Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Taur

Este momentul ideal pentru crearea de rețele, mai ales că vei fi chemat la multe întâlniri și ți se cere să iei în considerare decizii importante. Farmecul și abilitățile tale în a lucra cu oamenii facilitează conectarea cu ceilalți acum. Bucură-te de compania prietenilor, vechi și noi. Nu neglija însă familia. Este posibil ca anumite litigii interne să fie mediate. 

S-ar putea să ai câteva întrebări despre relațiile cheie în afaceri sau în cea de suflet săptămâna aceasta. Cu toate astea, este posibil ca răspunsurile să nu îți ofere atâta claritate cât ți-ai dori. Oricât de mult încerci să identifici sursa problemei, lucrurile s-ar putea schimba fără ca vreunul dintre voi să fie mai înțelept.

Marți, Luna din Leu, ar putea amplifica sentimentele într-o relație-cheie. Dacă ești îndrăgostit, acest aspect esențial te-ar putea încuraja să duci lucrurile la nivelul următor. Totuși, sentimentele pot trece peste logică, așa că asigură-te că acesta este calea cea mai bună pentru tine. 

Miercuri, există un potențial de schimbare a ideilor și deciziilor, deoarece un aspect care îi implică pe Neptun și Mercur care revine în merd direct, le aduce în prim plan. 

Totuși, un patrat separant între Marte care se pregătește să intre în Scorpion, și Jupiter te poate face dornic să vorbești despre resurse cu cineva cu care ți-ai dori să faci o afacere. Nu te grăbi!

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Taur Relational

Pot apărea complicații într-o relație de suflet. Tărâmul inimii stăpânește toate sferele acum. Pot apărea emoții intense, așa că tratează-le pe fiecare, pe rând și pe deplin. Ești capabil să abordezi toate preocupările cu atenție. Un argument ar fi că poate duce la creșterea intimității.

Conjuncția aplicantă Venus – Jupiter în Scorpion, la începutul săptămânii, te poate ajuta să ajungi în inima ei/lui. Dacă vrei să cunoști mai bine pe cineva, acesta este un moment minunat pentru a o face.

Luna din Leu te ajută să ai răbdare atunci când nu obții ceea ce vrei. Clar, ești în această situație de lungă durată, așa că nu este nicio grabă. Luna se mută în Gemeni la sfârșitul săptămânii, astfel încât îți vei petrece timpul, cel mai bine, îmbrăcându-te normal ca să te simți confortabil cu cineva nou. Nu te poți ajuta să exprimi cum te simți, dar poate este prea devreme.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Taur Profesional

Adevărul este unul. Îmbrățișează acest adevăr și acționează asupra lui în loc să îl recuzi și să susți că nu îți aparține. Fă față adevărului și vei constata că ceea ce se întâmplă este în interesul personal și al persoanelor din jurul tău.

Energia ar putea fi destul de împrăștiată. Universul te provoacă să iei o decizie cu privire la unele întreprinderi și la colaboratori. Este posibil să lucrezi din spatele confortului dat de rutina familiară și a așteptărilor clare. Când toți ceilalți fug de răspundere, fă tot posibilul cu ceea ce ai la îndemână. Mai târziu, energia se transformă și va susține succesul în afaceri și personal, într-un mod nou și neașteptat.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Taur Financiar

 Săptămâna aceasta este un moment ideal pentru a ieși în afara zonei de confort obișnuit și de a ieși cu grupul. Deci alătură-te unui grup nou. Unii vor fi atrași de carisma și ideile tale. Întâlnirile avute ulterior, funcționează în favoarea ta și includ posibile contracte sau decizii de vânzare. Un nou mediu este necesar pentru a scoate în evidență talentele și abilitățile oamenilor. Asigură-te că lucrurile merg și acasă bine și păstrezi liniștea pe frontul intern. Nu fă cumpărături mari și nu semna nicio hârtie fără să îți consulți partenerul.

Ai nevoie de câteva provocări pentru a face față acestei săptămâni, care te-ar putea face să te simți obosit și extenuat. Aspectele afectează în special, domeniul muncii cotidiene. Deși lucrurile pot merge mai bine, sentimentele tale legate de locul de muncă nu s-au schimbat. Acum este momentul să începi să faci transformarea la care visezi de ceva timp. 

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Taur Sănătate

Universul ar putea aduce multă emoție la suprafață. Un antrenament bun te poate ajuta să te simți mai calm și mai centrat, precum și mult mai bun în tot ce faci. Dacă te simți mai obosit decât de obicei, încearcă să îți reduci programul și să te răsfeți un pic. Înoată, fă saună sau un masaj de relaxare. Dacă simți că te-ai liniștit, vei reveni în forma de top în câteva zile.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top