Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 PEȘTI – Fii precaut

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Pești

Familia contează pentru tine acum. Abordează preocupările casnice pe măsură ce apar și exprimă-ți ideile despre cum să menții lucrurile în ordine cel mai bine. Poate că este timpul să pui la cale un eveniment care să îți schimbe viața, angajându-te într-o nouă relație sau să îți găsești un alt loc de muncă. O schimbare de peisaj ți-ar putea face lumea mai bună. Dacă ți-ai planificat o călătorie, fii gata pentru posibile întârzieri sau complicații.

Cheltuiește banii cu precauție, evitând ispita unor obiecte scumpe pe care nu ți le poți permite cu adevărat în prezent. În schimb, întâlnește-te cu prietenii, mergeți la un spectacol sau savurați o cină împreună.Vor fi o mulțime de interacțiuni, conversații și activități sociale în această săptămână dar și săptămânile următoare.

Poți avea mai mult decât numărul obișnuit de apeluri pentru invitații la diverse evenimente, persoane care solicită ajutor sau alte persoane care doresc pur și simplu să se conecteze cu tine.
Probabil că nu poți face față la toată lumea, deci fii alege cu atenție. Anumite planete care se leagă de nebulosul Neptun aflat în zodia ta sugerează că vei avea nevoie de timp liber pentru a te relaxa și a te reîncărca energetic. Deoarece ai tendința să fii sensibil la dispozițiile și sentimentele celorlalți, energia se poate disipa dacă nu ai grijă de tine.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Pești Relațional

Pot apărea complicații într-o relație romantică. Tărâmul inimii stăpânește toate sferele acum. Pot apărea emoții intense, așa că tratează-le pe fiecare pe rând și pe deplin. Ești capabil să abordezi cu atenție toate preocupările pe care le ai. Un argument cald poate spori creșterea intimității. Petrece-ți timpul cu cineva care merită. Dacă renunți la vanitate vei rezolva conflictele mai ușor. Cooperarea este esențială așa că ia lucrurile așa cum vin și nu încerca să le controlezi.

O înțelegere între tine și partenerul tău este cheia finală pentru câștigarea bătăliilor personale.
Există o lună excentrică în Vărsător, la începutul săptămânii care te face să pari irezistibil și greu de atins. Este distractiv să ai o abilitate secretă care face să îi ghicești pe toți cei din jurul tău!
Opoziția separantă dintre Mercur și Neptun la începutul săptămânii ar putea provoca unele neînțelegeri, mai ales dacă nu ai multe interacțiuni față în față cu oamenii cu care comunici. Nu-ți asuma nimic din ce nu poți face.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Pești Profesional

Poți merge unde te duce valul săptămâna aceasta, dar numai dacă ești în stare să îi ignori pe cei care continuă să aibă o atitudine negativă în legătură cu situația ta. Să nu te preocupe perspectiva lor pesimistă.
Universul te poate ajuta să ieși în întâmpinarea realității situației tale în ce privește cariera.

Este posibil să fi fost descurajat să-ți atingi obiectivele. Acum vei vedea cu claritate ce trebuie să faci pentru a avea succes. Ești destul de mult în centrul atenției, așa că folosește această oportunitate pentru a obține publicitate și vorbește cu oamenii cheie despre planurile tale.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Pești Financiar

Ai de-a face cu acel moment care presupune rădăcini noi. Te gândești unde ai vrea să fii în următorii cinci, zece sau mulți ani, în viitor. Dacă munca ta nu se leagă motivul ar fi investițiile sau proprietățile pe care le deții împreună cu cel puțin o altă persoană, ar putea fi răspunsul. Vinde ceea ce nu ai nevoie pentru a finanța această mișcare către oriunde ar trebui să fi. Lucrezi pentru a plăti unele datorii și pentru a stabili un echilibru între cheltuieli și câștigul de acum. Posibil să fie necesară o achiziție mare, dar ar trebui să fie explorate toate probabilitățile.

Discută despre orice ține de comerț sau contract, cu partenerul sau cu cei apropiați. Un plan de călătorie poate fi întârziat sau chiar anulat, întrucât cineva din familie are o problemă de sănătate care trebuie urgent rezolvată. Fii alături de familie!

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Pești Sănătate

În zilele acestea, ai parte de multă energie proaspătă. Izolarea nu este răspunsul, dar păstrează distanța față de cei care simți că te epuizează. Ia în considerare creșterea spiritului interior lucrând cu mâinile tale. Cumpără produse proaspete, ecologice și pregătește o masă hrănitoare, cum ar fi supa de casă, apoi, fă o plimbare lungă, înoată, bucură-te de soare și inspiră aerul proaspăt, eliberându-te de orice tristețe sau anxietate.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALAȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top