Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Balanță

Vezi moravurile de azi dintr-o perspectivă cu totul nouă. Ai resurse imense și acum ar fi momentul să verifici modul în care le folosești. Săptămâna îți servește iluminarea de sine dar niciodată înțelegerea de sine. Fii conștient de ceea ce dorești și cum ai vrea să fie lucrurile. 

Pe măsură ce Marte navighează în ultimele grade ale semnului tău, este momentul pentru a rezolva o serie din problemele care trebuie soluționate. Nu întârzia, deoarece este posibil să fii tot atât de dornic să nu o faci nici săptămâna viitoare, când Marte se va muta în Scorpion.

Chiar și așa, banii au nevoie de mult mai multă grijă decât de obicei, întrucât Mercur continuă să fie retrograd în acest sector până miercuri. Așa că așteaptă măcar până pe 21 noiembrie. 

Soarele, Mercur și Marte îți tranzitează axa financiară și de aici nevoia de a zorii pe toată lumea, ar putea fi și mai puternică. Evită să investești ideea de câștig, fie că vorbim despre computere, mașini sau sisteme de divertisment, pentru că afacerea ar putea merge prost. 

Acestea fiind spuse, dacă dorești să cumperi unei persoane dragi un cadou special pentru a-ți arăta afecțiunea, va fi foarte apreciat.

În cele din urmă, cu Venus, stăpâna ta, într-un pătrat separant cu Neptun, cineva te-ar putea învălui în cuvinte dulci pentru a accepta ceva ce nu este atât de bun pentru tine și de aici, încurcăturile de rigoare.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Balanță Relațional

 Pasiunea și sexualitatea pot amenința să depășească sentimentele de morală și valoare. Fii clar în ce dorești și nu renunța la satisfacția imediată. Permite-ți ca bucuria  unei recompense să rămână în așteptare, deoarece mai este timp pentru asta. 

 Ești atât de aproape să obți detaliile pe care le dorești în timpul conjuncției Venus – Jupiter, aflați în Săgetător, la începutul săptămânii, dar, până miercuri, când Mercur va reveni în mers direct, te poate încetini și poate provoca frustrări. Vestea bună este că nu renunți la asta cu ușurință!

Luna în Balanță, la sfârșit de săptămână, te distrage și îți este greu să gândești. Ai noroc dacă partera/ul ta/tău este răbdătoare, pentru că s-ar putea să te comporti destul de ciudat!

S-ar putea să nu ai chef să ieși și să petreci. Poți întâlni în continuare potențiali parteneri,  dar cel mai probabil va fi într-o atmosferă relaxată în cheie intimă.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Balanță Profesional

Săptămâna începe cu o notă foarte pozitivă pentru tine. Ai mai mult control decât crezi. Ai mai multă putere decât crezi. Ceilalți sunt fericiți că lucrează cu tine și, în general, mediul din jurul tău este unul sănătos nu doar pentru tine, ci pentru toată lumea.

Este o perioadă puternică pentru tine. S-ar putea să observi că unele situații sunt destul de dramatice sau nerealiste. Planurile mari și intriga de la birou ți-ar putea distrage atenția. Pur și simplu facă tot posibilul să rămâi concentrat pe ceea ce faci. Momentul este ideal pentru reevaluarea și îmbunătățirea oricărei situații. 

Este cel mai bun moment pentru a solicita un loc de muncă. Este o abordare serioasă și prudentă. Vei găsi o mulțime de satisfacții personale pur și simplu făcând cea mai bună muncă pe care o poți face.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Balanță Financiar

 Ai câteva provocări cărora trebuie să le faci față în această săptămâni și care te-ar putea face să te simți obosit și epuizat. Dacă faci vreo achiziție, păstraează chitanțele și documentele în cazul în care există vreo problemă.

Aspectele influențează domeniul de muncii cotidiene. Deși lucrurile pot merge bine, sentimentele tale despre locul de muncă nu s-au schimbat. Cred că este momentul să începi să faci o transformare, adică să te gândești serios cu privire la cariera ta.

În prezent, o mulțime de griji te pot năpădi. Discută cu un consilier de încredere care te poate îndruma, financiar. Planurile de călătorie pot fi amânate sau anulate pe măsură ce ești implicat în situații legate de colegi sau rude. Problemele legale pot necesita soluționarea în această fază. Muncește pentru a-ți echilibra bugetul cât mai eficient. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Balanță Sănătate

Mintea și emoțiile pot avea un efect puternic asupra sănătății tale. Universul te-ar putea scutura un pic acum. Fie că este vorba despre simptome noi sau despre o problemă în curs de desfășurare, asigură-te că o abordezi problema eficient și eliberează-te de emoțiile negative deoarece pot fi grele pentru sănătatea ta și nu ai nevoie de ele.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top