Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Pești

Este timpul să vezi lucrurile care îți vor afecta viitorul și să aplici experiența înțelepciunii personale într-o mare varietate de situații. Activitățile cercului social în care te muți se vor adăuga în mare măsură expansiunii mentale – poate în aportul unor idei noi și a planificării pe termen lung. 

Cu stăpânul tău planetar, Neptun în domiciliu, adică în semnul tău, săptămâna aceasta, claritatea este esențială pentru a progresa. Mercur revine, cum mai spuneam, miercuri, în mers normal, și va face un trigon cu Neptun așa că ai putea fi prins între vise și fantezii care s-ar putea să nu se concretizeze niciodată.

În același timp, dacă cineva îți face o propunere neașteptată, cu o anumită direcție, s-ar putea să nu îți placă și să întorci spatele. Înainte de a lua orice decizie importantă, ia în considerare ideea de a vorbi cu un prieten, practic și de încredere, care poate să îți dea câteva sfaturi solide.

La început de săptămână, Luna este în Leu, pe axa sănătății așa că fii atentla posibile simptome care ți-ar putea strica sfârșitul de săptămână. Dacă există ceva despre care trebuie să vorbești, acest lucru îți va stîrni starea emoționlă și vei plânge, însă aceste câteva lacrimi, ar putea fi tămăduitoare.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Pești Relațional

 Viața socială este brusc mai activă și impresiile care le ai se vor revărsa în alte sectoare ale vieții tale. Atitudinea recent reîmprospătată face posibilă o bună luare a deciziilor pentru lucrurile pe termen lung și scurt. Vei avea multe oportunități care vor intra în viața ta și ceea ce faci cu ele va fi esențial. 

Utilitatea prezenței Soarelui și a  lui Mercur în Scorpion începe să se fortifice, pe măsură ce Mercur revin în mers direct. Încearcă să nu iei fiecare neînțelegere atât de personal.

Din fericire, Luna în Fecioară de miercuri, ar trebui să îți aducă răbdare pentru a face față cu brio unor frustrări apărute peste noapte. Când nu ești sigur de ceva, privește constantele din viața ta pentru a găsi soluțiile întemeiate.

Te identifici cu energia care echilibrează a Balanței, la sfârșitul săptămânii, mai ales când auzi povestea de viață a unei persoane u are urmează să te întâlnești. Nu amesteca simpatia cu sentimentul.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Pești Profesional

 Sunteți capabili să vezi printre aspectele superficiale ale oricărei situații pentru a ajunge la centrul problemei. Această abilitate este binevenită și extrem de valoroasă la un moment dat. Nu-ți fie frică să analizezi mai profund decât de obicei.

Fii prudent cu privire la orice lucru care pare prea bun pentru a fi adevărat. Mulți oameni pot pleca de la ideea unei scheme grandioase sau de la o poveste de birou. Simțul umorului și ideile bune te fac să mergi la persoana care trebuie. Abilitatea de a-i încuraja pe ceilalți și situațiile limpezi vor fi apreciate. Este un moment bun pentru a realiza contacte constructive. Este bine să aplici pentru o poziție nouă sau mai bună în interiorul firmei sau a insituției in care lucrezi. Poți găsi, de asemenea, un suport practic pentru ceea ce faci.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Pești Financiar

 Activitatea din sectorul comunicării, face să semeni cu o  albină foarte ocupată. Scrie, trimite mail-uri, trimite mesaje, contactează persoane preferate și vei ajunge efectiv la stup săptămâna aceasta. Pe de altă parte, îți va fi mai ușor să găsești un loc de muncă independent, să depui o munca pentru care s-ar putea să fii plătit mai bine. Poți progresa, atâta timp cât nu calci pe nimeni pe picioare. Condu cu atenție.

Cercul tău social va juca un rol important în alegerile pe care le vei face săptămâna aceasta, poate mai mult decât ți-ai dori. Totuși, nu lăsa opiniile altora să le anuleze pe ale tale. Intelectul și forța spirituală îi vor impresiona pe cei din jurul tău în această săptămână. Asistența pe care o oferi altora se va întoarce înzecit în cele din urmă. Atitudinea te va ajuta să îndepărtezi colegii de serviciu, răuvoitori.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Pești Sănătate

 S-ar putea să simți că duci exercițiile și antrenamentele la extreme, dar nu ar fi înțelept să abandonezi acum. Dorința de a atinge o anumită greutate sau de a obține o constituție atletică, te poate împinge să lucrezi mai mult și mai susținut. Vei beneficia de pe urma celei de a doua opinii despre programul de exerciții curente și revizuire a detaliilor. S-ar putea să descoperi că poți face mai mult cu mai puțin efort.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top