Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 BALANȚĂ - Eforturile va sunt răsplătite

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 BALANȚĂ – Eforturile va sunt răsplătite

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Balanță

Eforturile creative ar putea să dea roade acum, în special cele care îți stimulează emoțiile. Solitudinea îți este necesară pentru că te ajută să îți limpezești gândurile. Ia-ți spațiul și timpul de care ai nevoie pentru a fi productiv mental. Te simți din nou atras de tăcere sau cel puțin să asculți și să nu spui nimic. Discreția este întotdeauna înțeleaptă, dar ai grijă să nu te izolezi de cei apropiați. O perspectivă pozitivă este întotdeauna vitală. Un gânditor optimist vede invizibilul, simte intangibilul și atinge imposibilul.

Săptămâna aceasta și săptămânile următoare ai putea fi implicat în acel discurs urban în care Universul te încurajează să iei un loc în spate. Concentrându-te pe un sector mai retras și cel mai spiritual al temei tale natale și cu susținere astrală în această zonă, este momentul să te prezinți. Mai degrabă, este o oportunitate de a face un bilanț, de a găsi închidere pentru anumite probleme și de a conexa orice eveniment. Este important să faci acest lucru, astfel încât să poți începe cu o lucrare curată începând cu 23 septembrie, când soarele trece în zodia ta.

Dacă îți place terapia prin artă,  jurnalismul, scrisul creativ sau să ți un jurnal, oricare sau toate aceste activități te pot ajuta să accesezi emoții îngropate. Canalizarea sentimentelor adânci într-un asemenea mod ar putea fi vindecător.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Balanță Relaţional

Este timpul să te iubești pe tine, creativ. Arta, poezia, teatrul toate te atrag acum. Lasă-ți partea creativă să iasă la lumină și exprimă-ți pasiunea. Rămâi la curent cu toate perspectivele tale și evită să fii atras în probleme inutile. Ceva care te-a înfiorat odată poate ieși la suprafață acum. Lucrează și rezolvaă această problemă. Prioritizează relațiile și legăturile tale cu oamenii. Lucrează pentru a înțelege de unde vin, înainte de a judeca. Dacă simți că ai nevoie de spațiu, mergi mai departe. Trebuie să găsești iubire în tine înainte de a începe să o cauți în ceilalți.

Imaginea despre iubire arată bine atunci când luna călătorește prin Vărsător, semn deschis la varii experiențe. Ești dispus să treci cu vederea defectele cuiva, dacă impresia generală despre el este bună.

O opoziție Mercur-Neptunde  mai târziu te face confuz și te-ar putea determina să spui câteva lucruri jenante, iar abilitatea ta de a râde te poate ajuta să depășești momentul cu suces.  

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Balanță Profesional

S-ar putea să te descurajeze cei care își pun propria lor agendă personală înaintea demnității, amabilității și valorilor fundamentale. Încearcă să nu judeci acești oameni. În schimb, acceptă-i pentru ceea ce sunt și concentrează-te pe construirea propriului tău caracter.

 Discuția intensă și medierea vor face un drum lung spre a te ajuta să progresezi acum. Trebuie să ajungi la miezul unei probleme. Încearcă să îl vezi din interior spre exterior, dezvăluindu-ți fiecare sens ascuns și află care îți sunt cu adevărat sentimentele în legătură cu aceasta. După ce ai rezolvat toate aceste probleme, soluția pe care o cauți va apărea ca prin minune. Universul va clarifica orice confuzie.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Balanță Financiar

Activitatea în carieră aduce emoție și dramă, dar și un pic de imprevizibilitate în această săptămână. Ideile zboară, dar trebuie să generezi bani înainte de a trece la următoarea, ca să nu te trezești cu un flux financiar scăzut. Aspectele implică și casa relației. Se schimbă multe acolo, necesitând să fii diplomat și cu atenție în acest moment. Dragostea îți dictează decizia.

Proiectele care se bazează pe pasiune vor avea succes. Ești gata să îți împărtășești sentimentele cele mai intime prin scris sau prin artă. Este posibil să fie necesar un anumit timp și spațiu mediatic pentru a-ți sorta propriile emoții și a reflecta cu adevărat la ele. Cele mai captivante conversații pe care le vei avea sunt cele cu tine. Păstrează informații confidențiale pentru tine și ia în considerare trecerea de la relațiile deschise cu cei care nu sunt de încredere la cei care știu să păstreze un secret. 

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Balanță Sănătate

Este un moment bun pentru a-ți examina stilul de viață și a-ți da seama cum îl poți îmbunătăți. Ești pregătit, așa că folosește această ocazie pentru a îmbrățișa schimbări care nu numai că te vor ajuta să te simți mai bine în pielea ta, ci și să și îmbunătățești echilibrul dintre muncă și odihnă. S-ar putea să fii foarte ferm atunci când decizi să închei cu aceste obiceiuri proaste.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top