Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Probleme mari in relație

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 SĂGETĂTOR – Probleme mari in relație

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Săgetător

Sfârșitul unei relații pare inevitabilă săptămâna aceasta. Încearcă să rezolvi lucrurile cât mai diplomatic. Privește acest demers ca pe o șansă de a explora noi oportunități. Ești plin de perspective și creativitate și acest lucrur se va vedea în munca ta. Alții îți admiră talentele și o promoție sau bonus pot fi rezultatul acestei evaluări. Ai încredere în intuiția ta acum când iei o decizie care pare riscantă. Privește spre perspectivele spirituale care să te ghideze.

 Cu susținători așa de puternici în cel mai înalt sector al temei natale – Venus, Mercur, Marte și Soarele, poți observa o creștere bruscă a planificării și activității orientate spre obiective precise. Te-ai putea ocupa de tot felul de șanse. Și dacă îți conduci propria afacere sau lucrezi pentru cineva, poate fi o perioadă în care volumul de muncă este mai mare ca de obicei. Încearcă să acorzi prioritate dacă poți, celor mai importante, pentru că a fi ocupat doar de dragul de a fi ocupat, pur și simplu te va epuiza.

În același timp, cu Venus, Mercur și Soarele orientate spre Pluto din Capricorn, ar putea exista un conflict între a dori să reușești și a nu mai dori să te împlici. Uneori, disciplina ar putea să lipsească, motiv pentru care cel mai bine ar fi să nu te supraîncarci. Dar și așa, dacă există ceva pe care dorești să-l realizezi cu adevărat, merită să te implici.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Săgetător Relaţional

O despărțire bruscă te-a prins cu garda coborâtă. Cel mai bine ar fi să vă păstrați liniștea sufletească să nu vă obsedați de o legătură care s-a încheiat. În schimb, începi să aștepți cu nerăbdare. Fă-ți timp pentru recreere, pentru vizionare sau participare la sporturi sau diferite arte. Alege activități care permit creativității să iasă în evidență. În curând o nouă relație îți va orienta drumul, cu cineva capabil să-ți aprecieze inteligența în tot ce faci dar și în discuții spirituale. 

Pătratul  Venus-Jupiter are energie înșelătoare, așa că oamenii și circumstanțele ar putea să nu fie chiar așa cum par la prima vedere. Nu este vina ta dacă te-ai înșelat.

Te străduiești să nu lași să-ți scape o ocazie cu luna în Berbec de duminică, așa că întâlnirea ar putea fi o plimbare prin parc sau o pizza și un film acasă. Atitudinea ta relaxată va fi reconfortantă pentru persoana potrivită.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Săgetător Profesional

Asumă-ți un rol de decizie cu oamenii pe care îi întâlnești. În caz contrar, vei fi marginalizat de cei din jur împins să devi pion în jocul altcuiva. Energia ta este prea valoroasă ca să o risipești așa. Nu cădea în capcană, în schimb, continuă să te concentrezi asupra ta.

S-ar putea să fii asaltat de îndoieli care îți poate paraliza voința de acțiune. Este foarte important să nu îți pui în pericol planurile de afaceri, trebuie doar să renunți la la gândirea pesimistă. Continuă să îți explorezi limitele și să le împingi cât mai departe. Cu cât îți faci din frică aliatul tău, cu atât vei avea mai mult succes. Este timpul să te arunci în următoarea aventură interesantă de afaceri.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Săgetător Financiar

Influențele care vă afectează casa de relații sunt atât o binecuvântare, cât și un blestem. În timp ce ești impulsionat să avansezi, altceva tinde să restricționeze echipa care te poate ajuta în acest sens. Nu te teme, nu este ceva personal, dar oamenii așteaptă până când văd ceva mai concret, pentru a avea convingerea că pot lucra alături de tine. Ai imaginația de care este nevoie pentru a vă face munca la timp și cu un buget minim.

Politica de birou ese stresantă, provocând haos și concurență inutilă. Distantează-te de stres și găsește spațiu pentru a-ti rafina propriile idei creative. Abilitatea managerială are nevoie doar de o ocazie pentru a străluci și vei fi recompensat și recunoscut pentru eforturile tale. Discută problemele financiare cu un broker sau expert în domeniu înainte de a semna orice documente.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Săgetător Sănătate

Parcă trăiești totul în capul tău în ultima vreme, dar nu uita de corpul tău în acest proces. Deși este posibil să îți îmbunătățești rutina prin sport, vizualizându-se ca fiind perfectă, nu îți va face inima să bată aiurea. Cea mai bună cale de înaintare ar putea fi încercarea ambelor drumuri. Fă zilnic antrenament și apoi folosește-ți imaginația ca să ajungi la nivel următor.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top