii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – O săptămâna a provocărilor

Horoscop săptămânal 1 – 7 Iunie 2020 realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru săptămâna 1 – 7 Iunie 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodie tale pentru a citi integral previziunile.

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Berbec. Deși această săptămână se concentrează foarte mult pe comunicare și relaționare, există în continuare oportunități de conectare cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus își continuă retrogradarea, s-ar putea să renunți sau să pierzi unele contacte. Dacă cineva pare superficial și nu te bucură compania sa, cel mai bine este să te detașezi de el. Acest lucru poate deschide calea pentru întâlnirea cu alte persoane cu care te simți cu adevărat familiar.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva 1 – 7  Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Taur . Problemele bănești și cheltuielile sunt preocuparea ta, săptămâna aceasta, deoarece vrei  să îți îmbunătățești fluxul de numerar și cum să obții venituri suplimentare. Mercur este de câteva zile în Casa Comunicării și în Rac, încurajându-te să favi ordine în viața și în casă, curând vei articolele pe care nu le mai vrei sau nu mai ai nevoie. Cu un pic de pricepere ai putea câștiga o mulțime de bani din articole care sau adunat de ceva vreme. 

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Gemeni. Concentrarea pe semnul tău continuă să îți ofere un avantaj, deoarece vei avea mai multă încredere pentru a merge mai departe cu planurile cheie. Puterea ta ar putea crește, mai ales dacă faci ceva care are un sens mai personal pentru tine.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Rac. Prezența Soarelui într-un sector mai intim a temei tale natale, sugerează că te poți simți atras de ideea de a vindeca problemele nerezolvate și de a șterge orice bagaj emoțional. De asemenea, este o șansă să îți resetezi prioritățile și să iei în considerare noi planuri pentru lunile următoare. În loc să te angajezi doar cu mintea, ascultă-ți totuși și inima. Sub frământările interminabile ale minții tale, adevăratele dorințe pot fi ieși la iveală.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Leu. Mintea îți este clară acum, iar comunicarea merge extrem de bine. Ai nevoie de puține cuvinte pentru a înțelege. Te vei conecta cu oamenii pe mai multe niveluri. Înțelege că ai informații importante pentru a le împărtăși cu cei din jur. Opinia ta critică, practică, fundamentată, joacă un rol esențial în activitățile săptămânii.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Fecioară. Respiră adânc, îndreaptă-ți spatele, privirea înainte și mergi mai departe. Nu te gândi la tine ca la o persoană mai puțin sufletească pentru că nu ești de acord cu igiena de la locul demuncă și cu colegii. Menține-ți respectul pentru tine si pentru opiniile tale. Spune lucrurilor pe nume. Nu da înapoi și fii pregătit să lupți dacă trebuie.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Balanță. Scutură praful din ultimele săptămâni și pune-ți confuzia în spatele tău, Libra. Imaginația ta imensă și abilitatea ta creatoare au rămas în stare latentă, deoarece nu îți puteai da seama cât de bine să le canalizezi. Poate că au fost folosite negativ, ceea ce duce la o cădere nedorită în anumite zone ale vieții voastre. Vestea bună este că lucrurile se schimbă. Faceți un efort conștient pentru a reorienta această creativitate într-o direcție pozitivă.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Scorpion. Proiectele pe termen lung la care lucrați sunt apte să se transforme în echipament înainte astăzi, Scorpion. Această schimbare poate fi subtilă, dar este destul de puternică și extrem de utilă în ceea ce încercați să realizați. Visele care păreau cândva dificil de realizat acum au o șansă mai bună de a se manifesta de fapt. Profitați de această ocazie pentru a vă reseta apelurile și a face planuri mari pentru viitorul dvs. ideal.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Săgetător. O parte din viața ta care a luat recent o întoarcere înapoi sunt acum din nou pe drum, Săgetător. Proiectele mari care implică energie electrică, gadgeturi sau piese mecanice vor fi în sfârșit favorizate acum. Ai răbdare, deoarece schimbarea energetică de astăzi poate fi subtilă. Ar trebui să începeți să simțiți această creștere a mișcării înainte chiar mai mult în următoarele săptămâni.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7  Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Capricorn. S-ar putea să te simți ca și cum te-ai întors după o lungă călătorie, profund schimbat. Bine, nimeni nu a fost nicăieri în aceste zile, dar totuși poți face călătorii interioare în timp ce stai pe loc, iar schimbarea să fie, cu adevărat profundă.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Vărsător. Lucrurile ar trebui să meargă deosebit de bine săptămâna aceasta pentru tine, așa că nu îți face griji pentru nimic. Viața nu devine neapărat mai ușoară pe măsură ce îmbătrânești, poate mai patinată. Înveți doar să te descurci cu lucrurile care până nu demult nu te atrăgeau sau nu îți plăceau. Vei constata că sunt și ele bune la ceva, deoarece sensibilitatea și înțelepciunea ta incredibilă îți permit să ai o perspectivă mai clară asupra vieții. Îți dai seama că, în ciuda fricii și a pandemiei, lucrurile pot fi de fapt mult mai bune decât credeai.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva 1 – 7  Iunie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 Pești. Cu cât încerci să obții mai mult de la alții, cu atât mai mulți îți vor ignora dispozițiile și ideile. Vino cu o abordare mai sensibilă. Vei fi mai bun când stai în spatele oamenilor, încurajându-i. La o distanță sigură, desigur. Câștigă respectul celorlalți înțelegând și raportându-te la emoțiile lor. Inima ta este mare și îndrăzneață și ai multă dragoste de dăruit. Timpul pentru a reflecta asupra obiectivelor și priorităților tale și pentru a lua orice decizie legată de acestea te poate face să te simțiț mai liniștit.

Citește integral: Horoscop Minerva 1 – 7 Iunie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top