Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Rac

Acum este un moment de potențial transformator în carieră. Urmărește ofertele pentru că ai o șansă. Schimbarea este inevitabilă așa că nu o transforma într-un factor de stres ci accept-o. Aceasta poate însemna eliberarea de o relație sau de o conexiune care nu îți mai este de folos. Este posibil ca unele călătorii să fie necesare pentru a te duce acolo unde dorești să mergi. Fii diplomat în dispute și fă-ți timp pentru romantism, arătând cât de mult îți pasă.

Dacă Soarele își continuă călătoria prin Casa a 5-a, a creativității, a iubirii și a divertismentului, alături de Mercur care miercuri va reveni în mers direct, în ziua în care și Marte li se va alătura, ar putea fi o săptămână interesantă. Este posibil să ai planuri, dar impactul actual sugerează că lucrurile ar putea să nu funcționeze așa cum te aștepți. Fii pregătit pentru o deviere.

Marți, Luna este în Leu, în Casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie, poate fi o distracție în urma cărora să iasă ceva bani. Deci, poate fi o ocazie de a te răsfăța, la propriu. S-ar putea să îți fie greu să reziști acestui lucru. Cu toate acestea, ai putea fi mai preocupat să îți scoți din minte, distracția.

Totuși, sextilul dintre Soare și Pluto poate fi o oportunitate de a face echipă cu cineva care împărtășește aceleași pasiuni ca și tine.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Rac Relațional

 Când romantismul este în cărți, succesul este și el în creștere. Creativitatea și pasiunea vor face ca orice interes sentimental să devină unul de succes. Un prieten sau un coleg poate fi brusc mai mult de atât. Fă o mișcare în direcția respectivă, dacă te simți bine. Nu lăsa pe nimeni să te tragă înapoi. Ești pe fază și ai încredere, încât poți face ca lumea săpară, așa cum vrei. Profită de această perioadă și se va dovedi prosperă.

Mercur revine în mers direct, miercuri, în Scorpion, tot atunci când Marte intră și el în Scorpion. Încercarea de a flirta cu cineva ar putea fi înțeles greșit, rezultând situații incomode. Uneori, este mai bine să te ții la distanță decât să încerci să clarifici lucrurile.

Starea de spirit este imprevizibilă atunci când luna tranzitează Balanța în week end. Chiar dacă pare doar un minut sau undeva pe acolo, nu îți ușurează viața sentimentală.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Rac Profesional

La locul de muncă, acțiunea îndrăzneață ți se potrivește și îți servește bine. Gândirea ta este clară și ești gata să atingi punctual tot ce dorești. Comunicarea cu ceilalți este atât de pertinentă încât poate ai senzația că citești mințile celuilalt. Simte-te liber să discuți probleme legate de muncă, chiar dacă nu ești la serviciu.

Folosește această perioadă pentru a identifica ce te ajută să te simți în siguranță. Zvonurile circulă. Caută să fii calm în momentul în care lucrurile se schimbă. Energia sprijină cercetarea, în special acolo unde sunt implicate resurse umane. Dacă simți că nu ai abilitățile necesare pentru a ține pasul cu o lume în schimbare, acum este un moment ideal pentru a-ți arunca ochii asupra educației suplimentare. Nu-ți subestima abilitățile.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Rac Financiar

 Săptămâna aceasta poate aduce la suprafață sentimente ciudate din trecutul tău sau din viețile trecute. Ai putea simți ca și cum ai fi supravegheat sau forțat să tragi o anumită concluzie. Sunt aspecte care îți afectează angajarea.

Un șef sau cineva cu autoritate crede că ești pregătit pentru a-ți propune să pui în practica ceea ce ați discutat, săptămâna aceasta. Fii diplomat și alege acum să îți pui în practică, ideea creativă, cât mai bine. S-ar putea să ai posibilitatea să călătorești în străinătate, deschizând ușa unor noi oportunități. Fii atent la achizițiile pe care la faci și la bunurile materiale pe care le deți. Evită investițiile sau deciziile impulsive. Vorbește mai întâi despre acest lucru cu un cineva de încredere. Aceasta ar putea fi o etapă de transformare a carierei pentru tine. Dar pentru a face pasul într-o direcție nouă, poate fi necesar să lași ceva sau pe cineva în urmă.

Horoscop Minerva săptămâna 18-24 noiembrie 2019 Rac Sănătate

Universul se poate dovedi dificil pentru tine acum, motiv pentru care trebuie să te îngrijești mai atent. Dacă te simți stresat, mâncarea nu este răspunsul. Nici alcoolul, nici țigările. Încearcă să acorzi mai multă atenție modului de alimentație și exercițiilor fizice, astfel încât să poți elibera orice emoție în exces. Te veți simți pregătit pentru orice, dacă faci acest lucru.

Citește și: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top