Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 TAUR – Ideile și planurile prind contur

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Taur

Legătura dintre puterea ta mentală și expresia creatoare va exploda pur și simplu. Aptitudinile tale în ce privește gândirea critică îți servesc bine acum și te conectează la ceilalți. Simțul umorului se regăsește în conversațiile spumoase, pline de viață. Ideile inovatoare prind contur. Interesul romantic este și el în mintea ta. Jocurile și timpul cu copiii te fac să te simți energic și înviorat. Antrenează-ți și abilitatea intelectuală. Ești gata să te confrunți cu orice provocări mentale sau puzzle-uri care îți ies în cale.

Petrecerea timpului liber și micile plăceri pot fi foarte în mintea, săptămâna aceasta și săptămânile următoare și te vei putea delecta cu conținutul inimii tale sa a altora. Deoarece accentul se pune și pe semnul Fecioarei cu Venus și Mercur în Casa a 5-a, acesta poate fi unul dintre momentele cele mai bune pentru învățarea unei noi tehnici de lucru sau a unui hobby care implică atenția la detalii. Sau s-ar putea să te implici într-un proiect creativ care necesită multă finețe. Dacă da, influențele actuale vor fi perfecte pentru a reuși.

Nu renunțați la ideea de a câștiga bani dintr-un talent sau o abilitate sau, poate, aducerea la un numitor comun a resurselor interioare, cu cineva care te poate ajuta să faci o afacere din unul dintre talentele tale.

Când vine vorba despre romantism și viața socială, ai putea fi, de asemenea, destul de ocupat. S-ar putea să te simți emoționat să reiei o poveste în devenire, dar cel mai bine este să nu grăbești nimic. Ia lucrurile care le vin fără a avea așteptări mari.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Taur Relațional

În această săptămână te înconjoară o aură de încredere. Ești brusc centrul atenției. Dacă cineva special nu te-a observat încă, te poți aștepta să o facă acum. Mingea este în terenul tău așa că fă o mișcare îndrăzneață. Simțul umorului și imaginația fac posibilă adevărata pasiune. Dacă nu riști, nu câștigi. Dacă ești pregătit pentru un angajament, nu te mai gândi la nimic. Asumă-ți riscul și dă tot ce ai. Lăsă încrederea să inspire o altă persoană care tot încearcă să ajungă șa sufletul tău. 

S-ar putea să simți furnicături și senzații plăcute în tot corpul în prezența cuiva în timpul careului Venus-Jupiter, dar entuziasmul te poate determina să pierzi din vedere câteva indicii importante. Nu te lăsa orbit de eventualele defecte.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Taur Profesional

Abține-te să cumperi orice gadgeturi electronice noi pentru birou în următoarele trei săptămâni și jumătate. Orice vei cumpăra acum poate avea defecțiuni tehnice grave mai târziu. Dacă trebuie să cumpări ceva, măcar obțineți o garanție bună.

Este posibil să te confrunți cu o dilemă interesantă acum. Un partener ar putea să critice planurile de carieră și progresul tău. Nu-l lăsa pe nimeni să pună piedici celui mai recent proiect, chiar dacă nu s-a materializat atât de repede cum ai sperat. Fii atent în continuare și vei realiza ceea ce ți-ai propus să faci. Același sfat îl poți da și colegilor de muncă deși s-ar putea ca ei să nu mai vadă cu ochi buni ceea ce faci.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Taur Financiar

Este un moment ideal pentru inițiative sau proiecte care îți demonstrează creativitatea. Pe de altă parte, exprimă-te pe tine prin persoana care ești, fizic, în alegerile vestimentare. Nu investi finanțele pe care nu le ai. În schimb, fă-ți timp pentru a te evalua înainte de a merge mai departe. Fii diplomat în discuțiile cu cineva cu care ai dori să lucrezi.

Ai în casa veniturilor aspecte care pot sugera numerar dar care pot limita sau restricționa ceea ce poți avea. În loc de panică, gândește-te la modul în care această perioadă îți poate aduce timpul de care ai nevoie pentru a planifica următoarea mișcare. Poți transforma o slujbă part-time sau un hobby într-un loc de muncă cu normă întreagă, cu o oarecare ingeniozitate și acțiune concentrată. Imaginația ta nu are limite. Nu lăsa un pic de reținere financiară să te tragă în jos.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Taur Sănătate

Nu cred să fie probleme. Cu toate acestea, cu o atenție mărită asupra zonei obiectivelor și carierei, s-ar putea să fi tentat să lucrezi destul de greu pentru a termina la timp ce poți. Relaxeză-te și tu și acordă-ți spațiu pentru a respira și a face alte lucruri. Ai nevoie de echilibru în viața ta. Deși este minunat că te descurci bine, nu vrei să fii epuizat.

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top