Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 FECIOARĂ - Trigon semnificativ astral

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 FECIOARĂ – Trigon semnificativ astral

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Fecioară

Este timpul să fii direct. Comunică-ți nevoile și dorințele. Acum ești mai înclinat să vorbești despre tine și despre trecutul tău. Acest fapt se poate resimți ca o neliniște. Încearcă să oprești avalanșa gândurilor și să te relaxezi cu adevărat. Este o perioadă deosebit de fructuoasă pentru orice efort care să susțină lucrări, idei, fapte și altele. Atitudinea ta tinerească este un suport pentru ceilalți și ești gata să fii jucăuș și comunicativ. Mulți îți pot cere sfatul. Oferă-l fără reținere, liber. Folosește puterea cuvintelor pentru a atrage ceea ce dorești sau pentru a-ți  dezvolta interesele.

Un accent puternic pe semnul tău sugerează că a venit timpul să curgă apă și pe la moara ta, adică să îți fie bine și să fii cu adevărat tu însuți. Împărtășește idei, implică-te în proiecte personale care sunt profund semnificative pentru tine și pentru a ajunge la acele persoane care sunt pe aceeași lungime de undă.

În același timp, Venus și Mercur fac un trigon semnificativ cu Saturn iar Soarele și Marte pargurg ultimele clipe ale pătratului cu Jupiter aflat în Casa a 4-a a familiei semn că ai dori să îți implici familia în unele planuri sau acestea ar putea insista că le permiți să îți fie alături. Abordarea nevoilor altor persoane poate să nu fie ușoară, în special dacă ești setat pe un anumit dicurs interior, cu toate acestea, probabil că nu vei putea să scăpi de cerințele lor, așa că s-ar putea să apelezi la unele mici compromisuri pentru a păstra liniștea în familie.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Fecioară Relaţional

Apucă-te de ceea ce poți acum, de ce sau de cine dorești să te apropii cu adevărat. Vorbește despre interesului tău sentimental și despre cum te simți cu adevărat. Conectează-te la un nivel mai personal. Ești plin de putere și pasiune iar emoțiile sunt la un nivel ridicat. Savurează și câteva perioade de liniște pentru a le contempla și a le privi dinspre interior. Gândurile tale sunt concentrate asupra trecutului și ești gata să împărtășești o parte din istoria personală. Venus în semnul tău practic, în trigon cu Saturn explică emotivitatea și reținerea ta și evidențiază câteva detalii foarte importante ale potențialului erotic. Nu ești un mare visător, dar poate ar trebui să fii acum.

Încearcă să te concentrezi asupra a ceea ce este bine cu privire la o potențială întâlnire, în loc să te gândești că lucrurile nu se pot rezolva.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Fecioară Profesional

Aliniază-te celor care sunt deciși și nu se tem de eșec. Este important să ai acești oameni de partea ta, în loc să-i ai împotrivă. Includerea acestor oameni în echipă adaugă o putere extraordinară arsenalului tău de resurse din ce în ce mai mare.

Ai putea fi prins într-o problemă care ține de confruntarea la locul de muncă. Este posibil să ai o idee despre ce este necesar pentru a rezolva acest lucru, dar persoana cu care ai de a face deține toți așii. Nu vei putea rezolva acest lucru prin metodele obișnuite. Este posibil să fii nevoit să te ridici deasupra problemei și să o vezi dintr-o perspectivă cu totul nouă. O idee pentru o afacere la domiciliu ar putea fi pusă în valoare prin tatonarea terenului. 

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Fecioară Financiar

S-ar putea ca finanțele să te pună pe gânduri, întrucât unele sume neașteptate îți ies în cale, și în același timp, poți pierde o avere, probabil din cauza unor investiții sau cheltuieli neașteptate.

Dar este momentul să iei niște decizii financiare mari. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație neașteptată la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. Rețeaua funcționează în avantajul tău acum. Scrisul, vorbitul, forjarea noilor relații, totul vine cu ușurință. Adaugă la asta, gesturile mici fapt care poate avea un impact mare asupra viitorului tău. Vorbește cu oamenii, află unde munca ta poate avea cel mai mare impact și dă-i bătaie!

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Fecioară Sănătate

Universul îți oferă o oportunitate unui nou început. Gândește-te la sănătatea ta. Ești mulțumit de starea ta fizică sau ai putea face mai mult pentru a o îmbunătăți? Gândește-te la ceea ce trebuie să îmbunătățești în special, stabilește obiective și fă-ți un plan. Vei avea mai multe șanse să respecți o nouă rutină dacă începi acum.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top