Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 RAC - Promovarea iți bate la ușă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 RAC – Promovarea iți bate la ușă

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Rac

Săptămâna pare să fie o oportunitate excelentă de a te conecta cu alții dacă ești dornic să colaborezi la un proiect sau dacă ai nevoie de ajutor cu un anumit plan. Și dacă ești gata să promovezi o afacere, un site sau o marcă, acesta este momentul să mergi înainte pentru ea.

Este un moment ideal pentru a absorbi informațiile din mediul tău precum și de la oamenii din el. Dacă te simți distras, încearcă să te detașezi. Detașează-te de rutina banală. Mintea ta este mai curioasă decât niciodată în această săptămână. Învățarea, călătoriile scurte și comunicarea te atrag acum. Poate fi necesară o formulă multi-tasking. A vorbi sau a scrie poate ajuta la ameliorarea oricărui stres pe care le aduce momentul. Indiferent de forma pe care o ia, decizia va fi crucială. Te va ajuta nu numai în cadrul interacțiunilor personale, ci și a finanțelor și vieții profesionale.

Ai multe în minte. Se pare că sunt destule având în vedere cei patru susținători – Nodul Nord, Marte, Mercur și Junona în sectorul financiar și vei gândi și regândi strategii care să te ajute în această săptămână și în următoarele. Poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru organizare, pentru a merge mai departe cu sarcinile administrative și pentru a-ți aminti să rezervi programări importante la medicul de familie și la dentist. 

Odată cu disiparea conjuncției multiple, Soare – Marte – Venus – Mercur din Casa familiei, dorința de a scăpa de probleme este demnă de luat în considerare. Dacă trebuie să te îndepărtezi de toate, încearcă să-ți faci planul cum să o faci.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Rac Relaţional

O conversație plină de suflet este acum recomandată, în special în ceea ce privește o relație care este în pericol de a se încheia. Fă-ți timp să lucrezi la probleme și complexitatea care o reprezintă ele în viața sentimentală. Comunicarea prin telefon, e-mail sau SMS-ul ți-ar fi de folos. Încearcă să nu ajungi să regreți lucrurile care au fost nespuse printr-o deschidere cât mai mare acum. O călătorie scurtă acum, dacă este posibilă, ți-ar putea oferi o perspectivă nouă sau poate obți timpul necesar unei amânări. Pășirea în afara cercului tău social obișnuit te va ajuta să te conectezi la noi prieteni și la noi idei.

Pe de altă parte, situația este destul de grea deoarece provoacă confuzii datorită pătratului Venus – Jupiter ceea ce face situația și mai provocatoare. Fă tot posibilul și încearcă să nu îți faci griji pentru restul.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Rac Profesional

Orice nehotărâre pe care ai avut-o în ultimele două săptămâni a dispărut și ești gata să mergi mai departe. Este săptămâna pentru a începe cu noi proiecte. Mergi înainte. Fă primii pași necesari. Te afli într-un nou punct de plecare.

Perioada care urmează pare să îți ofere o mulțime de promisiuni. Accent pe zona ta de lucru sugerează că acum ai mai multe proiecte profesionale, mai multă muncă și mai multe șanse de succes. Nu uita să fii atent la ce spui. Ar putea fi un moment norocos când vei afla că planul ți-a reușit și ți-a oferit perspectiva viselor tale. Nu te gândi de două ori ce să faci, mergi cum îți spune intuiția.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Rac Financiar

Este posibilă creșterea rangului profesional săptămâna asta dacă îți joci cărțile corect. Fii curajos și fă o mișcare îndrăzneață la întâlnire de afaceri sau o prezentare de vânzări. Calitățile de leadership vor fi observate și abilitățile tale manageriale apreciate. O parte din plăți sau compensații întârziate pe care ai așteptat-o ​​acum se va face, permițându-ți resursele să efectuezi unele reparații necesare sau să investești într-o achiziție practică. Totuși analizează ofertele, înainte de a cumpăra.

Poate dorești să cultivi mai mult timp cu viața ta și vrei mai mult spațiu în casă pentru a te adapta celor mai noi proiecte. Dacă ai vrut să creezi de acasă, fie că este vorba despre scrierea unei cărți, dezvoltarea unui curs de predare online sau vânzarea de bunuri imobiliare, acesta este momentul pentru a începe. Fă backup pentru planurile de investiții solide în instituții de încredere.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Rac Sănătate

Este timpul să te concentrezi pe îmbunătățirea nivelului general de mișcare pentru sănătate. Singurul pericol real este abandonarea. Ai putea fi atât de dornic să progresezi cât mai repede, încât să te accidentezi. Ia-o ușor și fă-le pe rând.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top