Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 SCORPION - Surprize promițătoare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 SCORPION – Surprize promițătoare

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Scorpion

Săptămâna aceasta îți lărgești viziunile asupra existenței tale. Realizezi noi conexiuni și cooperezi cu ușurință la proiecte. Ai chef să dai rezoluții pe termen lung și să stai lângă apopiați. Puterea de consolare și determinarea sunt bunuri care îți servesc bine pe mai multe fronturi, atât personal, cât și profesional. Lucrează acum la relațiile din viața ta – atât cele noi, cât și cele  de lungă durată. Poți obține mai multe perspective, profunzime și claritate. Câștigă și oferă încredere celor din viața ta.

Viața socială te-ar putea ține în picioare. S-ar putea să te pomenești că vei participa la mai multe evenimente în acest moment decât în ​​alte perioade. Și ai putea fi înclinat să te implici în proiecte de grup sau comunitate sau să lucrezi ca parte a unei echipe. Poate fi un moment excelent pentru colaborarea și planificarea evenimentelor care implică grupuri de oameni.

Totuși, urmărește cheltuielile, pentru că te-ar putea costa mai mult decât crezi să participi la petreceri, nunți și sărbători și să te implici în activități de grup. Nu ar fi rău să ții o listă a ceeea ce cheltui și să faci tot ce poți pentru a reduce costurile ca să nu fi surprins neplăcut la sfârșitul lunii.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Scorpion Relaţional

Ai putea lua o pauză de la mediul obișnuit, care se simte atacat de concurență și de lupte intestine. În schimb este un moment favorabil pentru a crea de rețele. O nouă relație romantică este, de asemenea, o posibilitate. Ignoră tentativele unora de a te abate de la treburile tale mă refer la cei care nu îți vor binele. Ai mulți în jur, gata să te ajute în timp ce aplici informațiile pe care le ai pentru o responsabilitate la îndemână.

Ești captivant și misterios pe măsură ce luna trece prin Vărsător la începutul săptămânii. Pe oricine vei întâlni acum ți se va părea surprinzător că vrea să te cunoască mai bine. În plus, există și potențialul romantic și, chiar dacă nu ești în căutarea unei aventuri, îți poate prinde bine o nouă cunoștință. Odată ce Venus va face trigon cu Saturn, dar înclinat și spre Pluto în weekend, sentimentele s-ar putea intensifica.

S-ar putea să dezvălui întâmplător lucruri despre tine pe rețelele de socializare, în timpul provocării lansate de pătratul dintre conjuncția Soare – Marte și Jupiter, ceea ce contravine felului tău de a fi și va fi prea târziu pentru a retrage ce ai spus, dar poți spune că ai fost obligat să o faci!

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Scorpion Profesional

Energia ta se potrivește extrem de bine cu energia celorlalți, creând scena pentru relații pozitive cu cei din jur. Vei face progrese extraordinare cu orice întreprindere pe care o faci. Încrederea și forța fizică sunt puternice.

Pregătește-te pentru a-ți împărtăși ideile cu lumea, planificând-ți în detaliu proiectele. Profită la maxim de săptămânile și lunile care urmează pentru a-ți prezenta abilitățile și talentele. Astrele te pot ajuta să duci un proiect creativ la capăt. Dacă te-ai confruntat cu frustrări și întârzieri, acestea încep să se împrăștie ca ceața de dimineață. Continuă și fă-ți prieteni noi. Îți va îmbunătăți șansele de succes!

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta este despre capacitatea ta de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Vrei să fii sălbatic și creativ, mai ales când vine vorba despre familie, prieteni și partenerii. S-ar putea să te simți spontan și liber, dar influxurile planetare au alte planuri cu tine. Vrei să fii responsabil, mai ales când vine vorba de jobul tău. A face o impresie excelentă te va ajuta să treci mai repede peste probleme și asta înseamnă mai mulți bani.

Pregătește-te să iei o decizie mare și nu da înapoi. Determinarea este una din cele mai bune calități ale tale. Muncești pentru a menține relațiile personale și profesionale. Resuscită o relație care a avut mult timp nevoie de atenție. Folosește-te de amplele abilități interpersonale pentru a te conecta cât mai bine cu cei din jurul tău.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Scorpion Sănătate

Implică-te în sporturi competitive. Te vei bucura de viața socială care funcționează și în timp ce faci mișcare și te distrezi. Dacă îți place golful, baschetul sau fotbalul, caută un asemenea un grup. S-ar putea să fie deosebit să te antrenezi, dacă ai talent la aceste sporturi. 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSAGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top