Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 GEMENI - Neînțelegeri la locul de muncă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 GEMENI – Neînțelegeri la locul de muncă

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Gemeni

Săptămâna aceasta favorizează concentrarea sporită și mintea retentivă. Gândurile tale se învârt în jurul problemelor personale – familie, prieteni și persoane dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut pot domina conversațiile în general. Pentru a-ți atinge scopurile cea mai bună soluție este solitudinea la muncă. Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Conversațiile directe sunt cele mai bune și îți oferă șansa de a spune cu voce tare îngrijorările cu privire la problemele de sănătate sau la cele de acasă. Această fază indică un program aglomerat cu o sarcini complexe. Învață să gestionezi stările de presiune. 

Acum poate fi momentul în care să încerci lucruri noi cum sunt elementele de Feng Shui pentru a face ca dezechilibrul energetic al casei tale să fie echilibrat și fluid. S-ar putea să descoperi că eliminarea dezordinei din anumite camere și așezarea cristalelor, a plantelor sau a lucrărilor de artă în locurile potrivite, poate spori sentimentul de acasă. De asemenea, poate aduce succes în alte domenii ale vieții care corespund anumitor zone și camere.

Cu toate acestea, atât Soarele, cât și Mercur, care fac cu Saturn un trigon, anunță un moment bun pentru a lansa o afacere de acasă. Vei fi în contextul potrivit pentru a face o treabă bună.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Gemeni Relațional

Ești în acord cu gândurile și sentimentele tale în acest moment. Bucură-te de acest sentiment intens de conștientizare. Indreapta-ți atenția către un iubit, prieten sau o ruda care are nevoie de ajutor. Urmărește-te și fii special în ceea ce dai. Oamenii te tratează în felul în care îi tratezi, astfel încât să le oferi sinele cel mai bun și mai autentic. Dă liber gândurilor și pasiunilor. Renunță la luarea deciziilor majore măcar încă o zi. Cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăznește să îți arați sinele adevărat, altora.

În mijlocul săptămânii pot fi o mulțime de gânduri confuze datorită opoziției Venus-Neptun care duc la dezamăgire și frustrare. Nu îți fă iluzii și nu spera la ceva  formidabil.

Luna de la sfârșitul săptămânii te ajută să vezi că întâlnirea este o experiență minunată. Chiar dacă nu ai timp cu cineva, vei învăța ceva nou sau util.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Gemeni Profesional

Neînțelegerile la locul de muncă vor fi frecvente  în următoarele trei săptămâni și jumătate. Va fi greu să abordezi oamenii așa cum trebuie. Fă tot posibilul pentru a păstra o atitudine optimistă. Simțul umorului va fi ingredientul minune.

Poate că nu ești sigur ce îți dorești în aceste zile, mai ales că multe dintre cele mai prețuite obiective par să cadă. Te ajută să reflectezi dacă ești în linia de lucru potrivită. Vei fi supus la mai multă presiune în săptămânile și lunile următoare. Dacă nu ești fericițt acum, cu siguranță nu vei fi fericit nici mai târziu. Te va îndemna să te gândești ceva timp la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Gemeni Financiar

Te simți pregătit, gata să-ți folosești abilitățile interpersonale. Fii calm și comunicativ chiar acum așa cum o cere situația fără să privești neapărat, în urmă. Împărtășește informații și oferă soluții la problemele cu care te confrunți. Un grup de prieteni îți poate oferi cheia la o problemă care te-a încurcat. Încearcă să îți faci contacte noi. Este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară la scară largă. Concentrează-te pe afaceri și depune eforturi alături de colegi pentru a face o rețea de succes.

Ai putea fi tentat să schimbi un loc de muncă, poate nu te-ai gândit că poți primi acum o săptămână liberă. Îți câștigi securitatea nu doar în ceea ce privește abilitățile tale naturale, ci și din modul în care îți susți discursul în lume, gesturile și îmbrăcămintea. Aspectele indică o perioadă de rezolvare a problemelor la nivel de familie sau cu partenerul romantic. Două sau trei minți sunt mai bune decât una când vine vorba de construirea noii tale imagini.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Gemeni Sănătate

Sănătatea ta pare legată de spiritualitate. Universul sugerează faptul că starea ta de bine se va îmbunătăți dacă petreci mai mult timp meditând și lucrând la evoluția ta spirituală. De asemenea, poți constata că visele pot juca un rol în a te menține în formă. Notează-le. Acestea ar putea avea îndrumări cu privire la modul de a rămâne în formă, precum și cum să eviți bolile.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top