Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu

Sănătatea este cheia bogăției și a succesului. Când acorzi prioritate unei stări de sănătate bune, totul în jurul tău înflorește. Dacă poți acorda prioritate îngrijirii de sine, vei înflori mental și fizic, săptămâna aceasta. Se spune că prevenția este cel mai bun leac și nu s-au spus niciodată cuvinte mai adevărate. Este important să urmați acest sfat și să iei măsurile care se cer pentru a pune sănătatea pe primul loc. Cei mai importanți pași de urmat – mănâncă bine, odihnește-te și fă mișcare. Această triadă sfântă te va ține în formă nu doar pentru o săptămână, ci chiar o viață.

Nu fii prea mândru sau prea egoist în a-ți recunoaște vulnerabilitățile. Impulsivitatea poate fi în neregulă și, uneori, excesul de încredere pe care îl ai poate lucra împotriva ta. Nu ești nici nemuritor și nici nu te ocolesc bolile. Îngrijește-te cât de bine poți.

Tot ce trăiești este doar o chestiune de conștientizare și soluționare a anumitor aspecte legate de nevoia ta de recunoaștere socială. Lasă lucrurile să curgă, va veni și recunoașterea. Toată lumea are un critic sever interior și poate supraviețui confortabil în autosuficiență totală. De fapt, este cea mai mare forță a ta.

Membrii familiei ți-ar putea da vești surprinzătoare, săptămâna aceasta. Informațiile îi pot viza pe oamenii pe care îi cunoști sau un membru al familiei care are câteva planuri interesante de care nu ai fost conștient până acuma. Deși bune, aceste vești te-ar putea arunca într-o buclă temporară. Cu siguranță ar trebui să te determine să îți modifici gândirea într-un fel. Nu lăsa emoția să copleșească logica.

Martie este o lună cu multe victorii mai ales că Marte este în Gemeni. Planeta energiei și disputelor, va fi în sectorul prieteniei și a lucrului în grup, în următoarele șase săptămâni, și este un moment excelent pentru a creea noi rețele. Fă conexiuni sociale care îți vor fi de ajutor în toate aspectele vieții tale și poți observa la timp, neplăcerile cu care vine la pachet viața socială.

Apoi, joi, Mercur face conjuncție cu Jupiter și cu Luna în Vărsător, alinindu-se în zona de parteneriat. Este un moment bun pentru a repara orice greșeală, deoarece conflictele vor fi ușor de rezolvat. De asemenea, este o zi bună să te relaxezi alături de cei dragi.

Fii puțin obraznic duminică, cu Pallas în Pești, în sectorul intimității, te face să devii puțin „experimental” atunci când vine vorba despre explorarea tabuurilor. Este bine să te răsfeți cu fanteziile tale, dar nu te duce prea departe cu joaca.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu Relaţional

Este posibil ca viața ta sentimentală să fie reinventată săptămâna aceasta. O surpriză neașteptate este pe cale să se producă. Vei avea șansa de a te reconecta cu cei pe care îi iubiți. Săptămâna este favorabilă pentru întâlniri cu oameni noi și extinderea relațiilor. O nouă iubire va aduce prospețime și emoție în viața celor singuri.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu Profesional

Abordarea unică în ce privește munca va avea succes mai devreme decât crezi. În acest timp faci progrese la locul de muncă prin determinare absolută și sprijinul membrilor echipei. Această perioadă va fi excelentă pentru aceia dintre voi care vă aflați în domeniul publicării și scrierii creative, deoarece primiți o mulțime de aferte și de scirs și de angajare.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu Financiar

Te îndreptați către o săptămână calmă, iar lucrările se vor fi finalizate cu succes, de la sine. Vei fi felicitat fără niciun motiv. Dacă a existat un proiect pe care l-ați ținut deoparte din cauza complicațiilor, scoateți-l din dulap și începe sălucrezi la el. Va aduce bani. Vei fi surprins și de ușurința cu care îl termini. O săptămână grozavă pentru a vinde acțiuni dacă ești broker.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Leu Sănătate

Energiile excesive își continuă acțiunile în tine și te fac să fii extrem de activ. Cu toate acestea, folosirea corectă a acestor energii este importantă pentru a evita tensiunile mentale, de data asta. Ține departe de tine, gândurile negative, concentrându-te asupra aspectelor pozitive ale vieții, în timp ce, curând le vei experimenta și la nivel personal.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top