Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 CAPRICORN – Oportunități noi profitabile

Ultimul update: luni 9 septembrie 2019 21:33 Data publicării: luni 9 septembrie 2019 19:58

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Capricorn

Vei avea parte de mișcare și de o activitate sporită. Comunicarea și contactul cu semenii și subordonații sunt esențiale. Posibil să dobândești noi competențe sau să depui eforturi serioase pentru a le îmbunătăți pe cele existente. Este un moment favorabil pentru a vizita locuri religioase, pentru a fi ascultat și pentru a absorbi lecții profunde. Perioadă este una bună, dar depinde foarte mult de atitudinea și înțelepciunea ta. Exersează-ți talentele în domenii intelectuale precum scrisul, publicarea și predarea. Profită de ocazia de a merge peste mări pentru întâlniri sau discuții de afaceri. Fii propriul tău strateg. Ai putea simți nevoia să te deplasezi în afara zonei de confort și să explorezi noi idei și oportunități. 

Cu un accent puternic pe sectorul călătoriilor lungi, săptămâna poate fi unul dintre acele momente în care vacanța nu este un lux, ci o necesitate. Dacă ai o muncă intensă de birou, adică intelectuală, îndepărtarea de tot și relaxarea ar trebui să fie prioritară. În același timp, s-ar putea să fii desemnat să urmezi o serie de cursuri pentru o certificare sau poate să cercetezi mai aprofundat un subiect.

Cum Casa a 9-a este și sectorul învățământului superior și al publicării, ai dorința de a explora o nișă mai puțin cunoscută și poate că scri despre ea, așa că este momentul să începi. De asemenea, este important să îți asculți intuiția, care este vocea sinelui vostru superior. Dacă faci ceva pentru că ți se cere să o faci, s-ar putea să nu îți aducă satisfacții. 

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Capricorn Relațional

Este posibil să treci printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile tale în viață. Această perspectivă nouă îți servește bine. Pe măsură ce planifici pașii următori pentru tine, asigură-te că dai atenție și timp fiecărei idei. S-ar putea să fie momentul să iei în considerare ideea cum să duci o relație romantică la nivelul următor. Luând în considerare perspective diferite și stabilirea unor priorități, acestea par să fie cheia unei săptămâni fericite. Încearcă să înțelegi dacă relația în care te afli este cea pe care o dorești. Aprofundează și hrănește legătura dintre trup și suflet. Ești pe cale să îți depășești propriile așteptări față de tine și de toată lumea. Dacă cineva se preface că este cineva care nu este, s-ar putea încheia cu o dezamăgire totală. Protejează-te dacă ai întâlniri online.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Capricorn Profesional

Cineva cu o influență mare va intra în viața ta și îți va oferi o oportunitate fantastică printr-o nouă muncă. Dovedește că ești demn de acest lucru demonstrându-ți atitudinea de încredere și de stabililitate. Vin foarte mulți de bani împreună cu această ofertă.

În același timp, ia în considerare faptul că perioada poate aduce anumite probleme. Emoțiile puternice ar putea face foarte dificilă luarea unei decizii corecte. Încearcă să aștepți un pic înainte de a alege, deoarece orice decizie trebuie luată cu calm, atunci când lucrurile s-au mai liniștit. Fii foarte atent cu cine faci afaceri, persoana poate părea foarte drăguță și amabilă la suprafață, dar să nu fie atât de sincer în realitate.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Capricorn Financiar

S-ar putea să descoperi că imaginația ta este la cel mai înalt nivel. Atât de multe idei vin din tine încât este mai bine să ai un stilou și hârtie la îndemână pentru a le înregistra pe toate. Chiar și aparent cea mai mică poate fi transformată într-un produs sau serviciu generator de bani. Poți consolida aceste idei în proiecte concrete la locul de muncă. 

Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-ți extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă te simți atras de cercetare și viziuni mai mari. Cercul tău social te ajută, extinzându-ți perspectivele și te ajută să iei anumite alegeri. Adună donații de la alții, deoarece perspectiva lor te poate ajuta să faci ceea ce dorești. Nu renunțați însă la perspectivele tale. O călătorie, poate cu un grup de prieteni, ar putea fi, emoțional și spiritual exact ceea ce ai nevoie. Conexiunile tale oferă acum oportunități. Folosește-le pe măsură ce apar.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Capricorn Sănătate

Energia cerească implică faptul că articulațiile tale au nevoie în special de întinderi lungi și bune și de un masaj profund. A merge la o clasă de yoga ar fi deosebit de benefic. De asemenea, orice poate aduce căldură în viața ta, este recomandat de urmărit. Poți încerca să meditezi și să vezi dacă poți ajunge la insula exotică din mintea ta!

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sursa: Huff.ro
Comentarii