Connect with us
Horoscop Minerva 14 - 20 octombrie Berbec - Urmează o săptămână plină de aventuri

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Berbec – Urmează o săptămână plină de aventuri

Săptămâna pare favorabilă pentru planificare financiară sau creerea de noi strategii. Chestiunea banilor este esențială, deoarece ești interesat să petreci mai mult timp cu familia și cu prieenii. Uită-te la zonele care reprezintă probleme pentru tine. Este posibil ca acestea să fie cele care ar putea beneficia de un sprijin suplimentar.

Relațiile sunt importante, în special cele cu Soarele și cu Marte care tranzitează, în continuare, semnul Balanței. Marte poate fi un apel pentru a lua inițiativa și pentru a găsi modalități de a vindeca rănile din viața ta și de a curăța aerul acolo unde este necesar.
Concentrația se schimbă în această săptămână, întrucât Venus s-a alăturat lui Mercur din Scorpion și zona ta de resurse comune și emoții profunde. Dorințele ar putea fi mai accentuate decât de obicei și s-ar putea să îți fie mai greu să reziști ispitei.

Opoziția separantă dintre Venus – Uranus de luni, te-ar putea determina să faci cumpărături impulsive și să optezi pentru articole care nu sunt stilul tău obișnuit. Păstrează bonul de casă deoarece s-ar putea să regreți cheltuiala și să ceri rambursarea acestora mai târziu.

Luna Plină din weekend, în Berbec, a fost cât se poate de volatilă. S-ar putea să nu îți faci griji că spui lucrurilor pe nume, dar ai putea face viața altora mai ușoară dacă ai adopta o abordare mai atentă a celorlalți.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Berbec Relațional

O decizie majoră de a face bilanțul unei relații, poate fi una foarte grăitoare despre starea ta sentimentală. Poate că este timpul să duci lucrurile la noul nivel și să faci un angajament, poate chiar unul permanent dacă nu ești căsătorit. Contractele și întâlnirile îți domină timpul. Asigură-te că toate deciziile sunt luate ca urmare a unei discuții serioase cu partenerul de viață, ceea ce presupune să îți faci timp și pentru familie. Invită-l la cină sau mergeți la un spectacol împreună. Simultan o schimbare a aspectului exterior ar putea oferi și vanității tale un impuls.
Venusul este în senzualul Scorpion, ceea ce ar putea scoate laiveală sentimentul de trădare sau de gelozie adânc înrădăcinate în tine.
Cum Luna Plină a fost în semnul tău spontan, nu vei ști ce va urma. Fă lucrurile captivante și pline de nerv în tot acest timp – exact cât de îndrăgostit ar trebui să fi!

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Berbec Profesional

Concurența, la locul de muncă sau altceva, solicită să faci o autoevaluare. Nu te relaționezi foarte bine cu prietenii și familia. Acest lucru se datorează mai ales faptului că mintea ta este încă la problemele de serviciu de săptămâna trecută. Implică-te într-un fel, în activiăți care te ajută să îți curăți mintea și să începi să tesimți revigorat.

Poți să-ți deservești clienții și colaboratorii într-un mod exemplar. Unii din jurul tău se vor simți stresați. Concedierile și zvonurile legate de reducerile de personal pot face ca toată lumea să se simtă neliniștită. Nu te arăta slab și evită tendința de a deveni victimă. La locul de muncă oricum va fi agitație emoțională. Unele asocieri s-ar putea încheia brusc. Fă o listă pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Berbec Financiar

Viața ta se încadrează în relațiile cu ceilalți, în special cu cei care trec prin viața ta financiară și profesională. S-ar putea să descoperi că schimburile pe care le ai sunt pline de iubire, susținere și chiar profitabile. Între voi există o energie minunată care stimlează creativitatea.

Implicați-vă în planificarea financiară în această săptămână. Clasifică-ți priorităție și creează strategii pe termen lung. A face cercetări înseamnă o utilizare productivă a timpului de lucru. Urmează-ți intuiția când ai de-a face cu alții. Caută indicii non-verbale despre ceea ce încearcă cu adevărat să îți spună. Evită însă, bârfele sau răspândirea de informații private. Chestiunea banilor este de maximă importanță acum. Considerațiile legate de afaceri necesită atenție. Discută aceste probleme și cu ceilalți. Lasă-i să se alăture fericirii tale și te vei bucura mai pe mult.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Berbec Sănătate

Tendința este să fii mai aventuros în fiecare domeniu al vieții tale, inclusiv sănătatea ta. Universul te încurajează să îți folosești imaginația pentru a rezolva problemele de sănătate și pentru a atinge orice obiective majore de sănătate. Implică-te să te vezi așa cum ți-ar plăcea să arați, mai degrabă, decât să păstrezi ceea ce nu faci corect. Rezultatele din practica acestei tehnici, se folosesc de o manieră pozitivă.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top