Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 LEU - Câstiguri materiale si financiare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 LEU – Câstiguri materiale si financiare

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Leu

Câștigurile materiale de mai multe feluri acum sunt mai mult decât probabil. Valorile și credința în tine vor fi reafirmare. Bucură-te de rezultatele muncii grele. Dividendele pe care le-ai anticipat, din mișcări bine planificate și executate, pot fi posibile chiar mai devreme decât te aștepți. Nu este momentul să te plângi. Fii atent la locul de muncă, evită mișcări greșite sau posibilele confruntări. Ai grijă și la comunicarea de acasă. Meriți să ai parte de o creștere sau pentru a câștiga popularitate sau credit. O notă de diplomație ar fi binevenită, astfel încât să eviți vanitatea care ar putea să te tragă înapoi. 

Acțiunea pare să se desfășoare în sectorul financiar cu Junona, Marte și Soarele în Casa a 2-a, a banilor și valorilor personale, reprezentând aspecte cheie pe parcursul acestei săptămâni. Este un moment excelent pentru a face bilanțul veniturilor și a cheltuielilor și pentru a lua în considerare modul în care poți face ca banii să lucreze mai mult pentru tine. Este momentul să accepți sfaturi de la experți financiari care te pot ajuta să îți eficientizezi afacerile, astfel încât să poți prelua controlul și să îți redobândești liniștea.

Chiar și așa, ai putea fi tentat să te risipești, în special în excursii, în întâlniri de suflet și, în general, să te bucuri de viață. Acestea fiind spuse, nu este vorba doar de muncă. Dacă trebuie să faci o pauză pentru a te relaxa, fă asta. Vei simți beneficiile și reîncărcarea energetică.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Leu Relaţional

Pasiunea este la cote ridicate și îți dorești noi trăiri. Cu toate acestea, ai un sentiment de reținere atunci când trebuie să o faci. Fructul interzis pot fi ispititor, dar cred este prea curând pentru a acționa. De ce să nu duci lucrurile la nivelul următor? Premiul este al tău, deci nu trebuie să te implici în urmărirea acestuia. Ia-le pe rând. Bucură-te de primele zile ale acestei toamne. S-ar putea să nu fi încă gata să sari în intimitatea deplină. Fă-ți timp să savurezi farmecul și atracția, încrederea și bunătatea, împreună cu smerenia, care te fac o forță de neoprit. 

Relațiile sunt în centrul atenției cu Luna în Vărsător. la începutul săptămânii și s-ar putea să ți se pară că toată lumea are un partener, nu ți tu. Ai răbdare, va veni și timpul tău!

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Leu Profesional

În loc să păzești și să protejezi ceea ce ai, este momentul să ieși și să găsești ceva nou. Mergi mai departe. Treci dincolo de limitele tale normale. Vei fi protejat și susținut pe parcurs. Trebuie doar să faci primii pași.

Dacă ai afaceri se pare că te afli într-o poziție foarte bună. Accentul de pe zona creativă evidențiază abilitățile tale antreprenoriale. Dacă se întâmplă să fi la locul potrivit la momentul potrivit, ți s-ar putea oferi un proiect interesant, profitabil. Cu toate acestea, nu semna niciun acord până când nu l-ai citit de câteva ori ca să înțelegi ce este necesar.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Leu Financiar

Acesta este un moment ideal pentru a investi în propria persoană. Înscrie-te la un curs superior de specializare sau caută-ți un sfîtuitor în persoana unui profesor sau a unui îndrumător. Un profesionist financiar sau bancar are înțelepciunea să îți ofere în timp util, informații ca să îți faci planuri și pentru tine. Săptămâna aceasta ar putea duce la o oarecare transformare în carieră dacă ești gata să te afunzi în ceva nou, poate chiar într-un cadru nou. Călătoria în străinătate ar deschide uși noi, deși ar fi de așteptat unele complicații, în timp ce îi asiști pe cei apropiați, precum prietenii sau vecinii.

Ești plin de idei grozave pentru a merge mai departe financiar. Există o nouă atenție la comunicarea ta dar și o reținere temporară vis-à-vis de activitățile tale sociale, astfel încât să poți face toți pașii necesari. Împreună, stabilește scena pentru un nou loc de muncă sau o nouă poziție în compania la care lucrezi. 

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Leu Sănătate

Ai putea să joci un rol în a-ți ajuta partenerul să se recupereze după o boală minoră. Deși nu este nimic pentru care să îți faci griji, este posibil să mergi în continuare ca să liniștești lucrurile. Strălucești în rol de protector, dar nu uita să te îngrijești și pe tine. Ia o pauză. Te vei simți mai bine și vei fi mult mai eficient dacă o faci.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top